0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Instagram'da bı ajansa denk geldim araştırdım baya referansları falan da var. Bebeğim 2 aylık eşim yok demişti ama ben şansımızı deneyelim diye gizlice başvuru yaptım :D aradılar çok şanslı falan dediler. Buarada İzmir'in en büyük ajansıymış baska yerden duydum. Bu konuyla ilgili deneyiminiz varsa paylaşır mısınız düşünceleriniz neler ??

15 Cevaplar

+1 oy
(3,599 puan) tarafından
Değil ajansa kaydetmek başrol gelse kuzuma kıyıp veremem oralara:)
-Reklam-
0 oy
(9,078 puan) tarafından
Haberllerde ajans yuzunden dolandirilan aileler gordum ben ama 
(14 puan) tarafından
İşte araştırdım baya paylaşım yapmışlar kendi ajanslarından çıkan ve dizilerde rol alan çocukları hatta setteki çekimlerinden kesitler atmışlar... Zaten ondan sonra gönderdim başvuruyu ben de
(9,078 puan) tarafından
Bilmiom cnm ben guvenmiom para karsiligimi yaptilar basvuruyu
(14 puan) tarafından
Hayır canım başvuru ücretsiz. Kayıt yaptırmayı kabul edersen ücret alıyorlar ama tek seferlik. 14 yaşına kadar.
0 oy
tarafından
Ne ajansi canım anlamadım
(14 puan) tarafından
Ben de şuan araştırma aşamasındayım zaten canım Instagram profiline ve resmi web sayfasına baktım birsuru dizi ve markayla çalışmışlar
tarafından
Canm bu arada bende izmirde yaşıyorum nerde bu ajans
(14 puan) tarafından
Bayraklı adliyenin oradaymış canım Ege sun plaza
tarafından
Hmm yeri de güzelmiş :)))))))
(14 puan) tarafından
Yeri güzel de bakalım araştırmaya devam :)
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Bu konuda buzağılar annelerini emzirir oldu cümlesini okumuştum çokta hoşuma gitti. Ben kıyamam yavrumun üstünden para kazanmaya.
(14 puan) tarafından
Ben yavrumun üstünden para kazanma gibi değil de ilerde şansı daha açık olsun gözüyle bakıyorum. Sonuçta hayat şartları kolay değil. 18 yaş altı eğer bu tür bir çekimde 1 gün bile yer alırsa sigortası yapılıyor. Stajyer sigortası değil bildiğimiz yıllarca çalışıp doldurmak için uğraştığımız sigorta. Benim ailem buna benzer bir şey yapsaydı onlara teşekkür ederdim.
tarafından
Ne kadar da bilmiş yazılmış bı cümle evlat önünü açmaya calisiyo işte şansı varsa o yolda yurur
(1,831 puan) tarafından
Kime göre neye göre bilmiş bir cümle ben sadece fikrimi belirttim  insanlar hür iradeleriyle düşünebilcekleri yaşa geldiklerinde kendi kararlarını kendileri versinler. İyi bir gelecek adı altında 2 aylık bir yavruyu oyunculuk yapsın diye başkalarının kucaklarına vermek uyanık oldugu zamanlarda anneden ayrı kalması onun için ne kadar doğru olur bilmiyorum. Sigortasını bizde yaptırabiliriz iyi bir gelecek için onun için onun adına yapabileceğimiz yatırımlar var bu şekilde olmak zorunda değil diye düşünüyorum.  Görüyorum instagramda 5 yaşındaki bir çocuk makyajlı şöhret sebebiyle aldığı eğitimlerin haddi hesabı yok her şey gelecek için olmamı her şey zamanında yaşanmalı çocukların hiç bir alanda çalışmasını hoş göremiyorum kusura bakmayın. 14 yasında iş hayatına atılan biri olarak benim için bile çok erkendi diye düşünüyorum.
0 oy
(6,168 puan) tarafından
Hem kayıt parasi neden verim ki ajans onlar para kazancak milyonlar kazanıyolar bebek ustunden bize iki kurus miktar  birde kayıt paradi kiyamam ogluma annesinin babasinin reklam yüzü bize yeter :)
0 oy
(693 puan) tarafından
Benm yakınım o şekilde dolandırıldı dikkat etmek gerekiyor
0 oy
(45,027 puan) tarafından
Kiyabilecekmisin☺️hiç kıyamam ben yaa
0 oy
(25,199 puan) tarafından
Bende düşündüm ama kıskanırım ben oğlumu ya ahahah:D 
0 oy
(192 puan) tarafından
Arkadaşım yazdırmıştır sürekli fotoğraf çekimi için para alıyorlardı. Ama bir kere bile bir teklif var bir reklam var denilmedi para verdikleryle kaldılar 
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Bende sabah ajansa başvuru yaptım eşime söyledim bize o şans vurmaz dedi:-))) 
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Ajansa başvurmanızdaki amaç ne canım? Ben çok doğru bulmuyorum çocukların bu şekilde kullanılmasına.. Yetişkinlerin heveslerini çocuklar üzerinden gerçekleştirmesine.. Ve eşin de izin vermemiş. 
(1,831 puan) tarafından
++++++
0 oy
tarafından
Dün akşam showda böyle bi haber vardı 

Aileler dolandırılmış önden ücretsiz sonrada dizi olursa kayıt parası diye çektikleri filmleri gösterdiler bu ajanstan çok dizi çekilmiş falan diyorlardı

Bildigim kararıyla bu tür ajanslar sadece telefon numaranı alıyor yaşını boyunu falan sonra uygun rol varsa arıyor kayıt falan etme yok ücret talep etmiyorlar rol aldıktan sonra paranı veriyorlar yine rol varsa aranıyon 
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Yapmadım yapsaydım da hava da kapılırdı çok dediler ajansa verin diye ama yoookkk ben doğurdum onu rol icabı da olsa kimseye anne diyemez benden sonra anne diyeceği tek kadın kaynanası olur :)
0 oy
(152,481 puan) tarafından
kiz millet dolandiriliyo
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Kayıt parası diye para alıyorlarmış.sonra rol olursa biz sizi ararız diyorlarmış.Bazen bana sms bile gelir çocuk oyuncu aranıyor , çocuğunuz için bir fırsat var diye .Hiç böyle bişeye kayıt olmadım numaramı nerden bulurlar bilmem

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 243 göst.
22 Haziran 2022 Moda kategorisinde Birdilektut (1,317 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
12 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (648 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 757 göst.
0 oy
11 cevap 453 göst.
2 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mesude (2,534 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,124 soru

23,729,176 cevap

313,423 kullanıcı

...