0 oy
698 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (473 puan) tarafından
Kızlar ben 24 eşim 28 yaşında. İki buçuk yaşında bir kızım var. Ve ikinciye altı aylık hamileyim. Eşim tutturdu yurt dışına çalışmaya gidecem diye. Ben kesinlikle istemiyorum. Evimiz var çok şükür. Eşim boya badana alçıpan ustası. Dün gelmiş adamla konuştum gidecem diyo. Ben de kesin dille giderse evliliğimizin biteceğini söyledim. Oda ben 3 yıl çalışıp gelicem diyo illa. Ne olursa olsun ben istemiyorum giderse gerçekten ben bitiricem evliliği. Çünkü yurt dışına çıkan adam dan hayır gelmez artık. Çevremde hep öyle gördüm gidenin evliliği boş oluyo. ki üç yıl az bı zman da değil dile kolay. Ne yapacağımı şaşırdım. Birazdan kayınvalidem le konuşacam. Ona da diycem oğlun giderse beni gözden çıkarsın diye. O belki eşime der ve eşim ciddi olduğumu anlar. Siz olsanız ne yapardınız 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tövbe büyük sözüme. Ama bende kabul etmezdim. Ha ev dan yoktur borç gırtlağa kadar dayanmıştır tamam ama 3 sene gene çok. Ciddiyetini umarım anlar. 
-Reklam-
0 oy
(585 puan) tarafından
Çocukların geleceğini düşün belki sizi de götürür ilerde hayatınız kurtulur malasef artık bizi iyi bir gelecek beklemiyor ülkede keşke benim kocamı da götürse :)) 
(473 puan) tarafından
Canm o bı kaç yıl tek çalışacakmis. Ben de karşıyım istemiyorum. Çocuğumu babasız buyutmektense en iyisi bu
0 oy
tarafından

Yurt dışına çıkan adamdan hayır gelmez mi :D

Cok komiksiniz gerçekten. Bu insanin kişiliği ile alakalı bir durum. Esim,amcaogullari,arkadaşları cok kişi yurt dışına çalışmaya gitti. Rusya, Katar 

Ama hepsinin evliliği devam ediyor ve sıkıntı yok hamd olsun kısa süreliğine gitmek önemli 

Ama eniştem uzun uzun yılla Azerbaycanda kaldı geldi gitti orda bir yuva daha kurmuş.

Dediğim.gibi zaman ve kişilik meselesi

0 oy
tarafından
Bende karşıyım Allah yardım etsin ya beraber gidin kabul ediyorsa de ölüm var kalım var deprem var hastalık var bize bişey olsa felan sen nasıl dayancaksin hicmi bizi ozlemiceksin evimiz var çok şükür de :/
0 oy
tarafından
Yazıkya adam sizi dusunuyor valla bukadar kotu niyetli olmayın benım abimde babam amcamları dayımla hepsi dubaide calısıyot Masallah eslerıne deliler gıbı adıkşar hergun arıyorlar yazık adama acıdım sırf gıdıcek dıye bosanırım demek nasıl 1 sevgi
(473 puan) tarafından
Eşim akşam eve gelmedikten çocuklarin içinde olmadıktan sonra isterse bnm her tarafım altın olsun ne yapayım bn o zenginliği. Seviyorum tabiki gitmesini de bu yüzden istemiyorum zaten. Yıllar diyo. Üç dört yıl dile kolay.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 560 göst.
0 oy
7 cevap 458 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 613 göst.
13 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 548 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Emine3529 (59 puan) tarafından soruldu