Merhaba arkadaşlar. İki bebeğim var elhamdülillah. Biri bir buçuk yaşında diğeri ise 3 aylık oldu. Küçük bebeğim için bir ay önce idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle hastanede yattık. Çıktığımızda beri inanın sürekli ikisi içinde aceba biseyleri var mı diye korkuyorum. En ufak bi hapşırık mesela aa hasta mı, oksuruyorlae neden öksurdu. Bugün mesela küçük bebegimin bezinde çok az pembelik gördüm ama kan değil eminim bidaha da görmedim. Sabahtan beri onu dusunuyorum neden diye sonra büyük kizimin altını alıyorum neden kokuyor bu diyorum. Sağlıklı görünüyorlar aceba kanlarında ya da organlarında bı problek var mı diyorum ya inanın kafayı yemiş gibiyim. Tek başıma bakıyorum ikisine de pandemi nedeniyle arada anneme gidiyorum annem calisiyor zaten. Evde oldukça tamamen kötü hissediyorum. Küçük bebeğim mesela kusuyor sürekli doktor reflü olabilir dedi onu taktım kafama sonra gündüz uykuya dalarken ağlıyor onu takıyorum sütüm yetmiyor mu doymuyor mu diye. Hastaneye götüreyim diyorum çok uzak. İçim nasıl ferahlar bilmiyorum lütfen bana biraz akıl verin. Özür dilerim uzun oldu hakkınızı helal edin