Merhabalar kızlar. Uygulamayı indirdiğimden beri kayınvalide ile ilgili birçok post okudum. Geneli de kötü tabiki. Ben kayınvalidem ile ilgili hiç post açmadım. Eminim bu kayınvalidemin çok iyi bir hanım olmasından, annem gibi davranmasından dolayı...
Ben de erkek annesiyim. Allah var bir gün oğlumun evlendiğini görmek nasip olursa gelinime kötü davranıp da hakkına girersem diye öyle çok korkuyorum ki. Bir yandan da oğlum taraflı olup gelinimi ezer miyim diye düşünüyorum. Benimki evlat ise o kızcağız da bir annenin evladı olacak elbet. Anne olunca anlıyoruz çoğu şeyi. Bir evlat kolay yetişmiyor. Bir yandan da ya oğlumun karşısına onu üzecek biri çıkar da canını yakarsa diye korkuyorum.
Annemden yaşadığı çok üzücü olaylar dinledim babaannem ile ilgili. Bu şekilde gelinlerine kötülük yapanlar girdikleri kul hakkıyla hesabını nasıl verecekler onu da bilmiyorum.
Allah herkesin gönlüne merhamet versin. Kayınvalidelere de, kayınpederlere de, gelinlere de, damatlara da. Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın