0 oy
1,063 göst.
Aile kategorisinde (252 puan) tarafından
1 haftadir memlekete geldik kaynanagilde kalıyoruz . 8 aylık hamileyim geceleri rahat uyumak için üzerimi çıkarıyorum .Kaynanam sabah namazı odaya girdi lambayı açmış basimizda gelmis namaza kalkmıyor musunuz temiz misiniz cünüpmusunuz arayıza girimi  yorganı üzerimizden çekmeye çalışıyor ne benim nede eşimin üzeri müsait degil kabus gibi bağırdım artık ne yapıyorsun sen çıkarmisin odadan dingonun ahirimi burası bağırdım odadan çıktı  oturup ağladım kabus gibiydi ilk kez kaynanama bağırdım eşimde hiç sesini çıkarmadı siz olsaydiniz ne yapardınız ? 

43 Cevaplar

0 oy
(28,839 puan) tarafından

Kafayı yemiş o kadın ne demek naparsin ettiği edepsizlik kapınızı kitleyin ağır tepkinizi koyun 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Kizzz.bende kaynanamin yanina doguma gittim kaynanam gece geliyordu yanimiza oglunun ustünü ortüyordu ogluda bir tik birsey demiyordu cidden bazı kaynanaları anlamıyorum hoş birşey yaptiklarini mı sanıyorlar onu geçtim oğullarıda sanki birsey olmamış gibi davranması ben annen böyle yapti desem hemen bana kızar kavga çıkarır yaaa inanır misın kendi evimde kendi odamda esimle şakalasıyorduk odamin kapisinin kilidi yok arkasina birsey koyuyoruz benle esim musait degildik bi anda kaynım geldi odaya girdi ben utancimdan disari baktim yok illa benim yuzume bakacak sonra odadan cikacak esim kizdı sonra odadan cikti :(
0 oy
(561 puan) tarafından
Gözü biseyler aramış belliki biraksaydin gorseydi oglununkini :D ben olsam birakirdim valla yorgani görünce kendisi utanir defolur giderdi zaten :D o ne ya :D esimin bi yengesi var amcasinin karısı onlara evli ve karisi hamile olan bi kuzeni gitti esimin istanbuldalar is bulmaya gitti kuzeni de sabah gece farketmeksizin odalarinin kapisini açıp bakiyomus içeri :D insanlar.iyice kudurdu ya :D ama sende niye agliyon bacim terbiyesizlik onun bişey yapmamis ki bu durum sınırını bozmuş olabilir tabi ama canını sıkma bunlarla ancak gosterirsen bas edebilirsin :D ben ilk dogumumu sezeryan oldum kaynanam bir kez yara izime bakmak istedi sonra gosteririm dedim bidaha sormadı da gormekte istemedi normalde oek anlaşabildigimiz soylenemez ama utanmayi biliyo en azindan :))

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 728 göst.
16 Eylül 2022 Aile kategorisinde Anneeecilik (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 482 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
8 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 189 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Nazdemirci (1 puan) tarafından soruldu

406,362 soru

12,184,766 cevap

36,688 kullanıcı

...