+1 oy
272 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (228 puan) tarafından
Kızlar artık cidden ne bağışıklık sistemim kaldı ne gücüm korona geçirdim o bitti arkasından nezle oldum o bitti astım krizlerim tuttu tam o bitti diye sevinirken şimdi de boğazım şişmiş sürekli kusuyorum az önce klozet önünde yığılmış kalmışım eşim kaldırdı geceleri boğazım burnum kuruyor nefes alamıyorum ne uykum kaldı ne iştahım hastalıklarla uğraşmaktan bebeğime bi şey olacak diye korkuyorum bi belim doğrulmadı ne yiyim ne içeyim nasıl geçer bu Allah aşkına bi fikir verin 

6 Cevaplar

0 oy
(29,494 puan) tarafından

Rabbbim şifa versin insAllah doktora git yatisini versinler düzenli tedavi ol perişan olmuşsun

(228 puan) tarafından
Doktora kaç kere gittim kan serumu ve parol verip yollayıp duruyorlar bir de deniz suyu burun spreyi
-Reklam-
0 oy
(135,794 puan) tarafından
allah sifa versin
0 oy
(25,196 puan) tarafından

Boğazın şişti diye mi klozet önünde yıgılıp kaldın. Tansiyonun düşmüştür, sağlıklı beslen vitamin al dermansız dert değil hiçbiri ne hastalıklar yaşayanlar var..

Geçmiş olsun 
(228 puan) tarafından
Hayır kusmaktan yığılıp kaldım arkasından kasıklarıma da ağrı girdi ya tansiyon ya şeker biri düştü sanırım ben dünden beri dur durak bilmeden o klozetin önündeyim daha beter hasta olamadığım için kusura bakmayın haklısınız buna da şükür
0 oy
(136 puan) tarafından
Aşı oldunuz mu
0 oy
(736 puan) tarafından
Of bi tek ben böyleyim saniyodum 80 yaşındaki teyzeler benden diridir. Ayaklarim ağrıyor bacaklarim ağrıyor belimde bel kayması var kafam her gün ağrıyor kollarim uyuşuyor burnumda et var yoğun alerji var 2 yıldır burnum tıkalı yaşıyorum neden böyleyiz yaa bende burda bekliyim belki bende yaparım öneri gelirse
(228 puan) tarafından
Kendimi bildim bileli alerji ve kronik astım hastasıyım her sene yatağa düşer iki ay kalkamazdım zatürre tehlikesi atlattım ondan bir sene önce taşikardi geçirdim ne ilaç ictiysem geçmedi bende kendimi 80li nineler gibi hissediyordum rabbim ikimize de şifalar versin inşallah
(736 puan) tarafından
Amin inşallah canim gerçekten zor bünye iyi olmazsa ne kendimize ne çocuğumuza da verimli olamıyoruz  Allah şifanı versin sabahları kalktığında limonlu su falan iç ben evde limon oldukça içiyorum ya da reklamlarda falan vitaminler çıkıyor ya o tarz birseyler kullanabilirsin bağışıklığın güçlü olması için eczacına bi danış istersen illaki bi oneride bulunur

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 386 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 247 göst.
22 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 411 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 382 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (316 puan) tarafından soruldu

412,143 soru

12,407,232 cevap

44,660 kullanıcı

Kategoriler

...