0 oy
500 göst.
Aile kategorisinde (3,226 puan) tarafından
İnanın sinirden 20 dk de koca evi toplamisim . Olay şöyle benim eşim kuzenin yanında çalışıyordu ve yıllık izni yoktu . Eşim dedi çıkmak istiyorum işten dedi kuzenine kuzeni bı hafta yüzüne bakmadı eşimde çıkmadan yine bildirdi abi ben haftaya işten cikacam diye . Sen bilirsin demişti sonra o gün geldi eşim işten ayrilcagi gün çıkma maaşına 7 bin yapayım git yazın bı hafta kafa dinle falan demiş sonra bizim şirketin kasasına 3 bin TL borcumuz vardı eşimde abi ben o parayı sana oduycem haftaya dedi o da gerek yok abim senin burda hiç mi hakkın yok tamam odeme demiş ti . Eşim iki kere sordu o da hayır abim ödeme dedi yine eşim işten ayrılalı tam 3 ay oldu kuzenin babası arıyor bizim oğlana borcun varmış öde diye o da biz abimle fitlestik borç yok dedi hayır var 2 gün içinde ode dedi . Eşim sonra kuzenin aradı abi sen bana ödeme demesinmi sildim demedinmi diyor o zaman sildim şimdi istiyorum dedi sanki köyde hiç karsilasmiycaz amenna . Bugün eşim avans kredi olarak çekti kuzenin babasina mesaj aati  iban at parayı yollayım diye o da bizi aradı cuma günü falanca köye gelecek onla parayı yollayın  diye biz onların böyle yapcagini bilsek gider yüzük küpe bozardik o güne kadar inanın sinirlendim . Eşim safi bide çıkarken içerde haftalığıni almamıştı 1.200 TL sini o da boşa gitti eşim dedi ben çıkarken haftaligimi almadım abi dedi benim haberim yok dedi inanın kuduryorum sinirden gerçekten eş dost akraba düşmanın hadi derlermiş boşa dememişler ve ayriyeten karısına ne oluyorsa o da küs benimle sanırım arıyorum açmıyor görüldü atiyor ben de zaten bı haftadır aramiyorun bide araya mesafe girmesin diye yüzsüz gün evlerine geçmiş olsuna gitmiştim aklıma tüküreyim emi 

14 Cevaplar

+1 oy
(3,102 puan) tarafından
O paranin icnden benm o 1200u aliyorum diyin ya hayrdir.adam esek gibi calissn terbiyesizlere bak
(3,226 puan) tarafından
Adam öde diyor vericem başımın gözümün sadakasi olsun ama yaramasin da beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana akraba diyince afakanlar basıyor 
(3,226 puan) tarafından
Valla sana mı banamı günlerdir bitigim
0 oy
(122,446 puan) tarafından
akrabayla calisilmaz valla bak abim abim demis ne yapmsi
(3,226 puan) tarafından
İşte şuan çalıştığı yer eşimin büyük bir şirket bunu duydu muhtemelen o yüzden yapıyor
0 oy
tarafından

image

Cok yorgundum okuyamadim kuzu .

Ama Akraba diyince bu soz geldi aklima.

Cok severim bu sozu .

(3,226 puan) tarafından
SS al yarın okursun balım ne insanlar var de okurken :)
(18,519 puan) tarafından
Cooook dogru
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Akraba akreptir derler
(3,226 puan) tarafından
Hem de akbaba diyede boşa demeisler
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Ay ben sinirlendim
(3,226 puan) tarafından
Vallla bana sorsan ben gözlerim açıyor artık
0 oy
tarafından
Akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmazmış canım 
(3,226 puan) tarafından
Valla öyle başkasının yanında çalışsa adam belki bidaha hatirlamazdi bile adını
tarafından
Hatırlamayi bir kenara bırak eşinin baya zoruna gitmiştir canım. Yazik valla emek harcıyor ama emeği görülmüyor
(3,226 puan) tarafından
İşte bide abim dediğin insan bunu yapınca . Bide trilyonluk adam düşün sen gerisini
tarafından
Zaten öyle insanlar paranın peşine düser canim iki üc liranın peşini asla birakmazlar
0 oy
(7,677 puan) tarafından
Akrabalar akraba değil Akrep mübarek. 
(3,226 puan) tarafından
Hem akbaba hem akrep baksana
0 oy
(470 puan) tarafından
Paranın 1200 kısmını ayırin geri ne kadar kalıyorsa verin kimse enayi değil o öyle yapiyosa sizde böyle yapın o zmn 
(3,226 puan) tarafından
Valla napicaz bilmiyom cuma günü gondericez o parayı
(470 puan) tarafından
Sakin içinden kendi paranızi kesmeden gönderme sakin o öyle yapiyosa sizde böyle yapın
0 oy
(14,287 puan) tarafından
Esjn deseydi içeride oafam vardı 3000 inden keserek veriyorum Biraz da eşin sert çıksın pasif kalmasın 
(3,226 puan) tarafından
İşte diyorum kocama hayır vercem diyor istediler diyor ne yazikki çok dik değildir
0 oy
(18,519 puan) tarafından
Siz çok iyi niyetliymissiniz. Ama işte bu dünyada arkadaş akraba kimseye güven olmaz. Gün gelir arkasını donuverir. Kim olursa olsun sözleşme yapmak lazım demek ki. Siz onurlu ve iyi niyetli davranmissiniz. Allah görsün. Onların yaptığı çok büyük ayıp ve en önemlisi haksızlık. 
(3,226 puan) tarafından
Ama yaramasin o para onlara inşallah bizim etimiz ne buduumuz ne onlar gibi villada değil sıradan bir evde kirada oturuyoruz ve bunu teyze oğlun yapınca daha ağır biz sanırım onların tescilli işçisi olmamızı istemişler cikincada işin rengi değişti
(18,519 puan) tarafından
Böyle böyle zengin oluyolar işte.yazik
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Hakkınız helal olmazsın inşallah 
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Şerefsizlik yapmışlar 1200 ü çıkarın içinden öyle verin bence 
0 oy
(551 puan) tarafından
Vereceginiz 3 bin liradan kesseydiniz o 1200 lirayi sizde tek akilli onlar mi

İlgili sorular