Kizlar okuyanlar bilir esimin ailesinin bizi nasıl somurdugunu. Yine kaynım 3 gündür arabayı aldı bi yuzsuzlukle ! Arabayı birakms aksam bizde markete gidicektik esimle arabayi verirken yarım depo mazot vardı ben kullaniyorum çünkü sürekli. Dibinde birakip getirmis bize gene arabayi. Delirdim tabi bende esime dedim arabada niye mazot yok diye oda atcaktm vakit olmadi dedi. Bi insan bu kadar mi mal olur ya surekli kendini kullandiriyo onlara. Eltm hali yikama makinemi almsti ckmisken onuda alalm halilari yikicam dedim gitti aldi esim evlernden ben inmedm arabadan. Eve geldik makineyi iceri koydu bana eltim hortumu kirmis kapinin onune koymus abiside cope atms yanlislikla bende dedim bunu ne demeye getrdin o zman yuzune mi bakcam makinenin ben dedim uzatma falan dedi neyse internetten aliyim dedim halilarim cok pislendi cunku hortumu 600 liraymis cildirdm gene tabi eltime yazdm hortum 600 lira flan diye kusura bakma diyo bide bana Gercekten her zaman ayni seyi yapiyolar sürekli bizden ne koparsa kar hesabi yapiyor çok sıkıldım kafayi yicem. Esim denen ***** agzini acip bisey demiyor ben konusuncada beni sucluyo cok biktim artk bunun ailesindende su tavirlarndanda ! Bu nasıl adam olcak ya basina gelen varsa yazsn delrcem bunun yüzünden