+1 oy
985 göst.
Diğer kategorisinde (496 puan) tarafından
Ya kızlar kaynanam bizimle kalıyor kayinpeder bir kaç ay önce vefat etti kalsın iyi güzel hoş ama o bizimle kaldığı müddetçe misafirleri bitmiyor ve ben misafir geldikçe ne evimle ne de 1.5 yaşında kızım var misafire hizmet etmekten onunla ilgilenebiliyorum eşimin amcasının oğlu bir hafta kadar bizde kaldı yarın gidecek daha o gitmeden kaynanamın kız kardeşleri gelecek onlar gelince muhtemelen gorumcemler gelecek ama ben inanın çok yoruldum zaten kızım geceleri hiç uyumuyor guzduz de misafir yüzünden onunla ilgilenemiyorum kaynanama ne demeliyim ki bu kadar sık misafir gelmesin eve ya gorumcemin kaynanasina kadar gelip kalıyor benim evimde...

31 Cevaplar

+1 oy
(1,297 puan) tarafından
Sen deme esinndesin. Bu ne hizmetçi almış eve kendi misafir ağırlıyor. En kötü içeri git ağrım var şu bu de çocuğu da ver ellerine. Çok yoruldum yorgun düştüm yap. İş başa düşünce kimseyi cagirmaz. Bnm eltim biri gelince hemen hastalnirmis. Kaynanam o yüzden kimseyi cagirmazdi yapamıyorum diye
-Reklam-
0 oy
(7,624 puan) tarafından
Ben açıkça rahatsiz olduğumu söylerdim 
(496 puan) tarafından
İşte ben açıkça söyleyemiyorum keşke diyebilsem ama yok ağzımdan bir türlü çıkmıyor kelimeler
(7,624 puan) tarafından
Söyle canım kendini ezdirme sakın
0 oy
tarafından
Onunla konuşup bu şekilde rahatsız olduğunu dile getirmelisin.
(496 puan) tarafından
Dile getirsem bile kimseye gelmeyin demez ki kaynana
tarafından
Eee o zaman sen de bebeginle ilgilen yetişemiyorum de. Hem yas evine misafir niye gelir ki ? Saçmalık.
0 oy
(4,233 puan) tarafından
Uzaktan mı geliyolar hep yatılı kaynanan sizinle mi kalacak bundan sonra
(4,233 puan) tarafından
E niye yatılı kalıyorlar o zaman
(496 puan) tarafından
Ah bir bilsem yani geldkleri yer uzak yerlerde değil yani örneğin biz avcilardayiz kardeşleri Bağcılar'da
(4,233 puan) tarafından
Peki canım orası senin evin mi yoksa kaynananın üstüne mi evlendin
(496 puan) tarafından
Benim evim canım kaynanam benim yanıma geldi
(4,233 puan) tarafından
Şimdi iki tercihin var canım ya bu konuyu dile getireceksin onlar gelmicek sen kötü gelin olacaksın yada neyse 3-5 ay canım deyip katlanacaksın
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Eşine söyledin mi önce bi ona söyle konuşsun annesiyle
0 oy
(336 puan) tarafından
Hastayım de 

