Yaparız cokta guzelmolur sonucta Arnavut böreğini aslında
Biz normal hamur yapıyoruz su tuz un o kadar kulak memesi yumuskliginda olcak.
1 tepsiye 5 6 beze gider bezeler yumruk kadar olsun onu merdane ile tabak kadar açıp her katını yaglayarak üst üste koyun.. hamurlari dinlenmeye bırakın özellikle sıcak yer daha iyidir elinizle yollarsanız yumuşayıncaya açmaya başlarsınız oncelikle eliniz tersi ile biraz hamuru büyütün sonra sofra bezin üzerine koyun yavas yavas kenarlarına çekip büyütün o zaten çarşaf kadar açılıyor ve ince olur çok az yağ serpin üzerine iç malzemenin koyun bir ucunda tutup salın yarısını diğer ucundan tutup ikili hamur yapın tepsiye sara sara bitirin bittiktenn sonra üzerine sulivubyag eliniz ile sürüp fırına atın güzelce içini çeke çeke pişirin..
Mükemmel oluyor