0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kizlar bizim arabamız var ve her gittigimiz yere arabayla gidiyoruz ben bebek arabasi almaya cok heves etmistim fakat dusununce biraz caydim gereksiz gibi geldi bana sizce almalimiyim 

30 Cevaplar

0 oy
(968 puan) tarafından
Gerekli tabi kiz 
(6 puan) tarafından
Ya ne biliyim heryere arabayla gidiyoruz tek biyere gitmiyorum
tarafından
Abartılacak derecede pahalilar var onlar degilde en uygunu alsan iyi olur bence mesela bir yere eşinle gittin yemek yemek istediniz cocuk nolucak
Misal gecen kasaba gittik yemekde yeniyo esim yiyelim dedi kangurudaydi oglum uyumus mama sandalyesinede koyamadim yiyemeden geldik
(968 puan) tarafından
Aynen tek cikmiyorum diyosun ama cikicaksin illaki disari biryere uyumuuor diye bile esim isteyken benim ciktigim oldu sanirim daha dogmadi ben cicek sepetinden almstim uygun bsey al madem bende 600 liraya almistm tabi oda pahalidr smdi ama gerekli yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her zaman her yere esinle gidiyosan almayabilirsin ama gerekli bence 
tarafından
Her zaman akülü arabayla disari cikamazsin yurumeye baslayinca parka gitmek isteyecek her zaman esin olmaz yani yaninda
(6 puan) tarafından
Ozaman dogumdan sonra bakiyim
tarafından
He daha dogum yapmadin mi ben bebegin kucuk o yuzden gerek gormuyosn sandim ama hele bi dogsun ayaklansin ne kadar ihtiyac oldugunu anlayacaksin
(6 puan) tarafından
Yok daha yapmadim bide ilk oyuzden kararsizim
tarafından
Simdilik alma o zaman canm hayirlisiyla dogum yap ilerde ihtiyac durumuna gore hareket edersin
0 oy
tarafından
Bizimde arabamız var almadım vallahi canım bebek arabasını 
(6 puan) tarafından
Evet bende dusununce bosa para vercekmisim gibi geldi
0 oy
(13,724 puan) tarafından
Esin seni her yere taşıyor mu ya da sen kullanabiliyor musun ona bakman lazım bebek doğacak aşısı olacak doktor kontrolü olacak pazara çıkacaksın belki bi çarşıya çıkmak isteyeceksin hepsini düşün markete cikcan falan
(6 puan) tarafından
Evet esim beni tek salmiyor tek gidecegim bi yer olsa bile o birakip alıyor markete gitcem dedigimde aksam beraber gidelim basina bi is gelir tek gitme diyor
(13,724 puan) tarafından
Gerek duymuyorsan alma canım o zaman sonra baktın olmicak doğduktan sonra alırsın
(6 puan) tarafından
Aynen dogumdan sonra bakiyim
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Bizimde aramız var ama eşim evde olmadığı zaman acilen biryere gitmem gerekirse bebek arabası insanın eli ayağı oluyor mesela benim eşim işe çok erken saatte gider ben bebek arabasına oğlumu koyar geze geze aşıya götürürüm hem ona hem bana iyi gelir 
(6 puan) tarafından
Benim esim bi hafta gece bi hafta gunduz calisiyor hatta bugun saglik ocagindan aramislar gelin kontrole diye haftaya geliriz demis beni tek salmiyor genelde
(2,589 puan) tarafından
Benım eşimde başta öyleydi canım :)
(6 puan) tarafından
Sonra degisiyor mu :)
(2,589 puan) tarafından
Benım ki değişti :) annemlere gittim geçen eşime çocuğu bırakıp market market gezdim :)
0 oy
tarafından
Ben de heves ettim aldım ama boşa almışım kızım hiç sevmedi arabadan kendini atmaya çalışıyodu sürekli dönüyodu ve çok ağliyodu.  hep kendi  arabamizla gittik bı yere . Ben tek gideceksem de kanguruyla götürdüm . Doğduktan sonra belki gerekirse alın .hiç doğumdan önce tavsiye etmem boşuna almışım. 
(6 puan) tarafından
Bencede haklisiniz dogumdan sonra ihtiyaca gore alalim simdi acele etmeye gerek yok
tarafından
Aynen koy kenara birikimleri :))
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Bende o düşünce ile almamistim 5m ayinda aldim. Cunku bi yemeğe gidince alisveris merkezi olsun kucakda tutmak çok zor olur. Biz genelde ouset kullanıyorduk ama eziyetti resmen kesinlikle gerekli canim
(6 puan) tarafından
Bende puset almayi dusunuyorum ben bidaha gozden geciriyim bari
(1,521 puan) tarafından
Pusetde gerekli canım. Arabada cok rahat ediliyor. Yan sekilde arka koltuga onu koyuyodum bejde yanina oturuyordum. Kucakda sicakda sogukda bebek daha rahat korunuyor. Uzun yolculuk yaotim ben o sekilde
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Arabaniz varsa gerek yok bence bizim araba olmadığı için alicam mecbur kış günü zor oluyo
(6 puan) tarafından
Evet araba olmasa mecbur gibi ama araba var esimde gerek yok zaten heryere beraber gidiyoruz dedi
(1,784 puan) tarafından
Ozaman hiç gerek yok canm
0 oy
tarafından
Valla biz de arabayla gidiyoruz ama aldık biz. İyi ki de almışız valla fiyatı acayip artmış 
(6 puan) tarafından
Evet 1100 ken 1600 olmus fiyatlari vazgeciren en buyuk sebep o oldu zaten
tarafından
Mesela AVM ye gittiginizi düşün canım, tamam arabayla gidiyoruz hep ama içeri girdigimiz zaman illa ki bebek arabası lazım olacak,kucakta zor olur bence
0 oy
(14,854 puan) tarafından
Arabayla gidiyorsan gerek yok tabiki
(6 puan) tarafından
Banada oyle geliyor
0 oy
tarafından
Markete parka yada sağlık ocağına filan giderken yada sahil yürürken düğünde uyuyunca içine koyuyorum bence çok gerekli mağazaya filan giderken hayat kurtarıcı yürüyüş yaparken 
(6 puan) tarafından
Tek cikmiyorum ko esimle cikiyorum hep
tarafından
Siz bilirsiniz ama en azından markette yada mağazada olmazsa olmaz
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Canimm bizimde arabamız var ama aldimm benn çok lüks pahalı bı marka değil ne yalan söyleyeyim e bebekten hesaplı bişey aldimm 
(6 puan) tarafından
Marka takintili degilim bende ama travel sistem olanlar hosuma gidiyor onlarda 1600 den basliyor bilemedim bende
(15,940 puan) tarafından
Valla benimde hoşuma gidiyor ama 3.bebekk dahada istemiyoruz gerek yok ilk bebeğinse al
(6 puan) tarafından
Evet ilk bebegim  dogumdan sonra bakiyim ozaman
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Biraz büyüdüğünde lazım oluyor maalesef dışarıya çıktığında kucak istiyor yürümek istemiyor yani hep eşinle mi çıkıyorsun ben yazın her akşam hava almaya çıkardım hep arabasında durdu kucakta tasinmiyor malesef bizde de araba var ama gerekli hiç olmassa baston tipi al 
(6 puan) tarafından
Evet hep esimle cikiyorum tek salmiyor beni  aksam yuruyuslerine bile beraber cikariz
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Bende bi yere gitmem ama hastaneye filan gidince sıra beklerken çocuk uyuya kalıyo o an arabayı arıyorum olsa da içine atsam diye bu vb. durumlarda lazım olur..
(6 puan) tarafından
Dogumdan sonea bakiyim ozaman
(1,413 puan) tarafından
Yani mantıklı olan o
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Ben aldim canım bizdede araba var ama gezmeye çıkmayı seviyoruz arabadan inince bebeği taşımaktansa bebek arabası en iyisi. Avm veya yürüyüşe falan bebek arabası iyi bence. Pusetle olanlardan aldım ben şimdi kendi arabamizda evde devamlı pusetide kullanıyorum. 
(6 puan) tarafından
Bende alirsam pusetli olandan alirim heralde onlar cok hosuma gidiyor
(1,963 puan) tarafından
Benim bebeğim 2,5 aylık oldu hastaneye giderken veya evde oturma odasindayken devamlı onu kullanıyorum. Hastaneye aşıya ben götürüyorum kendi arabamiza puseti takıyorum kemerla bağlayıp gidiyoruz oğlumla çok kullanışlı oluyor
0 oy
(25,196 puan) tarafından

