0 oy
273 göst.
Aile kategorisinde (513 puan) tarafından
merhaba hanimlar,

bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var. 

Bebegim gunduzleri hic uyumuyor butun gun beraberiz aksam da esim isten gelince ancak yemege basliyorum. kostur kostur yemek bulasik camasir .. bu esnada bebegi babasina veriyorum bem ilgilensin cocuk babasina alissin hem de ben rahat isimi yapayim diye. ama esim aciyor televizyonda haber kanalini surekli haber bebek orda oylece agliyor ben mutfaktan dayanamayip aliyorum bu sefer bulasiklar gec saate kaliyor ben zaten dinlenemiyorum sonrada uyuyorum gec saatte. neyse bugun yine ayni sey oldu esimi uyardim ama uste cikiyor bagirip cagiriyor biraz babalik yap diyorum sana dusmez babaligimi sorgulamak diyor. sen anneligne bak diyor bana. butun gun bakip buyuten benim bana boyle diyor ve gercekten cok zoruma gitti. bebek kucaginda benimle kavga ediyor bagira bagira. ya ben anlamiyorum babasi olarak evladiyla ilgilen demem mi suc izledigi haber kanali daha mi onemli anlamiyorum ki.. haberlerde hep ayni seyler zaten psikolojimiz bozuluyor haber izleyince. hadi izlesin yine ama bebek orda feryat figan aglarken de izlenmez ki ya.. ben mi yanlis dusunuyorum bilmiyorum disaridan biri olarak size sormak istedim sizde durumlar nasil ? 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yapma yemek falan bebeğinle ilgilen niye iki işi bi arada yürüyemiyorsun derse kadinligimida da anneligime yargılamak sana düşmez de 
(513 puan) tarafından
valla canim zaten butun gun bebgimleyim firsat bulursam bi yarim saat onda da dinlenmek istiyor bünye. o gelinceye sakliyorum yemek isini. gerci geldiginde de bu sekilde oluyor ya normalde böyle biri degil ama noluyorsa anlamiyorum ki haber sevdasina kalp kiriyor simdi de ben haksizmisim gibi küs..
-Reklam-
+1 oy
(1,950 puan) tarafından
Kocalarinizi görünce eşime 1000 kere şükrediyorum.

Rabbım iyi insanlarla karsilastirsin.

