0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
Dün gittjm laizmlik aldım istemiyo oturmk kaç defa oturduysada kalkmak istedi gece bagakdim altını baya doluydu bezi sabah yine havada tutarak yaptırmaya başladım sık sık götürme rağmen altına yaptı napmaliyim

8 Cevaplar

0 oy
(10 puan) tarafından
Bez takma altina canim lazimligi onun gorebilicegi yere koy halilari kaldir bir kac kere yere iser saklanip iser takip et zorlama yoksa hic alismaz illa bir yere saklanicak oraya koy lazimligi
(316 puan) tarafından
Lazimligi araya koymuşum yanindan bile geçmek istemiyo
(10 puan) tarafından
Bez baglama alistirma kulotlari var al giydir bir anda alismasini bekleme red edicek tabi ama zamanla alisicak kizma sakin eglenceli oyunlu sekilde alistirmaya calis ben kizimda lazimligi aldim tuvaletin oraya koydum 1 yasindaydi ilk saklandi yere isedi sonra altina kacirdi bu durum hosuna gitmedi kendi lazimligina gidip oturup tuvaletini yapiyor poposunu siliyordu asla yardim etmedim oglumdada rahat alistirdim ama suan 5 yasinda kakasini altina yapiyor hasta olmustu ishaldi simdi asla tuvalete kakasini yapamiyor geceleri bez bagliyorum benim durumum daha vahim
(316 puan) tarafından
Oğlunuz neden yapmiyo ne etkiledi
(10 puan) tarafından
Kanli ishal oldu yemek yiyemiyordu bir kasik birsey alsa hem kusuyor hem ishal oluyordu mikrop kapmisti yani oyle boyle bir kusmak yada ishal degildi kusarken agzindan fiskiriyordu korktu bir daha kakasini tuvalete yapmaz oldu normal gidip isiyor ama asla kakasini yapmiyor
(316 puan) tarafından
Peki kakası gelince kendi mi bez baglamnizi istiyo
(10 puan) tarafından
Ic camasirina yapiyor bez taktirmiyor sadece gece baglatiyor yalvariyorum oglum tuvalete gidelim diye istemiyor simdi pedologa randevu buluo goturcem
-Reklam-
0 oy
(2,562 puan) tarafından
Bezi biraktiricaksan tamamen hayatindan cikartmalisin gece 1saat arayla kaldirdim once yavas yavas cogalttim saatleri bide bizim lazimligin etiketi var cocuk tek basina oturmus kizimin dikkatini cekmisti bak annesi yok oturmus diye ole fotolar felan gorter çiş şarkıları aç sevdigi oyuncakla vaad ver sana bundan alcam cisini yapma de eglenceli hale getir çişini asla zorlama yaomak istemezse birak altinada yapsa konus cok kotu bisey felan de guzelce konusunca inan daha cok anliyorlar bide en onemlisi sabir sabir sabir sen bunu gece gunduze alistirmak icin 1 1.5 ay dayanicaksin ama omur boyu rahatsin onlarin hayatinda 1 ay ugrasmisiz cokmu kendinide cocugunuda surekli motive et eninde sonunda ogrenicekler
(316 puan) tarafından
Haklısınız deneyeyim söylediklerimizi teşekkür ederim insallah sonuç alırım ertelemek istemiyorum 22aylik
(2,562 puan) tarafından
Canim bide bazi cocuk lazimligi sevmiyor klozet adaptoru bide basamak al belki ona yapar tuvalete gotur direk benim kizim mesela 3 kere felan banyoda ayakta buyuk tuvaletini yapmisti sonra lazimliga yapmaya basladi sticker al yaptikca ondan ver bitane ısınsın tuvalete sonrasi kolay
(316 puan) tarafından
Klozet yok canm
0 oy
tarafından
Lazimlik bna sacma geliyor çocuk gece çiş yapmyi birakinca kolvzte yoksa alatrkya yaptrlir klozt daha rahat oluyor gel çiş yapalım falan dersn hefeside varsa 2gunde ogrenr bı lazmlik bi alatrka bi klvzt çocuk becrmz
(316 puan) tarafından
Klozet yok canm
tarafından
Alatrkya alistr canm dikkat ini cekerse lazimlkta olur ama bezi tammn çıkar arada takym deme bn 2 günde alistrdm
(316 puan) tarafından
Maşallah ya nasıl ilerledinz ilk gün ne kdr ilerlednz
tarafından
Ev tasimstik ordda klvzt vardi eski evde yoktu klvzti görünce hefeslndi otutrdm çişini yaptı sonra hmn alıştı Zaten
(316 puan) tarafından
Anladm cnm
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Demekki hazır değil zorlamamak gerek 
0 oy
tarafından

kuzum kaç yaşında  lazimliga oturmayıp diğer tuvaleti mi istiyor 

benim kiz da ilk istemedi lazimligi oturmuyordu alaturkayi istiyordu onda da su oynayıp maşrapayi peceteyi oynuyordu bide kış vakti ayakları ıslanıp hasta olma durumu vardi ben lazimligi banyoya koydum banyoda yaptırıyorum 1 hafta olacak öğrendi şükür cisi geldiğinde de yavas yavas söylüyor bazen bi kac damla kaçırıyor ama kızmıyorum asla kaçırdığı zaman bile ayy ıslanmış annecim diyorum kendi de rahatsiz oluyo zaten güzelce söylüyorum kaçırmadan önce bana söyle diye önceden 10 15 dkya ben götürüyordum wc ye şimdi yarim saate götürüyorum gece de 2 saate bi uyandirdim asla bez bağlamadım kalktı hatta uykusu bölününce ilk uyumakta güçlük çekti ama sonra alıştı şükür 21 aylik benimki seninki ne kadarlık cisini wc yaptıkça alkışla babası evdeyse o da alkışlasın o zaman daha cok mutlu oluyor özellikle benim kizim babasından takdir gördükçe  daha cok hevesleniyor ve babası evdeyken benimle değil babasıyla gitmek istiyor wc ye:))

tarafından
oyle oyle alışacak canim ama tek bi yere yaptır bebeğinin de kafası karışmasın
(316 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun lazimliktan ilerlicem bı kaç defa yapsa oda anlar hoşuna gider belki
tarafından
aynen canim gece de bez bağlama uyurken felan tamamen bırak ki hemen adapte olsun

uyurken ne olur ne olmaz altına cıs geçirmeyecek birsey ser batmasın yeri ben oyle yapıyorum şükür daha gece hic çarşaf ıslatmadi
(316 puan) tarafından
Valla bu gece bezi çok doluydu bu gece açık yatirayim çise kaldırayim o zmn
tarafından
2 saate 3 saate kaldır canm  mutlaka oyle oyle zamanla kendisi de kalkar
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Klozete kapak alabilirsin ona oturur ilgisini cekr
(316 puan) tarafından
Klozet yok cnm
0 oy
tarafından
Lazimlik rahat değilse oturmaz bezi takma alıştırma klotu kullan
(316 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(51,095 puan) tarafından
İlktn alisana kadar yapiyorlar oyle klozete alistirsana direkt
(316 puan) tarafından
Canım klozet yok ki
(51,095 puan) tarafından
Anladim canim o zaman acele etme ilkten alışana kadar zor geciyo
(316 puan) tarafından
Gerçekten çok zor bı surec olduğunu dusunuyorum Allah uardimcimiz olsun
(51,095 puan) tarafından
Amin canim Allah kolaylık versin benim kizimda zor ogrendi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 251 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 294 göst.
9 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 70 göst.
19 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Beratcinar (2,993 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu

406,608 soru

12,196,986 cevap

36,739 kullanıcı

...