0 oy
230 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kalca ve simitler icin spora basladim. Fakat her gün mu yapsam daha erken sonuc alirim yoksa belirli gunler dinlemsemmj acaba?

8 Cevaplar

+2 oy
(2,745 puan) tarafından
Gel kız gel 2016 dan beri düzenli spor yapan biri olarak konuşcam... :D 

1) öncelikle bölgesel hareketler güzeldir. Ancak tüm vucudu çalıştırmak daha hızlı sonuç verir. 

2) ısınmadan yapılan egzersizden verim alman daha az olur. O yüzden önce ısın. Ben sana Leslie 15 dk 1 mil videosu öneririm ısınmak için. 

3) egzersizi çok yapmak değil doğru yapmak önemlidir. 50 tane yanlış squat yapacağına 10 tane doğru squat yap daha fazla verim alırsın. O yüzden eğer hareketleri yanlış yapıyorsan YouTube'dan araştır öyle yap. 

4) nefes alıp vermen bile hareketin önemi azaltır ya da artırır. Doğru nefes teknikleriyle yap. 

5) spor sonrası mutlaka esne özellikle o bölgeler esneme yaptıkça daha iyi oluyor.

6) yağ yakmak istiyorsan protein tüket. Sabahları haşlanmış yumurta ye.

7) spor yaparken tıka basa yok olma. Ya aç karna yap ya da yemeklerden 1 2 saat sonra. 

8) spordan yarım saat önce şekersiz kahve ya da yeşilçay içersen yağ yakımı artar.

9) o bölgedeki yağlar şekersiz hayatla gidiyor. Tecrübeyle sabit. Şekeri hayatından çıkar. Instagram'da @sekersiz21gun hesabına bak.. 

10) @dansatolye sayfasını da takip et. 

11) yeni başladığın için her gün yapmaya çalış. Zaten ilk başlarda hareketlerde hata vs yapacaksın. Zamanla anlamaya başlayacaksın. Ama hafta da 1 gün durursan kasların da güçlenir. Dinlenir
(4,878 puan) tarafından
Hepsine katılıyorum cok guzel ozetlemıssın++++
(2,745 puan) tarafından
Tesekkur ederim :)))
tarafından
Yeni girebildim cok tesekkur ederim bilgiler icin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Duzenli ilk zamanlar kisa sonra uzatarak devam 
tarafından
Ornegin 1 ay boyunca her gun mu yapmam gerek yoksa haftada 1 dinlenerek mi
tarafından
Hergun canim dakikalara bolerek
tarafından
Tamam tesekkur ederim :)
0 oy
(2,383 puan) tarafından
Tek bölge çalışmayın tüm vücut çalışın daha etkili sonuç alırsınız diyorlardı canım hiç bir şey hemen olmaz olursa da sağlıklı olmaz
tarafından
Tamam ama her gun mu yapmam gerek veya belirli gunler dinlenmemmj lazim
(2,383 puan) tarafından
Hergün yavaş yavaş zamanla artırarak devam edersen daha sağlıklı olabilir
tarafından
Tamam teşekkür ederim :)
(2,383 puan) tarafından
Kolay gelsin
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Set olarak yap 12 yap dinlen 12 yap dinlen 12 yap dinlen başka haraket geç onuda 3 set yap ilk zamanlar zor olacak o yüzden 1 yap 1 yapma sonra vücut alışırsa hergun yap sonra haftada bir yap istersen
tarafından
Umarim dogru yapiyorumdur ya aksi halde cokk yoruluyorum üzülürüm:/
(1,541 puan) tarafından
Vücudunu fazla yorma 3 set yap 15 yada 20 yap o gün nasıl ıstersen ama düzenli olarak yavaş ve doğru olsun youtdan da izleye bilirsin spor yapan hocaları
tarafından
Yavas buna dikkat etmiyodum yavas yapmaya ozen göstereceğim.  Cok teşekkür ederim
(1,541 puan) tarafından
Yout bak intramdan var spor hocalari kafana göre yapma ve spot yapmadan önce ısınma haraket yap yürüyüş de olur
(1,541 puan) tarafından
Haraketleri yaparken yanıyorsa ve acı hissediyorsan doğru yapıyorsun demektir
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Hadtada en az 3 gun ama daha hizli istiyoesan firsatin varsa hergun yap
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Ilk hafta her gun yapma yoksa kaslarin cok agrir. Diger arkadaslarin dedigi gibi setler halinde sabah aksam yap. Spordan sonra yesil cay ic
0 oy
(334 puan) tarafından
Düzenli bir şekilde yapman gerekiyor yeni başladığın için günde 1 kere yapman gerekiyor ama 2 hafta yada 1 ay sonra 2 ye çıkar günde 2 kere yap ve etkisini kesinlikle görüceksin
tarafından
Gunde mi 2 kere
0 oy
(123,157 puan) tarafından
yorumlara bakicam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
3 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 110 göst.
7 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 217 göst.
26 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,307 puan) tarafından soruldu

406,428 soru

12,187,544 cevap

36,699 kullanıcı

...