Kocalarinizi da dövmek istiyorum şöyle kızılcık sopasıyla.
(494 puan) tarafından
Amirin canm aynn öyle onlar sadece eleştirmeyi bilirler en ufak şeyde bizim yaptıklarımızın 3 te ikisini yapamaar bilmezler ama maşallah dil pabuç gibi tabiki ben bebeğime sabaha kadar hiç uyumadan bakarım onlara güvenmek zaten yarı yolda kalırız sadece insna bi yardıma ihtiyacın vafmi sorusunu bekliyo oda onlarda ne gezer  Rabbım görsün yaptıklarımızı boşuna cennet annelerin ayakları altında değil
(513 puan) tarafından
aynen canim benim sonuna kadar katiliyorum her bir cumlene. yani aynen herseyi biz yapariz ama en iyi bunlar bilirler. tepki verdigimde de kavga cikar suclu ben olurum bir anda kendimi kavganin icinde bulurum. ya sorma ben o kadar cay demlerim kendine alirken demez ki al canim sana da getirdim ic diye. bebek kucagimda o çay acır ben hic icemem. istemeyle getirir. yani ben agzimla istedikten sonra ne anlami var ki.  amaaann canim hangi birini anlatiyim ya dolu böyle saymakla bitmez :))
(1,950 puan) tarafından
Allah evlatlarımızı eşlerine arkadaşlarına bizlere vatana millete hayırlı bir şekilde yetistirmeyi nasip etsin. Merhamet duygusu ile büyütelim ki ilerde boyle kocalar olmasınlar valla sinirleniyorum kocalariniza.
(494 puan) tarafından
Bizde bi laf var ağzımla istedim neremle yiyecek diye biseyi ben söyledikten sonra yapması in yapmaması dan hiç farkı yok benm yanımda  onlara göre basit şeyleri takıyoruz bunda ne var derler söylesek  aynn canm hangi birini anlatacan elimden geldiğince iyi yanını gormeye çalışıyorum  Allah bize güç kuvvet versin para muhtaç etmesin
(494 puan) tarafından
Amirin canm hayırlı evlat hayırlı insan etsin yavrularımızın bize vatana millete. Valla bizde çok kızıyoruz eslerimize canm keşke daha farklı olsaydı hersey ama elimizde buar var maalesef Rabbım merhamet duygusunu versin vijdanlarina
0 oy
tarafından
Tabi ki haklısın canım benim bebekle ilgilen o zaman aç kalsın 
(513 puan) tarafından
tsk ederim canim benim oyle yapacagim
0 oy
(880 puan) tarafından
Hepsi aynı 2 dakika sevmeyi babaliktan sayıyorlar bunlar baba olmayı asla haketmiyoe
(513 puan) tarafından
kardes olsalar bu kadar benzerlerdi heralde canim :) ki kardesine hic benzemez. senin esinle huylari ayni. bunlari ayni eve koyacan birbirlerine bagira cagira yasasinlar :)))
(880 puan) tarafından
Ben artık Allaha havale ettim 2 dakika bak bile demiyorum hafta sonu sahil günü hava iyi oldukça 3 4 saat götürür ama 1 ay onu konuşur:))
(513 puan) tarafından
ben de demiyim en iyisi. demeyince de hic bakmiyor :)) inan dusa zor girdim evin icinde hapis hayatindayim.
(880 puan) tarafından
En azindan umudunu kesmis oluyorsun sinirlenmiyorsun öbür tülü hem söylüyorsun hem bakmıyor hemde laf ediyorlar senin bebek küçük heralde yürüyünce işin kolaylaşır gerçi büyüdükçe daha zor oluyor ama kucak olayı bitiyor işlerini daha raht yapıyorsun
(513 puan) tarafından
evet cnm daha 3bucuk aylik  surekli kucagimda uyur koydugum an yataga gozlerini aciyor  insallah canim benim kolaylasirsa kimseye tamah etmem.
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Valla sende al bebeği kucağına ne zaman durursa yemeği o zan yaparsın durmuyo mu aç kalsın çokta açılırsa kendi yapsın ya da dışardan söylesin valla ikinci oldu benim çıkamiyirum sürekli kucakta çok küçük e kış goturemiyorum yanımda öbür kızda var gündüz uyursa ya da durursa yaparım yoksa yok rahata alistirinca burnulari şişiyor bak desem bakards aglayans kadar acele ettirir öyle mi şimdi bende yapmıyorum gidiyo kendi yapıyo çocuğa bakma korkusuna ya da yapmışsam ısıtıp getiriyo
(513 puan) tarafından
zten cay falan demlemedim kendisi demledi. yemek hayatta yapmaz  aynen el bebek gül bebek bakildiklari icin gercekten de simariyorlar bazilari. ben bir de herseyini dusunurum kendisinden once. ama benim de canim var yani gercekten yoruldum
(4,589 puan) tarafından
Yani sende robot değilsin sonuçta anlar oda işte biz yapıyoruz biraz böyle adamları
(513 puan) tarafından
aynen canim sabah sabah yine delirdim. kahvalti hazirliyorum hergun kalkip uyuyakalmisim sabah sabah bir tepki bir sey niye uyandirmarin diyorum kalkmaya niyetin yokki diyor. ben henuz ozur dilememesine ragmen kalkmisim daha bana sen dediklerine bak bi diyor. baba olmasina laf ettimya. hayir baba boyle olunuyorsa ne kolaymis zorluksuz ohh ne guzel.. ben diyince suclu oluyorum cildiricam yemin ederim yaaaa bi de boyle hem suclu hem guclu modunda olduklarinda deli oluyorumm
(4,589 puan) tarafından
Bı gece kendileri baksın bak bakalım sabah noluyo boşver ya kendini kızdırıp ta moralini bari bozma şöyle şöyle kendin dinle başka bişi olduğu yok
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Şu tür erkekler gerçekten mal yani hatta mal bile onlardan daha fazla işe yarar. İki dakika çocuk bakınca anneye lütufda bulunduk  iyilik yaptık sanıyorlar halbuki sadece babalık yapmış oluyorlar haberleri yok. Sende kendine ve bebeğine göre bir düzen kur canım. Gerekirse bebeğini erken uyumaya alıştır. Eşinin gelmesine yakın veya geldikden kısa bir süre sonra uyusun. Öyle adamın neyine çocuk sevmek zaten umrunda da değil anladığım kadarıyla. Gündüz sen sever ilgilenirsin. Akşam da erkenden uyutur işlerini yaparsın. Babası olacak musvette de bebeğinin en güzel zamanlarını öyle uzaktan izlesin. 
(513 puan) tarafından
aynen valla cnm. yani toplasan 1 saat vakit gecirmisligi yok ki saatlerdir bakiyorumya diyor. yani ben anlamiyorum bana yardim etmis olsa bile ben memnun olurim. haa yardim ettigi elbette oluyor hakkini yemem yiyemem yukarda allah var ama bebegimle alakali sacma sapan bir haber izleme yuzunden onun orda aglamasi beni sinir ediyor. ben aksama kadar basindan ayrilmayip aglatmiyorum yavrumu yarim saat dayanamayip onun aglatmasi sinir ediyor. ben sucluymusum gibi bir de kendisi küsmüş bana !!

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 414 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 404 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 494 göst.
29 Ocak 2023 Aile kategorisinde Nisan89 (1,028 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 610 göst.
14 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,800 soru

12,126,290 cevap

36,488 kullanıcı