Eşimle ilk kez üç yıl önce bugün saat 17:00de buluştuk. Kapı çalıyor komşuluk yok başkasıdır çalar gider diye kalkmadım. Camdan baktım kimse yok geri yattım ısrarla çalınca ee açayım da gitsin dedim meğer bugünün anısına çiçek yollamış işin kötüsü benim ilk tepkim bugünün anlam ve önemi ne ki diye mesaj atmam Allaha şükür bugunde odunluğumuzdan taviz vermedik
Ahahaha bi an kendimi buldum bak esim 1 kez cicek aldi ben istemem cicek almasini cunku...adam adimi soyledi abi benimde cicek bana degildir dedim abla soy adi sana ait degilmi dedi evet ama esim cicek almaz bana dedim adamın yuz ifadesi unutmam ama tabi aldim cicegi direk msj su oldu hayirdir paran cok galiba 3 gun sonra atcam zaten niye cicek aldinki dedim ben olsam bidaha cicek ismi soylemem bile Rabbim daim etsin
Bizimde din evlilik yıl dönumuydu esim cicek yoladi yanllis getirmişsiniz deyip geri yoladim esim akşam gelince getirmis çicegi milletin karisi romantik kocasi odun bizimki koca romantik ben odun maşallah sizede rabim daimi etsin ♡♡
407,241 soru
12,224,078 cevap
36,825 kullanıcı