0 oy
1,413 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kafam çok karışık ben kaçarak evlendim ve esimin ailesi 10 milyara düğün etti onu geçtim ailemin evine bile gitmediler hiç 7 aylık hamileyim annem gil Denizli'de ben de Denizli'nin ilcesindeyim eşimin ailesi yakın bana değer vermiyorlar onu geçtim ailemle aramda 45 dakika yol var ayda bir görüyorum ilk çocuğum olcak beşiği herşeyi ikinci el alırız diyolar kaldığım evide hep ikinci el dosediler ilk evliligim ailesiyle gidiyorum çoğu yere yada eşimle ne yapmalıyım sizce

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bacım  sen bununla kaçmadan önce bunun ailesiyle tanistinmi . Ne olduklarını öğrendin mi .  Eminim şuan çok pişmansı  son pişmanlık fayda etmez . Tek çare evden ayrıl.
-Reklam-
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Ben de kactım eşimin ailesi beni ezemez esim musade etmez bende etmem kactiysam kaya kovugundan cikmadim herkes agzinin terazisini bilicek . Kendi ailem konusmadi bi sure sonra yalvar yakar baristik simdi dunya tatlisi bi kizim var ailemlede esimin ailesiylede sorunum yok babam bikere kendin ettin der gbi ima da bulundu . Ozaman dedim ölürsem de haberiniz olmasin kendim etmisimdir. Bidaha da acilmadi boyle bi mevzu. He esimden yana sikayetim yok mu var ama onada ezdirmem bu kactigim icin degil ayni ewe girene kadar gormediklerimden . Köpru ayi dayi misali . Ezdirme kndni guven guclu dur nekdar sessiz kalirsan okadar yerler seni .
0 oy
(919 puan) tarafından
Kuzum ses etme durduk yere kocanla aranı bozma zatenbebek sıfır ikinci el anlamaz bebek büyüsün dillensin evliliğin otursun kocan baba olduğunu anlasın seni daha da sahiplensin o zaman güzelce anlatırsın eşek değil ya anlar inan bana 

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 743 göst.
0 oy
7 cevap 192 göst.
0 oy
37 cevap 456 göst.
2 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,796 göst.
15 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Melekkatzarov (18 puan) tarafından soruldu

412,696 soru

12,425,501 cevap

45,456 kullanıcı

Kategoriler

...