Merhaba güzel anneler burdan çok şey öğreniyorum Allah hepinizden razı olsun hemen soruma geleyim biraz uzun olacak ama sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var... Şimdi biz 3 elti bi binada oturuyoruz en altta kaynanamla kayinbabam oturuyordu 4 katlı bi bina ama kayinbabam emekli oldular köye gittiler küçük kaynım onların oturduğu yerde bakkalı var ve çok güzel kazancı var 20 bin 25 bin cirosu oluyor onun yan taraftada küçük sebze poşet işte ıvır zivirlarini motoru var onları oraya koyuyor bende kuaförüm ama 8 9 senedir yapmıyorum zaten 7 senelik evliyim 3 tane çocuğum var büyük olan okula gidicek bu yıl diğerleri 4 ile 5 aylık eşim torna işi yapar yeni maaşı 6 bin oldu zar zor geçiriyoruz bende o küçük dükkana kuafor açmak istiyorum kaynım beni pek sevmez elimde öyle hep bi kıskançlık durumları bizden daha iyi durumdalar ama genede hep gözleri bizde neyse kayinbabam bana aç tamam dedi ama ben cekiniyorum 3 tane çocukla bide beni sevmiyorlar hep gözleri bende olacak falan eşim boşver hiç bse olmaz diyor ama ben çok bocaliyorum yapabilirmiyim diye ara verdim çocuklar var durumumuz olsa kira tutarım ama çok yüksek kiralar burda sizce napayım çalışmaz rezil olurum diyede korkuyorum tabi bide kosgep e nasıl basvurucam hakkınızı helal edin bana bi fikir verin ne olur linç etmeyin yanlış bsey dediysem de Allah hepinizi korusun♥️