Oğlum iki yaşında bazen benmi abartiyorum diyorum
Çok fazla yaramaz hergun mutfak dolaplarını elbise dolaplarını döküyor ayakkabı dolabı ni bildiginiz evde ne varsa döküp dağıtıyor asla benm yemek yedirmeme müsade etmez kendi yer heryere döker sadece pilav makarna seviyor başka birşey ağzına sürmüyor gece ikiye kadar yatmiyor erken yatsın diye sabah altıda kaldırıyorum yine aynı uykusuzluktan beti benzi atıyor ama uyumuyor yinede biryere gidiyoruz onun dağıttığını toplamaktan peşinde dolanmaktan hiç oturmuyorum asla cafeye biryere gidemem asla durmaz nerde zararli birşey zararlı bir yer var oraya gider istediği olmadığında kafasını duvarlara vurur kendini yerlere atar evdede öyle hiç bir şekilde susturamam birşey yapmiyim bakalım ne yapacak diyorum kesintisiz saatlerce bayılana kadar ağlıyor ilgi deseniz kitap okurum sürekli oyuncaklarıyla birlikte oyunlar oynarız parka gideriz onu bebek kütüphanesine götürürüm bakkala götürürüm hava alsin diye dışarı çıkarırım falan elimden geleni yapıyorum araştırdım materiyal oyunlar aldım bir kaç gün oynadı sıkıldı birlikte spor yaparız eşimin hiç izinli günü yok sabah yedi akşam 11 çalışıyor yorgun geliyor üstüne birde kapıları niye yazdı şurayı niye kırdı burayı niye kırdı buraya birşey dökmüş neden silmedin neden bakmadın o bunu yaparken sen nerdeydin çocuğu egitemedin gibi konuşur durur babam babam diye sever ağlasın yarım saat tahammül edemez