0 oy
855 göst.
Aile kategorisinde (2,988 puan) tarafından
Esim asker göreve gidecek evin kirasını doğalgaz merkeizi sistem olduğu için ödeyecek 

Beni ailemin yanjna bırakmak istiyo ben yol uzak diye vede gece gideceğimiz için oğlan üşür hastalankr diye gitmek istemiyorum Mart ayında doğalgaz kapanır havalar duzelir dedim 

Ailemde.esimde.kustuler

22 Cevaplar

0 oy
(784 puan) tarafından
Kussunler :)
(2,988 puan) tarafından
Üzüldüm böyle olsun istemezdim
(1,668 puan) tarafından
Ailen gelsin
(2,988 puan) tarafından
Annem dış tedavisi goruyo
-Reklam-
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Şimdi  sorun ne burda doğal gazı ödemesi mi senin oraya gitmemenmi 

Şair abla ne demek istemiş burada gaz ne alkaa
(2,988 puan) tarafından
Zaten bura yanacak kışın evim sıcak oluyo masraf yapacak
Oraya gitsem yolda oğlanı üşütme ihtimali var  öyle iste ne kadar anladiysanjz o kadar cevaplayiniz
(28,783 puan) tarafından
Soruyu tam açıklayıcı sormadigin için cevap verilmesi zor oluyor
Anladığım kadarini diyeyim evinde otur en iyisi
(50,782 puan) tarafından
Ben hepsini anladım ama cevaplamicam☺️
(28,783 puan) tarafından
Ana niye sjsjjsjs
(2,988 puan) tarafından
Anlaşılmakta güzel
0 oy
tarafından
Birşey dicem aman s.et insanın kendi evi gibi yok
(2,988 puan) tarafından
Ardahan 12 saat annemgil bastaci ederler de gece otobüse bincem mesela gitsem oğlan molalarda kapıyı aciholar bir sıcak bı slguk hastalanır diye korktum
tarafından
Ardahan smdi kar kış kiyamettir kız otur oturdugun yerde ama eşinde muhtmeleen tek kalma diye yapiyordur
(2,988 puan) tarafından
Aynen oda haklı esasende bende kendimce hakliyim
Ben ailemib yanında olmak istemem mi ama kış soğuk yol uzun
0 oy
(594 puan) tarafından
O kadar para vermişsiniz bende olsam kendi evimde otururdum :)
(2,988 puan) tarafından
Aynen oda bar Ardahan 12 saat bide gece yolcuğu yapacaz illa ki mola yerlerindr duracak otobüsün kapısı mola yerinde eN az 15 dk.acik olacak gece ayaazi yiyecek
Ayrıca.ardaham soğuk yaşadığım şehir sıcak
Esim küstü lafımı dinlemiyon gözüm arkada kalacak diye
Annm.kustu gelmek istemiyom diye
0 oy
tarafından
Zaten kira dogalgz oduycksn kış vakti gitme bnce tek kalabilirsen ailen gelsn yanı şimdi daha anlaşılır olms canım 
(2,988 puan) tarafından
Annem dış yaptıriyo cnm en az 3 ay surer marttan sonra gidiyim dedim
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Mart ayında havalar düzelmez kuzum nisana kadar petekler açık oluyor mart ayı dert ayı hiç güven olmaz 
(2,988 puan) tarafından
Ardahan Mart'ta da soğuk olur doğru diyorsunuz ramazan a yakın giderim esim gözüm arkada dedi küstü
Annem gelmek istemiyorum dedi küstü
0 oy
(1,388 puan) tarafından
Az önce de postu açmıştın canım haklılık sende var diye düşünüyorum ama bunun içinde küsülmez yani korona var başta Allah etmesin Bi lavaboya yemeğe gideyim diyiceksin çocuğu nasıl bırakacaksın otobüste heryer buz gibi iklim değişikliği yaşıycak hasta olucak üstünde herkes kendi evinde rahat eder ve boş yere de kira doğalgaz vericeksiniz gerek yok eşine de güzelce söyle ara yolu bulursun bence 
(2,988 puan) tarafından
Ben Amasya dayım sıcak şehir evim sıcak Ardahan soguk yolda mola yerlerinde dedim kapıyı acacaklar en az 15 dk gece ayazı yiyecez çocuk zaturr olur dedim kafamın dikine gidiyomsm
