Öncelikle bismillah. Hanımlar oğlumun odasının camında böyle bi Streçe sarılmış toprak var. Ben incelemek için yarısından kırdım.
Eşimle daha önceden de konuşmuştuk umreden toprak getirdiğüni biliyorum hatta Tv nin yanında tutuyoruz. bunu da bebek yeni doğduğunda toprağı streçleyip sarıp beşiğine kaynanam koydu diye hatırlıyorum. Ama unutmuşum bugün ilk kez görmüş gibi oldum İlk korktum resim attım whatsapp ten sordum kabul etmedi unutmuş resimden tam anlayamamış ama Şimdi hatırladı onayladı zaten. Nazardan ve şeytanlardan korumak içinmiş diyor kendi koyduğunu kabul etti. Ne yapsam sizce bebek doğduğundan beri huzurumuz azaldı. %80 falanken şimdi %30 anca. Bebek hep sıkıntı hep sorun. Ben aşırı tahammülsüz ve sıkıntıdayım. Kaynanam haklı ve masum olabilir ama bunları evden nasıl uzaklaştırabilirim? Gerçekten bilenlern önerileri varsa alırım. Bu arada cadde üstünde oturuyoruz camın önü kirli o tuzlar da tozları turuyor orda silmeden çektim şuan silemem bebek uyuyacak inşAllah gereksiz yere takılan olmaz
Ne streçe sarılması bacım kuşlar yuva yaparken yapıyor bunu kendi ağzındaki salgıyla toprağı birleştiriyor
1,488,077 soru
24,324,824 cevap
345,442 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın