0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum uyudu uyumadan once hic biseyi yoktu uyandi vucudu normalden cok cok sicak geldi hemen atesini ölçtüm 38.8 cıktı. Biseyler yedirip dolven icirdim ustunu cikardim suan zibinla tutuyorum ve atesi 37.4 e dustu. Yeniden atesi cikar diye uyutmaya korkuyorum bi de uyku tulumu da giydiremem ama oda soguk bu sefer daha cok hasta etmekten korkuyorum. Ince bi penye giydirip oyle mi yatirsam ne yapsam?

3 Cevaplar

0 oy
(564 puan) tarafından
Canım korkma ateşi varsa üşümez sık sık takip et 
tarafından
Tamam canm sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bırsey gıydırme uzerıne çarşaf ört canım, eklem yerlerine nemli bez koy ve saçlarını hep nemli tut başı ateşlenmesin bırak uyusun dolveb uyku yapar dayanamaz saat bası uyan atesını ölç çoraplarını ozellıkle çıkart, atesı çıkarda 39 uzerıne hemen ılık banyo yaptır düşmezse hastaneye 
tarafından
Suanda 37.4 e dustu canm uzerinde zıbın altinda ince bi pijama var bez degdigi gibi agliyo dokundurmuyo kendine
tarafından
Dolvenın etkısıyle düşer ama saat bası mutlaka bak tekrar yukselebılır 5 saat arayla verebılırsın bır de kaç kıloysa ona göre vermek lazım etkı etmıyor az verırsen doktorum demıstı, üşüse kendını bellı eder merak etme gozetım altında tut
tarafından
Yatakta oturup oyun oynuyoduk yatirdigim gibi hemen uyudu ustune ince pike orttum surekli de kontrol etmek icin alarm kurcm canm cok sagol
0 oy
(485 puan) tarafından
Salgın var canım bu aralar ya ,benim çocukta öyle parol şurup al dolven le dönüşümlü ver 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,917 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
8 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.
1 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikanne (2,038 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 160 göst.
11 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu

412,096 soru

12,406,085 cevap

44,615 kullanıcı

Kategoriler

...