Eksisi en tüy dökmeyen cinsi bile tabiki döküyor. Kumunu her kaka sonrası temizlemek gerek. Onun haricinde sevgisi, şahsına münhasır oluşları hep artı.
Çok tatlı oluyolar ama Mart ayında kafayı çıldırmak istiyorum 2 tane 1 yaşında 1 tane yeni doğmuş 2 de anne baba var ve 1 de sultan papağanım var ev yakında onların olucak galiba. Tek sıkıntısı kumları çok kokuyo. Yaptıkları an alman gerek. Kumu temizlerken başında bekliyorlar. Tam diyosun tamam bitti tekrar hadi bakaljm başa. Tüy çok oluyo ama maltlari var tüy dökmemeleri için ve biz yılda 1 kez tüylerini tiraş ediyoruz çünkü uzun tüylü cinsten bizimkiler kendileri rahat edemiyolar nerdeyse kendi tüylerine bakcak dereceye geliyo. Masanın ustuymus tezgah ustuymus asla izin vermiyorum. Ama tabiki boş bırakmaman gerekiyo. Hep nerde napiyo diye bak. Tırnak tırmalama aleti yaptık hiç tarafina bile bakmadılar. Ben tırnaklarını kesmekte buluyorum çareyi. O kadar çok bagiriyolar ki tırnağı kesilirken sanki canını yakiyomussun gibi yaygarayi basiyolar ama onlar bı mir desin dünyaları verirsin. Onlar o kadar sevilmeyi hak ediyorlar o kadar duygusallar ki. Benim bı ağladığımi görsünler yeni doğan hariç hepsi gelip başımda beklerler. Kafalarını surterler. {Kedilerimle aşk yaşadığım çok belli oluyo }
Ben bakıyorum şuan 3 tane de yavrumuz var ben zorlanmıyorum aksine severek yapıyorum şuan hamile olduğum için kumunu eşim temizliyor cok zor da kalırsam eldivenle maskeyle temizliyorum onun dışında çok cana yakın ve şifacı bir patili bence evdeki huzuru bambaşka
409,029 soru
12,293,947 cevap
38,284 kullanıcı