0 oy
394 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,156 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar, ilk bebeğim ve iki buçuk ay oldu doğum yapalı. Allah razı olsun annem yanımdaydı üç aydır. Başka şehirde yaşıyor, cumartesi günü yolcu ettim. Eşim öğretmen sömestrda o yardımcı oldu sağolsun. Okullar başladığı için o da gitti bugün. 

Minik kızım ve ben bundan sonra baş başayız.  Annem gittiği için buruğum ama yeni bir hayat başladığı için de heyecanlıyım. İnşallah üstesinden gelir güzelce büyütürüm kızımı. 
Dört sene bekledik, tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Üç kez hamile kalıp bebeğimi kaybettim, çok dua ettim ve bazen hala inanamıyorum kucağımdakinin benim bebeğim olduğuna. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah. Mükemmel ve anlatılamayacak bir duygu, hamdolsun. 
Sizlerle duygularımı paylaşmak istedim :) 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Biz anneler altından kalkamicagimiz sorun yoktur emin ol :)

(2,156 puan) tarafından
Evet canım kendime güveniyorum Allah'ın izniyle kızım için yaparım her şeyi.
-Reklam-
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Yaaaaa maşallah tatlım 

Tadını çıkarın bu gün hadi parti zamanııı
(2,156 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım, o kadar mutluyum ki gözlerim doluyor. Bugünleri çok bekledim :)
(14,420 puan) tarafından
Allah bağışlasın kuzum güle güle büyütün
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Ay ne guzel canim ❣
(2,156 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım çok mutluyum :)
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Baş başayken her şey o kadar güzel olacak ki :) benim annem de 40 gün yanımda kaldı sağolsun, sonra gitti ve ben kendime daha çok güvendim o gidince. Hiç merak etmeyin zaman su gibi :)
(2,156 puan) tarafından
Evet canım kendi düzenimi kuracağım, zor günler de olabilir ama kendime güveniyorum Allah'ın izniyle
0 oy
(13,791 puan) tarafından
Masallah canim gözünüz aydın rabbi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah
(2,156 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Maşallah tebarekAllah Rabbim size bağışlasın canım ❤️
(2,156 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun, cümlemize inşallah
0 oy
(849 puan) tarafından

Kadın ve anneler yapamayacağımız birşey yok :angel:anneliğin tadına vara vara güzel bir süreç olur inşallah sizin için ♥️

(2,156 puan) tarafından
Amin canım inşallah, o gücü doğum yaptığım günden beri hissediyorum :)
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Ana kız bir düzen oturtur devam ederseniz artık kolay gelsin canım.
(2,156 puan) tarafından
Amin canım evet düzenimi kuracağım inşallah
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Maşallah canım rabbim sana bagislaisn:-)
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Ne mutlu sana canım darısı benimde başıma bana dua edin benimde ilk gebeliğim ve çok korkuyorum bakabilicekmiyim diye :(
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Benimde 2 aylık oğlum bu tatlı yakışıklı bebiş benim mı acaba diye çok sorguluyorm sanki her an biri misafirlik bitti diyip götürecekmiş gibi  :) 
0 oy
tarafından
bir kadın anne olduktan sonra taşı sıksa suyunu çıkarır o yüzden herşeyin üstesinden geleceğine emin ol 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Hahaha kız aynı beni anlatmışsın. Benimde eşim öğretmen, annem 40 ım çıkana kadar baktı kızıma, ama tek fark ben 6. Tüp bebek denemem le hamile kaldım. Bu arada öyle bir baktırıyorlar ki kendilerine Bi bakıyorsun yılların annesi gibi olmuşsun.... 
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Ayni ben. Ben de dogumu ailemin yanında yaptm. Oglum 4 aylik. Somestr bitti esim okula gitti. Oglumla basbasa ilk günümüz:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 201 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
+3 oy
8 cevap 237 göst.
0 oy
12 cevap 319 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,249 soru