0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (1,585 puan) tarafından
Gerçekten kaynanaya hizmet kocaya hizmet görümceye hizmet artık o kadar yoruldum ki bugün de kocam gelmiş işten çocuğa mama yapıyorum kucağında dedim mama sandalyesi ne koy da yedireyim bu arada kaynanam bizde kalıyor kışın işte hemen oflanmaya başladı sabah altıda kalkmış mış bilmem ne dedim valla gelip en azından dinleniyosun ben ne yapayım daha çocuğu yedir yatır mutfak toplanacak sonra çay bağırdı çağırdı benden uzak dur bundan sonra dedi gitti 

13 Cevaplar

0 oy
(1,585 puan) tarafından
Bide üstüne onbeş tatilde onbeş gün iki görümcem dört çocukla gelecekmiş kendimi köle gibi hissediyorum 
(2,139 puan) tarafından
Gelince yardım etseler bari yazık sana da küçük bebeginde varmış.
(264 puan) tarafından
Kabul etme gelirseler de birşey yapma yat aşağı
(1,585 puan) tarafından
Bana soran yok ki kaynanam bile altı yedi aylık geldi hiç bana tenezzül edip aramadı bile
(264 puan) tarafından
Annen baban var mı arkanda ? Veya işin gücün vs ? Varsa o evden ayril ve ben benimseyemedigim bir evde yaşayamam çocuğuma da yetemiyorum yanlizca biz oluncaya kadar ben yokum de
-Reklam-
0 oy
(28,786 puan) tarafından

Zaman öyle kötü ki kimsenin kimseye anlayışı saygısı kalmamış..