Bebek arabası her açıdan gerekli. Bi avm ye gitseniz arabayla değil bebek arabasıyla geziceksiniz sonuçta arabanızla değil :) hem hiç mi ya_ın yürüyüşe çıkmıcaksınız ki 

0 oy
tarafından
Ben de öyle diyodum ama aldık çok gerekli kucakta tasıması zor bi markete bile girsen yorulursun 
0 oy
tarafından
ilk bebegimi 1 bucuk yasina kadar  arabasiz büyüttüm oyle aşırı de gerek duymadım simdi 2. bebeğim olunca asiri kurtarici birseymis diyorum aralarinda 20 ay var 
0 oy
tarafından
Arabamda olsa gerekli bişey canım hastaneye gidiyorsun ediyosun sonra dışarda dolasirken gerekiyor bilmiyorum arabada olsa gerekli bişey bence
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Arabamız var ama aldım sonuçta her yere arabayla gitmiycem . Hava almaya çıkıyorum markete gidiyorum parka gidiyorum oğlumla sürekli kucağımda taşıyamam ki hatta bence kurtarıcı bisey bebek arabası sen bilirsin yine tabi de ...

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 265 göst.
5 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leyla042 (1,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (143 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 337 göst.
7 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 953 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,484 puan) tarafından soruldu

410,226 soru

12,336,670 cevap

39,405 kullanıcı

Kategoriler

...