(1,388 puan) tarafından
Takma boşver benimde eşim olsa tam tersi der evinde kal çünkü herkesin evi kendine güzel mis gibi yuvam dururken ne gerek var orda burda kalmama
(2,988 puan) tarafından
Ya şimdi annemgil gercektn baştacı ederler de yok uzun napayim buyuj adamlar dayanamiyo oğlan nasil dayansn
0 oy
tarafından
Kuserse kusunler boşver sonradan eyvah diyeceğin birşeye eyvallah deme  sadece yolsa sorun git bişey olmaz ama rahat edmiyecek sen gitme mevzu doğalgaz sa yakmadan nasıl durcan kiii
(2,988 puan) tarafından
Doğalgaz merkezi sistem mecbur ödenecek ben içinde olsam da olmasam da canım yolda sorun oğlan uyusun diye gece otobüse binicem gecenin ayazı kaç kez yiyecek mola yrlerinde 12 saat lik yolculukta
0 oy
(2,174 puan) tarafından
O nasıl iş kız öyle cumbur cemaat küsmüşler 
(2,988 puan) tarafından
Aynen benim zaten üzülüyorum esim gidiyo diye bide bu
Napayım kış memleketi Ardahan yol uzin gece ayazı üşür diye korktum bu kadar basitti ama anlamiyolat gözü arkafa kalirmis apartman temiz güvenli
Annem aslında anlıyorum şenlik oluruz yanına başına taç eder ama dört saat memlekete gittik oğlan hastlaajdi el ayak hastaligina yakalandı
Annem kardeşimin yanında Ardahan oyl iste
(2,174 puan) tarafından
Himm anladım canım ya sen bilirsin en iyisini neyse o şekilde yap
0 oy
(1,787 puan) tarafından
Basıcan parayı uçakla gitcen bacım.Yada evinde oturcan bişey olmaz evelallah korkma.Ardahanın neresi köymü şehirdemi annen gil
(2,988 puan) tarafından
Merkezindeler cnm uçak aktarmalı var direkt gitmek için Ankara 6 saat
Eşim beni bide Sivas a goturecei arkadaşının aracıyla ordan dayım beni Ardahan a götürecek oğlan tek durmaz diye bissuru eziyet gibi geldi yollar soğuk
(1,787 puan) tarafından
Evet çok zor olur gitme boşver hasta olmasanız bile yol perişan eder
0 oy
(20,213 puan) tarafından
Nerde istersen orda kalırsın neye küsüyolar çocuk gibi
(2,988 puan) tarafından
Esim tek nasıl yapacaksın diyo
Annemde seni başıma taç ettim hep gelmek istemiyon diye küstü bundan önce iki yıl annemlerde kalmıştım yine esim görevdeydi
(20,213 puan) tarafından
Aklı sende kalack ister istemez ama sen kendine güveniyosan sıkıntı yok
(2,988 puan) tarafından
Güveniyorum her yeri az çok ogrendim yeni alismistim
0 oy
(92 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam annemlere giderim orda tek kalacağıma otobüste en arkaya otur oraya soğuk gelmez çocuğu da kapılar açılınca sar güzel battaniyesine bitti gitti bence bu şansı kaçırma eğer annenin yanına fazla gidemiyorsan fırsat bu fırsat gitt sen çocuğunu güzel sıkı giydir dikkat et yeter gerisini Allaha bırak hem kimsede küsmüş olmaz sana
(2,988 puan) tarafından
Marta doğru gideym diyorum şimdi çok soğuk ama bide doğalgaz yanacak boş yere ona da kıyamıyorum.
(92 puan) tarafından
Dogalgaz niye yansın evde kimse yok kizzz
(2,988 puan) tarafından
Merkezi sistem olduğu için canım mecbur yanacak
(92 puan) tarafından
Oda zor yaa haklısın canım ne diyimki o zaman hakkında hayırlısı olsun :)
(2,988 puan) tarafından
Esim ödeyecem.sanane diyo cuma günü bissuru eksik gördük onlar kalacak
0 oy
(412 puan) tarafından
Bende yeni doğum yaptım kırkım çıktı eşim beni memlekete göndermek istedi bende istemedim çocuğunuz için en iyisi insanın kendi evi bence
