0 oy
284 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (59 puan) tarafından
Ben 70 kiloyum öncelikle ben sabah sekiz akşam sekiz çalışan biriyim önerileriniz ona göre olsun boyunda kısa 155 de 

13 Cevaplar

+1 oy
(22,067 puan) tarafından
Aslında kilon iyi ama boyun kısaymış canim ondan ama insan çalışırken o tempoyla kolay verir gibime geliyo
-Reklam-
0 oy
(7,781 puan) tarafından
Bir buçuk yıl önce 68 olmuştum pandemi zamanı dört ay evde oturdum şiştim sonra işe geri döndüm ipleri bir aldım elime 57 oldum çalışırken daha kolay sizde çalıştığınıza göre güzel hir program yaparak verebilirsiniz ben kahvaltımı yedide evde yapıyorum öğle yemeği mi yanımda getiriyorum ara öğün olarak kuru meyve çiğ kuruyemiş tok tutuyor akşamda ne varsa az az yedim form çayı içtim birazda aktif olmaya çalıştım gitti şuan korumadayım işte.
0 oy
tarafından
Valla ben 1 ayda 13 kilo verdim,

Kendi istagimle dur bi bu hakim nasıl olacak diye 65 e çıktım bilinçli olarak, sonra sevemedim çünkü hep zayiftim,herkes çok yakistirdi o halimi çok sevdi sakın kili verme falan dediler ama ben duramadim :))

Tabagimi küçülttüm evde squat yaptım günde 3 litre su içtim,akşam 4 ten sonra kesinlikle bişey yemedim,acıkır gibi olunca kahve içtim ama türk kahvesi değil,latte varya ondan içtim sütlü köpüklü içerdim yanına da kek çikolata falan koyardım böylelikle 13 kilo verdim. 
tarafından
Abooo gündüz 4 mu
(1,301 puan) tarafından
Bencede çok erken acimdan geberirim  ben akşam 7 de yedim yinede çok aciktim☺☺
tarafından
Evet gündüz 4, alisiyosun ki,kız akşam 7 de yemek yersen unut zayıflamayı sen :D
(1,301 puan) tarafından
Kız diyette diyetisyenler akşam 7 diyor☺14 kilo verdim boyle
tarafından
Ben diyetisyene gitmedim :)) kendim yaptım :D
0 oy
(5,125 puan) tarafından

Allah kolaylık versin, 

Sağlıklı beslen, hamur işi sağlıksız şeyleri şekerli minimumda tut
Verirsin inşallah
0 oy
tarafından
Boyum 1.63 71 kiloda takılı kaldım
0 oy
(849 puan) tarafından
İşin nasıl bir iş ayakta mi oturarark mi calisiyorsun o önemli bence. Ben evlenmeden önce market çalışanıydim süper kilo verdim ayakta git gel derken hareket çok iyi geliyordu ama oturarark çalışsam asla veremem.  Şimdi hamileyim evdeyim çok fazla kilo aldım canım sikildikca biseyler yiyorum çalışıyor olsaydım gereksiz yere almazdım kiloyu. Çünkü çalışırken biseylerle meşgul olunca insan aklına yemek gelmiyo. hamur işi çikolata kek yeme. Bol su iç verirsin bence
(59 puan) tarafından
Valla abla ben sürekli ayaktayım demir fabrikası paketlere katıyorum 12 saat çalışıyorum sürekli yürüyüş halindeyim
0 oy
tarafından
60 kilo olsan iyi olur cnm. Yediklerini dikkat et verirsin 2 ayda
0 oy
(4 puan) tarafından
Bende 157 cm 88 kiloyum 4 ay önce doğum yaptım ve bir hafta önce diyetisyen eşliğinde diyete başladım 2 kilom gitti bile  ama biraz pahalı bir diyet. Ama bu ay diyeyim tamamladıktan sonra bu diyetisyen bırakıp YouTube da denk geldiğim doktorun aralıklı oruç diyetini uygulayacağım çok daha kolay kilo vereceğimi düşünüyorum prof. Dr. Yavuz yörükoğlu bir araştır bak bence. 
0 oy
(1,404 puan) tarafından
hayatım boyunca hep kilolu biriydim 2019 da Karadenize tatile gittim eşimle fotoğraf çekinmeye utandım gelir gelmez önce diyetisyene gittim verdiğini harfiyle uydum. Dah önce hep kendim yapar 2 kg verir 5 kg alırdım bırakınca bu sefer zoruma gitti başladım spor dahi yapamadım pandemi de vardı ilk ay 9 kg verdim sonra yavaş yavaş 6 ayda 21 kg verdim. şuan hamileyim geri aldım ama emzirme felan bitince tekrar başlayacam hemde bende insülin direnci olmasına rağmen verdim hep bahanelere siginimisiz
0 oy
(134,269 puan) tarafından
azimle verirsin hirs sart
0 oy
(3,083 puan) tarafından
Sağlıklı diyet listesi araştır onu yap verirsin rahat. Aslında diyetisyene gitsen çok daha iyi olur
0 oy
(8,795 puan) tarafından
1 ay once dogum yaptım 90 kıloydum suan 79 ındım vermeye calısıyom 10 kılo bılan daha versem ıyı olcek 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 181 göst.
29 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
0 oy
3 cevap 105 göst.
22 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mryftma (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 188 göst.
18 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu

410,344 soru

12,340,745 cevap

39,656 kullanıcı

Kategoriler

...