Kızlar 13 haftalık hamileyim 7 aylık kızım var 3 aydır kaynanamgil bende kaynatamla. Köyde suları döndü diye geldiler. Sabah uyandik kahvaltıda kaynanam anneme laf soktu durdu yok cimri yok kız tarafından gelenleri aldı bilmem ne. Bende sensin o dedim geçtim. Sonra akşam Esra Erol izlerken benm gelinim beni istemese torunumu oglumu alır giderim gelinde iitttim gibi gelir pesimizden dedi. Bana duyuruyo. Bende bekle gelir dedim gelir gelir yaptı neyse sonra akşam oldu kadın erkeğin hizmetcisidir ayaklarının altını bilmem napar dedi bende kadın kadındır erkekte erkek kimse kimsenin hizmetçisi değil. Ben senin hiç babama hizmetçilik yaptığını görmedim dedim. Söylendi biseler neyse odaya geldik eşime dedim bıktım artık annenle laf dalaşına girmekten. Hamile halimle kucuck çocukla elimden gelni yapıyorum akşama kadar kasıklarım ağrıyo dahaa yapmayacam artık yapamıyorum dedi oda benm ekmeğimi yiyosun yapacaksın dedi bende ben hizmetçi miyim dedim evet dedi. Bende o zaman bu aagrilarima kim sebepse Allah ahirette sorsun hesabini dedim onu dedigim gibi tokat attı vurdu kafamı kapıya vurdu. Ağladım sonra seni sevemedim sevmyecem de dedi. Güya severek evlendik. Oturdum ağladım döndü uyudu. Anneme söyledim geliyosan gel dedi kapım açık dedi. Sizce ne yapmalıyım kızlar bırakayım bu pisleri ana oğul kalsınlar mı yoksa mücadele mı edeyim bana bı akil verin hamile hamile kucuck bebekle üç aydır kahve çay yemek eksik etmem ama sonucu hüsran. Bana yardımcı olur musunuz ben sağlıklı düşünemiyorum bana kalırsa yarn evi terkeder giderim uçakla annemlere.