+1 oy
688 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,126 puan) tarafından

Kızlar ben iki buçuk yıldır kaynanamla birlik oturuyorum bilen bilir. Eşimle severek evlendik ama evlenince çok anneci oldugunu gördüm çok sorunlar oldu şartlar gereği beraber oturduk. Neyse 8 aylık oğlum var bugün konu konuyu açtı kaynanam kapıya cikartmaz balkona çıksam arkama gelen birisi gelmiş çocuk biraz büyüsün sende çalış ben bakarım diyor kendi yaşı 58 bu arada şimdiden katlanamiyor ilerde nasıl bakacaksa :D

İnanın kimseyi tanımam beni esir gibi evin içine koydular ailemden dolayı hep boyun eğmek zorunda kaldım eşimde bekarken nisanliyken yalvardım yine calistirmadi şimdi mi calistiracak tabi kaynanam da az değil yaza görümcem evleniyor diğeri okuyor kayinbabam yaşlı çalışamaz yaza kadar oğlunun da o kadar borcu var tek başına bakacak aileye benim bile çalışmamı düşünüyor iyi bir yer olduktan sonra eşim izin verirse çalışırım oda ayrı bisey

9 Cevaplar

0 oy
(2,015 puan) tarafından
Calisip parayi onlaeami vereceksin calisacaksan ayri eve cik daaha mantikli
(1,784 puan) tarafından
Mantıklı
(2,126 puan) tarafından
He he hiç deme üst kat yapacaklar ya canm bir kabasi olmuş devamı için yardım istiyor işte
(2,015 puan) tarafından
Sana verecekse evi tapusunu seve seve deseydin ;))
(2,126 puan) tarafından
Tapu yokki kız almak için çok para lazımmış
-Reklam-
0 oy
(2,171 puan) tarafından
Canm tercih senin zorla kimse de çalıştıramaz seni 
(2,126 puan) tarafından
Kız benlik sorun yokki eşim çok kıskanç ve kendileri de kapıya bile cikartmazlar çalış diyor gelmiş inanasim gelmiyor yani
(2,171 puan) tarafından
Ama bence canm çalışma daha bebeğin çok küçük sana ihtiyacı var onun
(2,126 puan) tarafından
Evet kız bende ona bırakmasın gelmiyor düşman eder valla
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Keyiflerince hareket ediyolar yani valla canım sen nasıl istersen öyle olsunda gerisi teferruat
(2,126 puan) tarafından
Valla canm eşim izin verirse güzel bir yer bulursam neden olmasın bu devirde tek gelir çok zor hem daha iyi evimizi bitiririz ihtiyaçlarımi alır ve birikim yaparım
0 oy
(281 puan) tarafından
Afedersin de seni gorumcenin düğününü yap diye çalış diyor bence calisma calisirsanda para verme
(2,126 puan) tarafından
Kız ihtiyaçları olmadıkça vermem ki birikim yaparım ev ihtiyacı alırım yada biriktirir evimizi bitiririz
(2,126 puan) tarafından
Merak etme gorumceme bir kayinbabamdan bir eşimden ala ala herseyini aldı zaten
(281 puan) tarafından
İhtiyaclari olsa bile verme  öyle insanlara iyilik yaramaz
(2,126 puan) tarafından
Öyle valla haklısın
0 oy
tarafından
Bencede çalışırsan kendinize birktr hep verme
(2,126 puan) tarafından
Öyle yaparım valla
0 oy
tarafından
Okadar sinir oldum ki yazacak çok şey aklıma geldi sustum esir gibi ne ya kapıya çıkarmaz balkona arkandan gelir sen kölemisin ben senin yerinde olsam şart koşarım tamam çalışıcam ama evimizi ayırıcaz okadar.
(2,126 puan) tarafından
Kız zaten üst kat bir kaba inşaat oldu destek çıkıp devamını getiririm
tarafından
Hee eee tamam canım sende rahatlarsın baktın çocuğuna iyi bakıyor gözün arkada kalmıyor çalışıp halledilir
(2,126 puan) tarafından
Evet de işte eşim ne der oda var
0 oy
(86 puan) tarafından
Cok haklı ve güzel bir düşünce kayinvaldeninki
(2,126 puan) tarafından
Evet canm
0 oy
tarafından
Çalışıp eşine destek olup kiraya çıkabilirsiniz mantıklı kaynanana söyle bunu
(2,126 puan) tarafından
Kız çıkarmaz ki kiraya neymiş tek erkekmis ayrı oturtmayiz yukarıyi bile bir kaba inşaatı kavga dövüşle yaptirdim
0 oy
tarafından
çalışıp paranı mı yiyecek çalışırsam ayrı eve çıkarım de 
(2,126 puan) tarafından
Kız zaten maksat oğluna yük olmiyim de kendilerine yapsın eşim çalışsam ev için birikim yaparım

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 1,374 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kizilaslan (1,868 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 571 göst.
18 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Yonca00 (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 468 göst.
18 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Yonca00 (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 802 göst.