(1,585 puan) tarafından
Maalesef canım
0 oy
(2,313 puan) tarafından
Pek bişey anlamadım desem sadece anlamayan benmiyim acaba 
(1,585 puan) tarafından
Ya o kadar mı karışık yazdım
0 oy
tarafından
Ay al benden de o kadr ya sorsan bı iş yapmıyoruz 
(1,585 puan) tarafından
Aynen canım gerçekten çok üzülüyorum bebeğe bile bakmıyorlar çocuk ortada kalacak ona üzülüyorum en çok ta
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Maalesef ekonomik özgürlüğü olmayan kadınları hizmetçi değil eşşek olarak görüyorlar 
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Ayyy bu hastalikta ne misafiri yas
(1,585 puan) tarafından
Bende anlasam
0 oy
(264 puan) tarafından
Onun ailesine bakacaksa insan evlenmenin bir anlamı yok ki bekar ol kendi ailene bak yani bir de böyle kıymet bilmez öküzler hiç haketmiyor okudukça ben deliriyorum çocuğu büyüt bunada koy tekmeyi gitsin bacım bunlarda Allah korkusu yok bunlar hesap veremeyecek ahirette 
(1,585 puan) tarafından
Gerçekten öyle canım benim boşanınca da yine biz kötü oluruz
(264 puan) tarafından
Olalım canım bunlarla ömür curutup yine iyi olunmaz hatta sağlığı gider insanın boşanıp kötü olmak daha evladir
(1,585 puan) tarafından
Valla aileme söyliycem en sonunda hiçbirşey demiyorum ama yeter artık
(264 puan) tarafından
Mutsuzsan kıymetin bilinmiyorsa arkanda ailen varsa hiç durma söyle ileride bu günlerini çok arar pişman olursun dünya ya bir defa geliyoruz hayat bir adam uğruna ömür heba etmeye değmiyor be bacım
(1,585 puan) tarafından
Babam duysa bi gün koymaz burda beni
(264 puan) tarafından
Ee niye duruyorsun kızım? Seviyor musun yoksa böyle birini otur konuş düzelecekse düzelmezse çekemem De bak nasıl adam oluyor
0 oy
(551 puan) tarafından
Gelin  diye hizmetçi alsalarmış tövbe yarabbim 
(551 puan) tarafından
Sen çocukla ilgilen diye
(1,585 puan) tarafından
Yok canım çocuk aç bile kalsa önce hizmet onlar çünkü paşazade
(551 puan) tarafından
Ah keşke evlenmeden kavun gibi koklansa bu tipler :D
(1,585 puan) tarafından
Demi canım ya valla o kadar insan düşünüyor nasıl bi hata yaptım
(551 puan) tarafından
Benim kaynanam çok şükür iyidir biseyini görmedim dışarı çıkmayı sevmez öyle ev kuşu 1 buçuk yıldır evliyiz iki elimim parmağını geçmez geldiği bize :) ama iyidir de   işte onlar bize nasılsa bizlerde onlara öyle oluyoruz aslında
0 oy
(2,807 puan) tarafından
Evi size brakp gideyim mi de...Allah'ım yaa ne anlayışsız insanlar var kayınvaliden kalyormuş zaten görümcelerin ne die geliyorlar 15 gün ne demk ya çoluk çocuk...Allah sana sabır versin canım...Her sey koca da bityor o da sesini ckarmyor ne yazk kii...
(1,585 puan) tarafından
Maalesef canım ailem gelmesin mi diyor
0 oy
(573 puan) tarafından
Ben olsam çocuğu bahane ederdim ya da ben onlara gider kalirdim
(1,585 puan) tarafından
Başka şehire çocukla gidip napcam aileme bile gidemiyorum bunların yüzünden
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Kadın hizmetçi olarak gelmemiş ama bazı kadınlar bu ülkede şanssız ne yazık ki. Üzüldüm sizin için, eminim çok yoruluyorsunuzdur. Hadi çocuk neyse de insan neden kayınvalidesine görümcesine hizmet ederki böyle kadere yani...
(1,585 puan) tarafından
Öyle canım bide bana sürekli laf ediyor oğlumun mecbur sen ne iş yapıyorsun tarlaya mı gidiyorsun
(1,581 puan) tarafından
Ayıp gerçekten neden böyle acımasız insanlar anlamıyorum.
(1,585 puan) tarafından
Bende anlamıyorum gerçekten kız kardeşlerime diyorum sizin evlenmenizi istemiyorum o kadar artık evliliğe kötü bakıyorum ki
(1,581 puan) tarafından
Her evlilik öyle değil lütfen böyle düşünmeyin ben evliliğimde bu gibi şeyler yaşamıyorum mesela. Umarım daha anlayışlı ve yardımsever insanlara denk gelir kardeşleriniz.
(1,585 puan) tarafından
Oda doğru canım Rabbim iyilerle karşılaştırsın
0 oy
(589 puan) tarafından
Çocuğu alın 15 tatilde annenize gidin. Çocuğum ve eşim dışında kimseye hizmet etmem orası tatil köyü mü niye size geliyorlar kimse kimseyi ağırlamak zorunda değil  çok meraklılarsa tatile gitsinler 
(1,585 puan) tarafından
Bebeği görecekler iş canım anneme izin vermiyor hele annesi bizdeyken nerde
(589 puan) tarafından
İzin vermiyor mu ama siz onun annesine bir kış bakıyorsunuz çok mu sessizsiniz ya ezdirmeyin kendinizi çok üzüldüm şu an size. Allah biraz empati duygusu nasip eder inşallah eşinize ve ailesine
(1,585 puan) tarafından
Annem burdayken nereye gideceksin diyor
0 oy
(3,419 puan) tarafından
S.iktir git deseydin sende avrat s.ikmeye gelince hiç yorgun olmuyorlar pislikler kökleri kuruyasicalar ayyy valla k.b çok sinir oldum :)))
(1,585 puan) tarafından
Yok canım o kadar haklısın ki ona gelince hiçbirşey leri yok ama biz desek yorgunum daha neler der neler kabul etmesek

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 302 göst.
25 Haziran 2024 Aile kategorisinde Aysenur5561 (256 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 1,345 göst.
27 Mart 2024 Aile kategorisinde Ayseisik (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 354 göst.
0 oy
11 cevap 416 göst.
4 Ocak 2024 Aile kategorisinde Ece42 (0 puan) tarafından soruldu