Kac gündür oğlum hasta diye post açıyorum. Olayin aslı aslında şöyle ki babam annem ve kardesim salı gunu bana geldiler babam gelmeden 3 gun once covid19 testi oldu ve negatif cikinca yola ciktilar. Aksam bana geldiler sabah oldu babam yataktan kalkamiyo oksuruk hapsirik burun tikanikligi vs baya kötüydü. Yeni test verdigi icin de ihtimal vermiyo ki ben kesin koronasin dedim kizdi bana. Ne kadar sakınsam da çocuğumu uzaklastirsam da oglum ateslendi acile goturduk babam goturdu bizi biz tahlil beklerken sen de test ver diye yetiskin acile gonderdim babami. Gitti ama test vermemis igne olmus sadece. Bu arada annem ben kardesim hepimiz hastayiz benim bogazim agriyo oksuruk ve baş agrisi var. Dun yola ciktilar annem hastaneye gidip test vermis bugun sonuc pozitif oldugunu ogrendik. Babam inatla test vermiyo ki calisiyo da. Esime dedim sende de kesin vardir git sen de test ver ben iyiyim kotu olursam test veririm diyo. O kötü olana kadar bir suru insana gececek bizim de kesin pozitiftir yani cunku bende belirti var oglum zaten kac gundur hasta e zaten ayni yatakta yatiyoruz gecmemesine ihtimal var mı? Anlamiyo iste