0 oy
530 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (465 puan) tarafından
Eşim namaza başladı dinine falan bu aralar çok düşkün oldu beni kıyafet konusunda uyarıyor haklı biliyorum ama yapamıyorum içimden hiç glemiyor sizler ne durumdasınız nasıl giyiniyorsunuz

27 Cevaplar

0 oy
(495 puan) tarafından
Giyinmem konusunda uyarmaz cunku kapaliyim aile arasinda kolum sivali girdiysem basortumun onu acik girdiysem uyarir uyarmakla kalmaz kizar
-Reklam-
0 oy
(465 puan) tarafından
Dovmelerim oldugu icin kisa kolluyla asla disari cikartmaz bende dinliyorum cunki hakli mal mal bakiyolar 
0 oy
(2,532 puan) tarafından

Ne güzel sizi doğru yola teşvik etmesi keşke uyabilseniz. Ama zorlamaması lazım aksi halde tekrar eski halinize dönersiniz daha da soğursunuz. Rabbim size de Rabbimin ve eşinizin razı olacağı şekilde giyinecek takva nasip etsin inşaallah :)

Eşinizin rızasını almanızı tavsiye ederim Rabbin rızası eşten gelir, izin verme vs yorum gelebilir bunları görüp eşinize bilenmeyin. Kadına ikinci secde olsa eşine secde edecekti. 

0 oy
(1,030 puan) tarafından
Deri ceket kısa oldugunu için bir onu sevmiyor onun dışında ne giycegimi bildiğim için sorun etmez 
0 oy
tarafından
Benim eşim pek dinine düşkün değildir ama kıskançtır. Kapalıyım zaten ama spor giyinirim genelde eşofman spor ayakkabı cup dizimde. Karışmaz pek sadece sürekli eski bişey giyme der. 
0 oy
tarafından
Kendim beğenirsem giyerim 

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,329 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 665 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 422 göst.