Bunun dişle, idrar yoluyla hiç alakası yok. Benim önceki postlarım bakabilirsiniz. Kızım 20 aylık olucak geçen yaz Mart'ta ilk kez yattık sonra Haziranda bi başladı bu Ocak ayına kadar yani 8 ay üst üste hastanede 3 4 gece yattık çünkü serum antibiyotik almadan geçmiyor bu illet. Dikkat çeken de şu her ay ayın 20sinde ateşleniyor 39 40 ateş düşürücüler asla yanıt vermiyor hastaneye gidiyoruz yatış yapıyolar 3 günlik tedavi sonra iyileşiyoruz evimize geliyoruz bidaki ay aynısı oluyor doktorumuz en sonunda bağışılğına bi bakalım dedi ıga ve ıgg aşırı düşük çıktı araştırma Hastanesi'ne sevk edildik 3 kez gittik kontrole orada bize immün yetmezliği olabilir dedi( yani kandaki mikroplarla savaşan antikorlar hiç yok denildi) tıbbi genetik testi yapıldı Ocak ayında 3 ay sonra çıkıyor sonucu Mart gibi kontrole tekrar gidicez alerji ve immün bölümü yada endokrinoloji bölümüne görün sende orda türlü türlü testler yapılıyor her ay serum iğne yediği için kasları zedeleniyor birde CK KREATİNİN KINAZ değeri yüksek çıkıyor iğne ve serumlsrdan dolayı bize kas hastalığı olabilir denilmişti ama doktorumuz serum iğne yediği için yüksek çıktığını söyledi
Çok karışık anlattım kusura bakma hastalıkta Şubat ayını es geçtik hastalanması çok şükür iyileşip iyileşmediğini bidaki ay anlıcaz bakalım inşallah olmaz canımdan can gidiyor ayın 20si gelmesin diye bakıyorum hep