merhaba hanimlar,
bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var.
Bebegim gunduzleri hic uyumuyor butun gun beraberiz aksam da esim isten gelince ancak yemege basliyorum. kostur kostur yemek bulasik camasir .. bu esnada bebegi babasina veriyorum bem ilgilensin cocuk babasina alissin hem de ben rahat isimi yapayim diye. ama esim aciyor televizyonda haber kanalini surekli haber bebek orda oylece agliyor ben mutfaktan dayanamayip aliyorum bu sefer bulasiklar gec saate kaliyor ben zaten dinlenemiyorum sonrada uyuyorum gec saatte. neyse bugun yine ayni sey oldu esimi uyardim ama uste cikiyor bagirip cagiriyor biraz babalik yap diyorum sana dusmez babaligimi sorgulamak diyor. sen anneligne bak diyor bana. butun gun bakip buyuten benim bana boyle diyor ve gercekten cok zoruma gitti. bebek kucaginda benimle kavga ediyor bagira bagira. ya ben anlamiyorum babasi olarak evladiyla ilgilen demem mi suc izledigi haber kanali daha mi onemli anlamiyorum ki.. haberlerde hep ayni seyler zaten psikolojimiz bozuluyor haber izleyince. hadi izlesin yine ama bebek orda feryat figan aglarken de izlenmez ki ya.. ben mi yanlis dusunuyorum bilmiyorum disaridan biri olarak size sormak istedim sizde durumlar nasil ?