Ben hissettim hamile olduğumu. Çok akıntım oluyo karnım buruluyo ve çok ağlıyorum salya sümük reglden 1 hafta önce test yaptm varla yok arası çok silik çıktı kör oluyodum regl günü yaptım gözle görülür silikti kan verdim değerim 45 çıkmıştı
2 gün üst üste 5 dk bir tuvalete çıkıydm afedrsn çişim geliyodu bz üşüttüm sanıyorduk meğr hamilymşim tek belrtim buydu ne kusma bulantı nede baş dönmesi halszlk yaşamdım hatta nohut çapası bile yaptm blmiyodum valla ya :)
İlkinde çok düzensizdi adetim 1 sene istedik olmadı. Sonra aman genciz gezelim dedik. Bi arkadaş sevgilisinden ayrılmıştı depresyondaydı ben bulaşıklarını yıkadım eşim dertleşti falan. Ama ben bulaşık yıkarken bir bel ağrısı bir bel ağrısı. Dönüşte eşime dedim kesin olcam artık çok ağrıdı belim eşim de yürü test verelim dedi hiç beklemiyoduk. Zaten düzensizdi ve salmıştık. Acilde kan verdim sonuç çıkınca doktor çağırdı. Sonucu gösterdi ama ben bilmiyorum kaç olmalı. Doktor dedi bi kadın doğuma gözükürsün. Biz bi problem var adet düzensizliği vs normal değil ondan diyo heralde dedik. Sonra bi kağıda adını yazıp buda benim adım erkek olırsa düşünürsünüz dedi öyle öğrendim. Eşimde acilin ortasında kucağında çevirdi beni 2.sinde de 1 tane korunmasız ilişkim oldu oda yumurtlama gününe denk gelmiş. Sonradan bakınca gördüm. Eşimle zorlu bi dönemden geçmiştik ve evliliğimizi yeni kurtarmıştık.
Benim de öyleydi. Kemik ağrısı, halsizlik uyku hali filan dedim kesin covid oldum o derece canım birşey istemiyor yürüyemiyorum ağrıdan çevremdekilere de bana yaklaşmayın diye tembihledim hep. Sonradan annem gebelik testi yaptır dedi öyle gidip yaptırmıştım yoksa direk covid testine gidiyordum 8 haftalık olmuşum o zamanda.
Yeni evlenmişim daha 1buçuk aylık. Bigün sahile gittik epey takıldık oralarda bnde koronadan ** gibi korkuyorum hemen duş alırım normalde gece eve geldik ben ölüyorum ne duş ne bişey üstümü zor değiştirdim direk yattım biraz serindi üşüttüm kesin dedim. 2 3 gün koma yattım kalkıp yemek bile yiyemiyorum sonra kaynana geldi dedi kız sen hamile olmayasın dedim yok ne alaka diildir falan neyse test aldık silik çizgi çıktı. Ozaman şimdiki kadar bilgimde yoktu hee hamile değilim işte bak silik çıktı olsa net çıkardı dedim eşimde bilmiyo bi arkadaşına attı meğer hamileymişim bende eşimden öğrendim şimdi bu ay 20sinde 1yaşına gircek küçük hanım
1,487,755 soru
24,320,371 cevap
345,276 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın