Merhaba arkadaşlar, ilk bebeğim ve iki buçuk ay oldu doğum yapalı. Allah razı olsun annem yanımdaydı üç aydır. Başka şehirde yaşıyor, cumartesi günü yolcu ettim. Eşim öğretmen sömestrda o yardımcı oldu sağolsun. Okullar başladığı için o da gitti bugün.
Minik kızım ve ben bundan sonra baş başayız. Annem gittiği için buruğum ama yeni bir hayat başladığı için de heyecanlıyım. İnşallah üstesinden gelir güzelce büyütürüm kızımı.
Dört sene bekledik, tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Üç kez hamile kalıp bebeğimi kaybettim, çok dua ettim ve bazen hala inanamıyorum kucağımdakinin benim bebeğim olduğuna. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah. Mükemmel ve anlatılamayacak bir duygu, hamdolsun.
Sizlerle duygularımı paylaşmak istedim :)