Arkadaşlar merhaba 6 ay önce evimi terk ettim. Sebepleri eşimin instagram üzerinden kadınlara sapıkça şeyler yazması , çok aileci huyu, sürekli beni evde yanlız bırakması sürekli ailesine gitmesi ve bana attığı tokatlar. Çok idare ettim çabaladım ama hep kendini haklı gördüğü için bi yol alamadık. Anneme bel altı küfürler etti ve en son haber vermedem eşyalarımıda alıp aile evine döndüm. Bunların sonucunda ne eşim ne ailesi beni aramadılar. Ailesi zaten hep fitne fesat soktu anlamıyorum dertleri neydi ya insan sormaz mı gelinini aramaz mı ne oldu neden haber vermedem gittin ne derdiniz vardı diye ? Eşim bana bu süreçte hep manipüle edici Mesajlar attı. Bir hafta öncede seviyorum sensiz yapamam dedi. Bende ona 6 aydır benim için bi çaba bile göstermedin ailende aramadı dedim. Ailen aramadı diyince kendini yine haklı buldu giden sensin seni ne arıcaz aileme saygın yoksa banada olmasın sen yokken onlar vardı dedi. Saygı mı? Kendini anneme bel altı küfürler etti saygıdan söz ediyor. Ben ailesine hiçbiiey demedim. ve ona dediğim kelime bende senin ailen değilmiydim peki ailen bana onca şey yapıp yaşatırken neden onlarada bı tepkileri vermedin? Yine kendini haklı gördü. Arkadaşlar hiç çaba etmedi ya insan karısı gidince bukadar çabasız olırmu? Sürekli bi köle hayatındaydım sürekli yönlendiriyordu kıskançlığı paranoya şeklindeydi ve narsist bi adamdı. Düzelir dedim düzelmedi. Bundan sonra da düzelmez biliyorum. Beni sevdiğini söylüyor çarşamba günü çekişmeli davanın ilk celsesi görülcek. Boşanmıyorum demesin bide. Dese de bişey değişmez. Çekişmeli nasıl oluyor ne kadar sürüyor aranızda bu deneyimi yaşayan var mı? Ve bu kocanın hiçbi çaba etmemesi normal mi sizinde başınıza geldi mi? Bu mahkeme sürecinde üstüme iftiralar attı tabi dilekçesi iftira ile dolu ve benden 200 milyar istiyor. Ben her hevesimden vazgeçtim gelinlik bile giymedim düğünüm bile olmadı bana mutlu yuva ver yeter dedim. İnşaşlah hiç mutlu olmasın başkasıyla ve ailesi içinde bana böyle yaptığına değmediğini görsün. Hep arasın istiyorum beni canımı çok yaktılar. Sevdğini söylüyp ama çabalamıyor buda tuhaf istiyo ki herşeyi ben yapayım gel al beni diyeyim o hiç uğraşmadan gelsin