0 oy
112 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hanimlar ben bir sene duzenli sguat yapmış  biriyim sonrasında biraktim vucudum eskisi gibi oldu su an yine baslamak istoyorum gunde 15 tane yapsam yeterli mi acaba?

5 Cevaplar

0 oy
(2,262 puan) tarafından
Eskiden kaç tane yapıyordun ki bir de işe yarıyor mu yaaa bende başlamak istiyorum
tarafından
Yariyordu ama diklestiriyor toparliyor sonra agirlikli ile yapmak lazim diye biliyorum az agrlik
-Reklam-
0 oy
tarafından
50 den başla bir yıl düzenli yaptıysan 15 yeterli gelmez kuzum vücut hep daha fazlasını ister bir hafta 50 devam et sonra arttır 4 yıldır hiç bırakmadım hamilelikte dahil günde en az 150 yapıyorum omuzumda ağırlık ile arttırmam lazım sıkılaşmam durdu ama fazlası da yoruyor 
tarafından
Kiz 50 cokk ay kilo almak istiyorum ve bunun icinde cabaliyorum 50 yapsam eririm yaa
0 oy
(849 puan) tarafından
Başlangıç durumunuza göre ama genel olarak hareketler 2 ya da 3 set halinde yapılır etkili olması için..o yüzden 15er tane 2 set ya da 3 setle başlayabilirsiniz..
0 oy
(9,109 puan) tarafından
15le başla ama her gün birer ikişer arttır yine 
0 oy
tarafından
daha önce de yapmış biri olarak 15 çok az bence. 15×3 set başla haftalık olarak  arttır. 15×4  15×5 gibi.
tarafından
Ama coo zayiflarim oyle de yapsam kilo almak istiyorum sekilli. Peki be dolgun kalca ve bacak istiyorum agirlikli yapmam lazim dmi
tarafından
protein ağırlıklı beslen ve normal yemeni kısmazsan zayıflamazsın. evet üst bacak ve kalça için çok iyi squat.
tarafından
Öncelik olarak yemem gereken proteinler ne olmali peki
tarafından
et balık tavuk hindi ton balığı mamtar yumurta yeşil mercimek kinoa kabak çekirdeği badem yulaf. aklıma gelenler bunlar. dahası vardır tabi.  bunlarla yemeklerini çeşitlendirip kilo vermemek için de yanında yağsız makarna pilav falan yersen kilo vermeden sıkılaşırsın. tabi spor yapıyorum diye abartarak da yeme :)
tarafından
Tamam cok tesekkur ederim:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
3 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 249 göst.
22 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 217 göst.
26 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,306 puan) tarafından soruldu

406,487 soru

12,189,944 cevap

36,708 kullanıcı

...