+1 oy
718 göst.
Diğer kategorisinde (941 puan) tarafından
3 KAYBIM VAR, EVLİLİKTE 4.YILIMIZA GİRDİK.

ACELE ETME DİYENLER SADECE BURASI İÇİN DEMİYORUM ÇEVREMDE DE OLUYOR. EŞİMDE İSTİYOR BENDE İSTİYORUM

ZATEN DUA EDERKEN RABBİMDEN HEP HAYIRLISINI, SAĞLKLISINI, İSTİYORUM. VERİRSE DE RABBİMDEN VERMEZSEDE RABBİMDEN ÇOK ŞÜKÜR BUNUN BİLİNCİNDEYİM.. DUA EDİP GEÇMEK ÇOK MU ZOR YA DA HİÇ YAZMA..

27 Cevaplar

0 oy
(1,297 puan) tarafından
Onlar sen üzülme diye diyordur. Ne dicekler hala olmadı mı heder hadi çabuk bak yaşın geçiyor. Böyle demelerini mi bekliyorsun
-Reklam-
0 oy
(162 puan) tarafından
Kuzum bazen piskolojik de olmuyor kafaya cok yaparsan o bile etkiliyor ama daha önce olduysa olur yine olur hamileyim senin icin dua etcem içimden geldi ama üzülme olur 
(162 puan) tarafından
Evlendim 3 ay sonra hamile kaldim 12 haftalikken bebek alindi sagliksiz dediler sonlandirildi o süreçten sonra kim ne derse kafaya takiyordum agliyordum hep devamli tam bir bucuk sene cocugum olmadi o süreçte herkes akıl verdi kimilerini kırdım kimilerini üzdüm annemi kaybettim mayista o süreçte istememeye başladım çünkü kendimi hiç iyi hissetmiyordum bu sürecte eşimi istemedim olmaz dedim gittim korona aşisi vuruldum tam aradan 1 ay gecti hamile oldugumu ögrendim sevinemedim hep ağladım suan 35 haftalik olduk zor bir hamilelik gecirdim o yüzden biraz beynini serbest bırak başka şeylerle uğraş eminim olur
0 oy
(119 puan) tarafından
Canım benimde iki kaybım oldu şimdi üçüncüye hamileyim çok şükür 3 aylık olduk sana tavsiyem iyi bir doktor bul ve o ne derse sözünden çıkma başka kimseyi de dinleme ben bir buçuk aydır yatıyorum kanamalarım devam ediyor ama çok şükür bebeğim iyi darısı başına inşallah 
0 oy
(808 puan) tarafından
Bence kötü bişey demiyolar. Acele et hemen yap yasin geçerse olmaz deselerdi daha mı iyiydi. Teselli vermek istiyolar öyle diyenler. Elbet olur sen duanı et. Tez zamnda rabbim  kuacgini doldursun inşallah. 
0 oy
(2,947 puan) tarafından

Benim kimyasal 2 ay sora 5 hafta dolmadna düşük oldu. Sora 6 ay bekledim testler yaptırdım zaten hep ilaç desteği vs alıyordum derken yine 3 aylık kalp durması oldu. Sonra 4 ay bekledim tutmadı gibi bişey oldu. Sonra 9 su gecti gene 6 haftalık düştü. Ama sebepleri hep araştırdım ilaç kullandım tedavideydim zaten. Şuan kafam duzelene kadar düşünmüyorum tedaviyi. Rahim hazır olmadan hamile kalınmiyor zaten gerekli olanı yaptirdysan rahimde sorun yoksa aşırı beklemenin faydası yok olavaksa yine aynı şey oluyor çünkü.bunu diyenlerde her ay kalıyoruz sanıyor galiba :) öyle olanlarda var ama bence üst uste yıpratıcı süreç. Nasip bazen.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 451 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenur5561 (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 546 göst.
30 Eylül 2020 Diğer kategorisinde K. Gamze (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,031 göst.
23 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,025 göst.
17 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu

410,884 soru

12,364,646 cevap

41,882 kullanıcı

Kategoriler

...