(2,988 puan) tarafından
Uçak bileti baktım Amasya nin ilçesinde havalani aktarmalı üstelik aktarma yerinde de 8 saat beklenecekmis otobüs yen daha uzun sürecek ne anladım bu isten
(412 puan) tarafından
Sizde şimdilik bosverin havalr güzel olsun gidersnz
(2,988 puan) tarafından
Öyle düşündüm ama eşim kus gidecek onu kirmak istemezdim
(412 puan) tarafından
Hm doğrusunu siz bilirsiniz oda belki annemlerde kalırsan içi daha çok rahat eder
(2,988 puan) tarafından
Ne zor hayatım var ki :( sizinde kafanızı sisirdim burdaki herkesin
0 oy
(8 puan) tarafından
Annen  sana gelmez mi 
(2,988 puan) tarafından
Esim dönene kadar 6 ay
(8 puan) tarafından
Çokta uzun zamanmış valla cnm ben gitsem anneme 6 ay duramam evimi isterim seninde kurulu düzenin var evinde nede olsa kışı atlatıp daha sonra gitsen olmaz mı
(2,988 puan) tarafından
Bende onu dedim cnm doğalgaz yanacak merkezi eistem olduğu için hem kira hem doğalgaz zaten ödeyecek boşuna yanmasın dedim .ramazan a doğru gelirim dedim esim bı yere gidemezsin diyo
(8 puan) tarafından
Şimdi gittin gittin sonra ben yokken gidemezsin mi bu şimdi
(2,988 puan) tarafından
Aynen o canım
0 oy
(662 puan) tarafından
Canım sen haklısın ama uçaklara gidebilirsin kolay olur ama havalimanında serin oluyo malesef sen yinede evinde otur bosver
(662 puan) tarafından
Konuşurlar kız sen git diye tabir yapiyolardir kafanı dinle hava güzel olunca gidersin ben yazın arabyala gittim annem buraya gelmişti birlikte gittik ama kızım hep hastaydı orda bide dış dönemiydi valla yedim bitirdim kendimi niye iylesmiyo diye diye eve geldik hicbiseyi kalmadı hava değişimi bile yetiyo bebeğin kaç aylik
(2,988 puan) tarafından
16 aylık cnm  işte bunları hep düşünerek artı kış mevsimi tüm bunlar *2 oluyo
(662 puan) tarafından
Bencede en hırçın zamanları benimkide 15 aylık ben bu sene gitmiycem seneye inşallah baklaim o zaman buyur rahat ederim oda oynar çok arkadası var orda
(2,988 puan) tarafından
Bende hiç gitmek istemiyorum ama kirilirlar diye nisan gibi giderim esim gerçi smdi gitmesen daha gidemen diyo ama
(662 puan) tarafından
Gidersin ya inşallah bı yaz gelsin havalar bu sene belki erken düzelir
0 oy
(470 puan) tarafından
Kuserse kussunler ne var bunda kusecek 
(2,988 puan) tarafından
Valla gözüm yemiyor 12 saati kuş uçmaz kervan geçmez
Uçak bile aktarmalı İstanbul a uçup 8 saat kim beklicek havaalanında
Otobüs le gidilmiyor,uçakla gidilmiyor zor napayım anlamiyolar
0 oy
(122,441 puan) tarafından
üzülme esin yanliz kalma diye küstü ailen seni toeunlarinj gormiyce icin ama kendi evinde olman en iyisi
(2,988 puan) tarafından
Aynen sevdos gözüm yemedi soğukta gitmeyi yoksa bende istemez miydim surda yalnız duracagima ailemle olmayı
0 oy
(14,283 puan) tarafından
5 gün göreve gidiyordu eşim aklı kaliyordu eğer uzun görev olacaksa asla bırakmazdım evde bizde musun ilcesindeydik
(2,988 puan) tarafından
Şimdi bizim apartman temiz insanlar mahalle öyle yaramaz insan yok
Güvenilir yer yine de Allah korusun da en azından doğalgaz kapanana kadar durayım diyorum
0 oy
tarafından
Anlamadım ben bisey
(2,988 puan) tarafından
Ses kaydı atcam.ama öyle özellik yok
tarafından
Anldm cnm
0 oy
(1,668 puan) tarafından
Ailen gelsin
(2,988 puan) tarafından
Kardeşim memur izin alip gelemez annemde dış tedavisi goruyo