Evet hep aynı kişi hep aynı post diyebilirsiniz ama inanın derdimi anlatacağım kimse yok şuan.. akıl alacağım teselli verecek kimse yok.. doğum yapalı tam 1 hafta oldu. Eşim 4 gün boyunca ailesinin evinde kaldı. Sıfır ilgi alaka.. 2 gün geldi annem gilde kaldı tutturdu bize gideceğiz ben bakacağım diye.. bende lohusaliyim ne işim var diye kavga ettik... Küfürler hakaretler iki taraflı oldu tek taraflı diyemem artık sabrım kalmamıştı. Bundan öncesinde de çok olay oldu çünkü.. neyse bana s..ktr git dedi bende vurdum bı tane tokat... Onun üstüne ayrılacağız bitti dedi.. babam akşamında çağırdı konuşmak için yalan yanlış şeyler anlattı ağladı kendini haklı çıkardı ablası aradı beni sen yalancısın sen susun sen böylesin diye söyledi de söyledi. Eşime hep dedim. Kavag etsek bile ailelere yansitmayalim dedim. Ama en ufak şeyde ablasını arayıp anlattı. Neyse bugün görüş günümüz bebeklerimiz kuvezde beni almaya geldi. Baktım ablası arabada arka koltuğu boş bırakmışlar bana... Hiç konuşma falan yok napiyorsun abla dedim ağzının icinde cevap verdi. Eşim yüzüğünü çıkarmış. Hastanede benle aynı asansöre bile binmedi. Dikiz aynasini komple kendine çevirdi ona bakmayım diye çok zoruma gittim. Haklı olduğum yönler olmasına rağmen konuşmak istedim ikimizde de hata var ama düzeltelim konuşalım dedim. İki çocuğumuz oldu dedim. Benim senle konuşacak hiç birşeyim yok dedi.. eve bırakıp gittiler.. ablalarindan bu kadar yüz aldı bu adam böyle değildi. Ne yaparsam düzelir herşey. Çocuk olmasa bı dk düşünmem ama ikiz bebeğim oldu daha yeni. Gözümden yaş eksik değil. Sütüm azıcık geliyor tükendim. Ne yapacağımı şaşırdım.. suç bende de var ama hamileyken lohusayken insan yalnız birakilmaz bu kadar görmezden gelinmez ya eşime nasıl yanlışını gösterebilirim ben çünkü gayet farkındayım...
1,486,336 soru
24,299,846 cevap
343,990 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın