0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar. İki bebeğim var elhamdülillah. Biri bir buçuk yaşında diğeri ise 3 aylık oldu. Küçük bebeğim için bir ay önce idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle hastanede yattık. Çıktığımızda beri inanın sürekli ikisi içinde aceba biseyleri var mı diye korkuyorum. En ufak bi hapşırık mesela aa hasta mı, oksuruyorlae neden öksurdu. Bugün mesela küçük bebegimin bezinde çok az pembelik gördüm ama kan değil eminim bidaha da görmedim. Sabahtan beri onu dusunuyorum neden diye sonra büyük kizimin altını alıyorum neden kokuyor bu diyorum. Sağlıklı görünüyorlar aceba kanlarında ya da organlarında bı problek var mı diyorum ya inanın kafayı yemiş gibiyim. Tek başıma bakıyorum ikisine de pandemi nedeniyle arada anneme gidiyorum annem calisiyor zaten. Evde oldukça tamamen kötü hissediyorum. Küçük bebeğim mesela kusuyor sürekli doktor reflü olabilir dedi onu taktım kafama sonra gündüz uykuya dalarken ağlıyor onu takıyorum sütüm yetmiyor mu doymuyor mu diye. Hastaneye götüreyim diyorum çok uzak. İçim nasıl ferahlar bilmiyorum lütfen bana biraz akıl verin. Özür dilerim uzun oldu hakkınızı helal edin

2 Cevaplar

0 oy
(1,289 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canım annesin evham yapman bunları düşünmen normal ama herşeyin fazlası zarar sakınan göze  çöp batar demişler çocuk büyürken hastada olacak düşecek yaralanacak çok normal  bu kadar fazla düşünme oyuzden sakın kalmaya bak biraz daha soğuk kanlı ol rabbim evlatlarını bağışlasın insallah
(119 puan) tarafından
İnanın o kadar ürkek bir yapıya sahibimki.. ailem asla kötü hicbirsey söylemez en ufak şeyi bile saklar benden öyle gucsuzum. Rabbim sizden razı olsun cevap verdiniz ilgilendiniz. Bana dua eder misiniz?
(1,289 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun canm rabbim sana güç kuvvet versin inşallah evlatlarını bağışlasın kaza beladan korusun gönlüne ferahlık versin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cocuklar düşe kalka buyuyecekler hasta olarak Rabbimin izniylede iyileserek tekrar ayağa kalkabilecekler şuan ayaktalar mi ? Şukret sadece 
(119 puan) tarafından
İnanın o kadar haklısınız ki. Bilmiyorum gün içerisinde içimde sürekli bı sikintiyla dolaşıyorum. Kurtulmak istiyorum bu halimden inanın gerçekten psikolojim alt üst olmuş durumda. Ard Arda doğum yaptım bedenim bile toparlanamadi. Geçim derdi bir yandan derken ne yapacağımı sasirmis durumdayım en son buraya yazdım içim rahatlasin diye teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğiniz için
tarafından
Kotu dusunursen kotuyu kendine cekersin yavrum iyi dusun pozitif bak cocuklarinda iyi merak etme biyerleri agrisa yada bir sıkıntı olsa suan hastanede olurdunuz zaten iyiler iyi maşallah
(119 puan) tarafından
Allah razı olsun sizden

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 145 göst.
6 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deryaengiin (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 392 göst.
21 Aralık 2018 Aile kategorisinde Hamiş (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
0 oy
5 cevap 181 göst.

401,231 soru

12,008,573 cevap

36,194 kullanıcı

...