Bişey yapma kendi yapsın 

Tavrını koy 

Dışarıda işim var de sabah çık gez dolan akşam gel
(496 puan) tarafından
Ama hangi birgün bunları yapcm ki neredeyse istinasiz her hafta biri gelir ben kalıcı bir çözüm bulmak istiyorum
(336 puan) tarafından
Anladım canım
O zaman güzelce konuş
Yada bebeğini severken sana vakit ayıramıyorum misafirden diye sevki kadın anladın
0 oy
tarafından
Büyük nerdyse orda toplnti olur bayram seyran hep sizde olur artık ya bakcn ya diycn gidecek
(496 puan) tarafından
Canım bayram seyran olduğu zamanlar tabiki durum farklı ama sürekli sürekli de misafir agirlayamam ki ben küçücük çocuğum var ona bile bakamıyorum yani
tarafından
Tepkini koy kış dan kısa bile gelse hoşgeldin beş gidin olur ya konusacan ya suscan
(496 puan) tarafından
Yarından sonra eşime diyeceğim artık bu böyle olmaz ya zırt pırt kimse gelmeyecek yada bu evlilik böyle gitmez yani ben misafir ağırlamak için evlenmedim üstelik gelenlerin çoğunu tanımıyorum bile
tarafından
Sürekli misfr gelirse Markt de az gider kaynn yardm etmese eşin zorlanır oda istmz sürekli birşeylr bitti de gelen giden çok yetmiyor de
0 oy
(237 puan) tarafından
Valla benimde öyle bi durumum olacabilir ilerde düşün birde 7 tane görümcem var eşime şimdiden diyorum annen yada baban bizimle yaşarsa zıt pırt kafasına göre kimse gelemez yoksa birlikte durmam diye sende eşine söylesen o konuşsa annesiyle
(496 puan) tarafından
Eşim konuşsa bile ne diyecek ki yani kaynanama desem zırt pırt kimse gelmesin ben kimseye gelmeyin diyemem diyecek biliyorum yani
(237 puan) tarafından
Tm direk söyleyemez ama bişeyler uydurarak belli edebilir en azından ama ben kaynananın direk söylemesini tercih ederdim el kızıyız sonuçta her halta gelince arkamızdan konuşuyorlar bundada el kızıdır istemez hergün hergün desinler
(237 puan) tarafından
Cnm birde gelen misafirlere çok özenme ya o zaman tepene daha çok çıkıyorlar
(496 puan) tarafından
İşte birde o sorun var yani mesela yemek falan yaparım sonra çay Faslı bazen çayın yanına bisy koymam o zaman kaynana hemen başlar şu var niye getirmedin bunu getirsene kalkamda şunu getirem diyip durur misafirin yanında ya belki canım getirmek istemedi yani ne uzatiyorsun benim evimde bana emir veriyorsun
(237 puan) tarafından
Kız alma valla eve bişey alıyosanda sakla bilmesin yanlızken çıkar yiyin hatta yatak odasına koy
0 oy
tarafından
Oncelik evlat cocugunu yedir icir sonra misafirle ilgilen misafirin basinda mi bekliyorsun ? Kaynanan neden ilgilenmiyor kendi misafiri.
0 oy
(1,664 puan) tarafından
eşine söyle sen kötu olursun sonra
0 oy
tarafından
Neden sizinle kalıyor ki evi yok mu 
0 oy
tarafından
Canım yemek yapma gelen misafire çayın yanında bseyler koy yeter. Hee milletin yanında niye şunu getirmedin şu vardi diyip getirirse ya da kendisi alırsa elimden bu geliyor kusuruma bakmayın artık de
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Madem kaynananın yanında kalacak o kadar kişi var ona bir ev kiralayın . Evinde kalsın. Kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Bir gün değil iki gün değil 
(496 puan) tarafından
Canım memlekette evi var zaten hem ev kiralasak bile oranın geliri gideriyle de eşim ilgilenecek ben eminim yani şu krizde bide extra masraf olacak bize
(5,572 puan) tarafından
O da var ://
0 oy
(158,874 puan) tarafından
direk soylesene
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Valla eşime solerdim oda annesiyle konuşsun solesin 
0 oy
tarafından
Canim eşine anlat durumu ..

Zaten kaynana evinde ağırlıyorsun  ayda 1 misafir gelse Ok hergun hergun olmaz. 

Kayin validen sana belki gönlü kırılır ama oğluna kırılmaz. Desin anne surekli kısadır davet etme diye. Veya kızına gitsin arada oraya davet etsin . 

Seninde bir yerde dinlenmek hakkin
(496 puan) tarafından
Kızına gitse bile orda asla misafir agirlamaz misafir geleceğin zaman kızında bile olsa bize gelir misafiri orda ağırlar
0 oy
tarafından
Kendini ezdirme tepene çıkartma canm tavırini koy 
0 oy
tarafından
Kendini ezdirme tepene çıkartma canm tavırini koy .
0 oy
(11,900 puan) tarafından
Ne bu hergün hergün misafir virüs var küçük kızım var de Allah Allah hiç çekemezdim pat diye de söylerdim 
0 oy
tarafından
Eşin söylesin. Kız yoruluyor btün gün diye şakayla karısık dese belki anlr 

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 2,081 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 340 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nurkumsal27 (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 301 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Adamasaliii (65 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 352 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,513 soru

23,777,464 cevap

316,231 kullanıcı

...