Merhaba arkadaslar uzun bi aradan sonra dertlesmek istedim.
Bebegim dogdu suan 6 aylık olduk. Kaynanamlarla olan sıkıntılarımiz ecem in dogumuyla azaldı iyiyiz derken yine bizim bas seytan gorumcemle kaynanam başladılar.
Diş çıkarma dönemindeyiz ve kızım gerçekten cok huysuzlaniyor. Zaten az uyuyan bir bebek nerdeyse 2 3 saatlik uykuyla duruyorum. Cogunuz bu donemi gecirmissinizdir. Elhamdülillah diyorum sikayetim yok
Cumartesi gce kızım ateşledi ne yaptiysak düşüremedik acile gittik cok sukur atesini kontrol altina aldılar taburcu olduk ertesi gün yine ara ara ateslenmeleri oldu ve inanilmaz huzursuz. Bu arada esim 4 12 calisiyor akşam saati evde degil. Ben gurbetteyim kaynanamlar var burda esim bisey olur bana ulasamazsan annemleri ara dedi tamam dedim. Cok şükür bisey olmadı.
Kaynanam dün eşime 2 gündur niye aramiyorsunuz demiş esim de hepimiz hastayiz elifde kizla ugrasiyor sen merak ettiysen arasaydin demis. Elif hep uyuyor ya rahatsız etmek istemedim demiş. Bende eşime dedim ki ne bacin ne annen aramadi beni nasıl oldu diye bide o mu ilgi bekliyormus baska zaman nasil niye ariyormus bıraksinlar bahaneyi ya dedim. Biz bi arayalim biliyorsun hep böyle yapiyorlar dedi. Gerçekten neden normal degiller ya.
Sizinde başıniza böyle seyler geliyor mu. Uzun oldu kusura bakmayın. Ama gercekten bana yaptıklari neyse de söz konusu evlat olunca hicbiseyi sindiremiyorm