İnanın sinirden 20 dk de koca evi toplamisim . Olay şöyle benim eşim kuzenin yanında çalışıyordu ve yıllık izni yoktu . Eşim dedi çıkmak istiyorum işten dedi kuzenine kuzeni bı hafta yüzüne bakmadı eşimde çıkmadan yine bildirdi abi ben haftaya işten cikacam diye . Sen bilirsin demişti sonra o gün geldi eşim işten ayrilcagi gün çıkma maaşına 7 bin yapayım git yazın bı hafta kafa dinle falan demiş sonra bizim şirketin kasasına 3 bin TL borcumuz vardı eşimde abi ben o parayı sana oduycem haftaya dedi o da gerek yok abim senin burda hiç mi hakkın yok tamam odeme demiş ti . Eşim iki kere sordu o da hayır abim ödeme dedi yine eşim işten ayrılalı tam 3 ay oldu kuzenin babası arıyor bizim oğlana borcun varmış öde diye o da biz abimle fitlestik borç yok dedi hayır var 2 gün içinde ode dedi . Eşim sonra kuzenin aradı abi sen bana ödeme demesinmi sildim demedinmi diyor o zaman sildim şimdi istiyorum dedi sanki köyde hiç karsilasmiycaz amenna . Bugün eşim avans kredi olarak çekti kuzenin babasina mesaj aati iban at parayı yollayım diye o da bizi aradı cuma günü falanca köye gelecek onla parayı yollayın diye biz onların böyle yapcagini bilsek gider yüzük küpe bozardik o güne kadar inanın sinirlendim . Eşim safi bide çıkarken içerde haftalığıni almamıştı 1.200 TL sini o da boşa gitti eşim dedi ben çıkarken haftaligimi almadım abi dedi benim haberim yok dedi inanın kuduryorum sinirden gerçekten eş dost akraba düşmanın hadi derlermiş boşa dememişler ve ayriyeten karısına ne oluyorsa o da küs benimle sanırım arıyorum açmıyor görüldü atiyor ben de zaten bı haftadır aramiyorun bide araya mesafe girmesin diye yüzsüz gün evlerine geçmiş olsuna gitmiştim aklıma tüküreyim emi