Bu ay büyük temizliğim vardı tüm halıları banyoda yıkadım soğuk suyla ama. Çamaşır makinası hep çalıştı 5 gün boyunca evde ne var ne yok hep attım. Suyu çok harcadım. Ve Su parası 63tlgeldi. Hatta eşimle çok az bulduk neden fazla gelmemiş bile dedik. Bilrsnz geçenlerde ay çok soğuktu kar kıyamet ve kombi full açıktı sıcak su kullanıyordum 250 TL falan gelmişti. Bu ay kombiyi hiçç açmadığım halde sıcak su kullanmadığım halde 400 TL geldi. Bu çamaşır makinası doğalgazla falan bağlı mı acaba neden böyle oldu o kadar şey yaptm suyla doğalgaz dan falan mı gitti anlam veremiyorum. Eşimde halıları sıcak suyla yıkamışsn bana yalan söylüyorsun diyip duruyor
Sinir krizleri geçiricem. Ben sırf doğalgaz yüksek gelmesin diye tüm halıları ellerimle soğuk suyla yıkamışım adamn bana dediği şey yalan söylüyorsun su hiç gelmemiş doğalgaz 400 gelmiş kesin sıcak su kullanmışsn diye. Ço zoruma gitti kullanmadığım halde böyle olması böyle demesi. Allah aşkına bilen birileri yazsın yoksa vicdan azabından ve eşime kendimi ispat edemeyişimden kalp krizi geçiricem