Vallahi daraldim artik annemlerle esimin arasi pek iyi değil daha once yazmistim. Dun gece hastanedeydm acilmam falan var dye annemde baska sehrde otel isletyor demstm 2 saatlik aramz neyse isi var dye gelcekti bende hastanede olnca ckip geldi bugun icin kontrole gel dedi doktrum annem ben gotrrm dedi sağolsun götürdü. Yolda giderken basladi konsmaya iste bayramda geldiniz baban supurge yapiyor seninki denz havlusunu atms hic yardm edim demyor bos bos bakyor denizden geldi islak nasl eve grsn dedm soyleyblrdi baba yardm edeym dyeblrdi dyo zaten gunu birlik gelmisiz onuda esim istedi aileni gör artk cikamazsn evden dedi malum doğum yaklaştı kırgın olmasina ragmen götürdü eşim sonra abim esimden 3 yas kucuk gttgmzde aramadinz bizi ilk gun dedi esime esimde e sen küçüksn senn araman lazim dedi buna da laf edyolar kiz aldi o arycak vs vs dye konsyor ben annemi aramstm esm yanmdaydi verdm teli konussunlar dye nye kendi telefonundn aramyor saygsz dyor cuma gunu gtmstik esim.namaz klmyor napablrm herkes kilacak edecek dye brsry yok 30 31 yasnda adam kendi verecek hesabini cuma gunu cumaya gtmyomusun dedi esime.yok gtmym anne dedi tm dedi annem bugun gelms bunu sylyor ****** mi o blmyor mu 3 defa gtmezse dinden cikar kardeslermn yannda sylyo kardesm bosan sen bu adamdan dyo 13 yasnda bde dgri 8 yasnda ayrilin dyor ne yapcan namaz klmayani dyo enstem hangi dinden dyo abuk sabuk konsyorlar sinir oldum anneme dyorm ne yapaym.kulagndan tutup zorla dove dove namaz mi kldrym dyorm kilmasi lazm dyor e babamda klmyordu bi ara ona kmse bsey dedi mi dyorm baban ayri sen nye hemen baskasni ornek veryosn dyo evlenmeden once kildgm namaza laf ederdi ailem sadece farzlari kılablrdm hizli hızlı kizarlardi nerdesn cay getr ortadan kaybolma teravih namazi mi klyon ne bu kadr uzun sürüyor dye kzarlardi hizmetleri aksyor dye smdi Allaha şükür onlarda namaza baslams Allah devamini getrsn insallahta herkese zorla namaz kldrma dine zorlama cabalari mahvedyor beni patlycam artik sylyorum anlamıyorlar icimi buraya döküyorum hakkinizi helal edin