Kızlar bakın herkezin görüsü farklı herkezin görüsüne saygım var ama herkesin yaşam tarzı farklı bize bana aileme bunlar ters ..eşim iş yerinde ogle yemeginde genelde iş arkadaslarıyla yemege gidiyor kızlı erkekli tabiki o iş icabı oldugu icin bisey demiyorum ne kadar gonlum olmasada .ben memlekete annemlerin yanına geldim ..eşim arkadasları 2 gunluk gezi ayarlamıslar sonra iş yerinden kız da gitmeye karar vermis onlarla ozaman biri demiski ozaman benim hanımıda alayim getireyim eşimde ozaman ben gelmiyorum oyle olmaz ben napayim demis iptal olmus ..bugunde eşim işten geldi dediki aksam corba icmeye cıkıcaz iş arkadaslarıyla kim kim dedim serhat mehmet aylin seval işte burda durcaksın dedim iş icabı sesimiz cıkmadı ama iş dışı kesinlikle kabul etmiyorum dedim sayıp sayıstırdım bana guvenmiyormusun diyor ya anlatamıyorum şu ince ciZgiyi olay aldatıp aldatmamak veya guven degil bize erkekli kızlı ortamlarda takılmak ters kabul etmiyorum bunu baskasına normal gelebilir ama bana normal deil ve saygı duyması lazımm kavga ettik yalvardı yakardı agzımdan evet cıktı dedi gidiyorum dedi bende gidersen beni cignersin dedim naptı bilmiyorum
1,487,474 soru
24,316,485 cevap
345,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın