Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaSponsorEn Çok Sevilen 5 Çorba Çeşidi

En Çok Sevilen 5 Çorba Çeşidi

  1. Yayla Çorbası

Hem yumurtalı hem de yumurtasız olarak yapılabilen yayla çorbası, en sevilen çorba çeşitlerinin başında geliyor. Kıvamını yakalamak biraz zor ancak doğru tarifi uygulamanız durumunda eşsiz bir lezzet yakalayabilir, üzerindeki nane sosuyla bu lezzeti ikiye katlayabilirsiniz. Yayla çorbası davet sofraları için de gayet ideal bir çorba çeşididir.

  1. Domates Çorbası

Elbette sofraların olmazsa olmazlarından biri de domates çorbasıdır. İstisnasız herkesin severek tükettiği domates çorbası kremalı ve kremasız olarak yapılabiliyor. Bazı yörelerde üzerine kaşar peyniri rendelenerek servis ediliyor ve bazı yörelerde de bol miktarda baharat kullanılıyor. Eğer en leziz domates çorbası tarifine ulaşmak isterseniz Yemek.com adresine uğrayın. Bu sitede malzeme listesi ve yapılışı sırasında dikkat edilmesi gerekenler de var.

  1. Tarhana Çorbası

Türk mutfağının en eski çorba tariflerinden biri olan tarhana çorbası ise özellikle kış mevsiminde en sık tüketilen çorbalar arasında yer alıyor. Aynı zamanda besleyici olması da tarhana çorbasının önemli özelliklerinden biridir. Şipşak yapılabilen çorba çeşitleri arasında yer aldığını da eklemek gerekir. Tarhana çorbasını çok daha leziz kılmanın püf noktalarını biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız Yemek.com adresine uğrayın, püf noktaları bu sitede bulacaksınız.

  1. Kabak Çorbası

Kabak çorbasına istediğiniz her baharatı ekleyebilir ve tamamen damak tadınıza uygun bir form kazanmasını sağlayabilirsiniz. Çocuklara kabak sebzesini yedirmenin kolay yollarından biri olan kabak çorbası evde kalan birkaç kabağı değerlendirmek için de sık yapılan bir çorbadır. Faydalı ve leziz olması da cabası…

  1. Yoğurt Çorbası

Listemizin sonunda yoğurt çorbası yer alıyor. Mükemmel bir lezzete sahip olan yoğurt çorbası çok hızlı ve kolay bir şekilde yapılıyor. Aynı zamanda yılın bazı mevsimlerinde değil tüm yıl boyunca sevilerek tüketiliyor. Yoğurt çorbasını kesmeden yapmak ise bilgi gerektirir. Bu bilgiye Yemek.com adresinden ulaşabilir, en doğru çorba tariflerini öğrenebilirsiniz.

SON OKUNANLAR

GÜNCEL BİLGİLER

21,256BeğenenlerBeğen
122,017TakipçilerTakip Et