+1 oy
947 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi

Öncellikle yorum yapan herkese teşekkür ederim, cevaplardan özür dilemek ya da dilememek arasında kararsız kaldığım konu da dilememem gerektiğinin farkına vardım. 

O yüzden herkese tekrardan teşekkür ederim ve akşam akşam rahatsiz ettim 

43 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hepsini okumadim basta okudugum dikkatti mi cekti 

Bu umut da senin numaran ve onun numarasi sende neden var?? Sonra sana kocanin bi bayanla samimi fotografini atiyor kiskanmadin mi diye laf atiyor??  Yani hangi kadin kiskanmaz ki zoruna gitmezki bu  Umut ne ayak :D yanlis anlama sakin ha kuzum  belki kotu niyetle de degil sakasina da olsa kocanla aranimi bizmaya çalışıyor nedir

tarafından
Umut eşimin liseden çok yakın arkadaşı, haliyle benimde arkadaşım oldu eşimle aramı yapmama yardım eden umutun ablasiydı öyle olunca umut ve ablasının numarası bende var ve yanlis anlamadım :) yok ya bozacagina hiç ihtimal vermem çoğu zaman aramızi yapanda odur
tarafından
Hm bilemedim kuzum ama bence ozur dilemesi gereken biri varsa o sen degil çalışan kizdir yani ne munasebet sen özür dileyeceksin asla dileme bence
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Bence umut herkesten özür dilesin  :D
tarafından
Puhahahaha demi yaa adam istemeden de olsa ortalığı karistirmis durduk yere
0 oy
(988 puan) tarafından
Sen ilk basta umutla kes muhabbetti kara kedi gibi ortalığı karıştırıyo ve kıza gelince bu kadar rahatlığı verme ona sonu iyi olmaz böyleleri yüzünden evlilikler yıkılıyo ve üzgünüm iş gereği de olsa çok yakın olmamalı eşinle ve eşinden yuz bulmaya bu sekılde konuşamaz kız
tarafından
Yok vermem zaten, o sınırı ben çok iyi biliyorum artık eşimle muhattap olabilecekleri fazla konu yok çünkü ikisi de ayrı iş kollarinda ama bazen birlikte çalışmaları gerekebilecek ona da karışmam ama kız böyle konuşmaya devam ederse bu kadar sakin kalacağımı zamnetmiyorum
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Bende o umut kimise ondan uzaklaş sen baksana eşinle senin araninacmsya çalışıyor onuda başarmış durumda 
0 oy
tarafından
Oha yuh eşine bak ağzını kırarım öyle adamın ben
0 oy
tarafından
Kiz gelsin senden özür dilesin ne hakla boylr konusabiliyorki eşininde sana özur diletmesi cok sacma canim ben burnundan getirirdim 
tarafından
Neler olur bilemiyorum , ama çok pişman gözüküyor hemen de affetmek istemiyorum bazen pişmanlıklar ise yaramiyor
0 oy
(906 puan) tarafından
Yok artik ya!! Simdi bu programda hastalik derecesinde sacma sapan kiskanclik yapan insanlar gordum, esim tuvalete telefonla girdi diye kavga eden bile var )) bende oyle senin gibj kiskanc birisi degilimdir , kendime guvenim ve sevgim tam sukur.amaaa ne demek ya istesem birlikte olabilirim ve ne demek iliskiniz yurumez hossttt...benim iliskim hakkinda yorum yapacak !!! Veee donup isterse iliskisi olabilecek kocanla veee esin kizdan ozur dilemeni isteyecek !!! Ayy sistimmm benim esim bana bunu dese bavulu ile kapida bulur kendini asil esin hesqp versin neden bir hafta once baslayan bayan kendine bu kadar guvenip senin hakkinda ve iliskiniz hakkinda konusabiliyor !!! Neye dayanarak ve esin tanimadigi bu kiz icin seni neden kiriyor !! Ben kiskanc degilim ama sana solim bu isin soju iyi degil o kizin sirketten gitmewi sart, ikinciside bu umut denen adama dikkat et! 
tarafından
Yani gerçekten kıskançlıkta zirve yapanlarda hiçbir sorun yok ama benim özür dilememem büyük bir sorun gerçekten anlayamıyorum. Hayır bir de eşimin böyle davranması gerçekten anlamıyorum, bazen sorun bende mi diye düşünüyorum özellikle o dediğinden sonra acaba dedim ayrılmak mı isyiyor diye düşündüm ayrılalım dedim bana tamam dedi, yani ugrasmasi gerekmez mi
tarafından
İlişkiyi bitirmek bu kadar kolay mı? Şimdide beyfendi pişman olduğunu belirtiyor, of of
(906 puan) tarafından
O kizin isten gitmesi gerek! Hic bir normal kadin bu tarz bir aciklama yapmaz, bende yillarca calistim okudum tabiki yan yana oturdun ayni yere baktin bunlar cok normal ama kimsenin iliskisi konuaunda yorum yapmadim , onu kiskanmamis olman neden bu kadar sinirlendirdiki onu ! Hadsiz ve tehlikeli solim,dogru niyette bir kiz degil
tarafından
İşten gitmesini düşünmedim değil ama başkasının hakkına da girmek istemiyorum ama kızın böyle davranmasi da sinirimi bozdu. Sorun benim kendime güvenmem mi? Eğer oyleyse bu çok saçma
(906 puan) tarafından
Tabiki degil, sadece haddini bilmeyen insanlarin bos konusmasi o kadar
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Sakın özür dileme okurken kan beynime sıçradı. Ne kadar ucuz konuşmalar öyle onlar. Kendini kaf dağında görüyor mübarek. İstediğimi elde ederim havasında. Üstelik evli bir erkekle. Hemcinsim ama iğrenç böyle insanlar(!)
0 oy
(678 puan) tarafından
Valla çok uzun yorgunum okuyamadım ama boşver bence sen haklisindir:D
0 oy
(11,076 puan) tarafından
Valla şiir gibi konuşmuşsun ben bırak ortada özür dilencek şeyi, ne dediğini bile anlamadım :D shs
0 oy
(14,429 puan) tarafından
O umut o kızı beğenmiş ve senin kocandan kıskanmış heralde

Ortalığı karıştırmak istemiş,anngut Allaaamın mallıııı Mallllll
tarafından
Beğenmiş mıdır diye sorarsan beğenmediğine eminim, çünkü kız arkadaşını çok seviyor eşimi kiskanmis mıdır diye sorarsan bazen eşin çok yakışıklı kızlara dikkat et der ama -hakkini yememek lazım onunda tipi iyi - genelde şaka yoluyla der  o yüzden bu iki ihtimal bana uzak geliyor ama yine de hiçbir zaman insanları taniyamayiz
0 oy
(18,482 puan) tarafından
Dostum burda asıl zararlı umut bence. Belki de atıp tuttu. Kız belki de öyle biseyler demedi. Ama demiş gibi sana anlattı. Senin de demedigin şeyleri ona iletti. Umutun 2 niyeti olabilir. 

1 senin ve eşinin ayrılmanız istiyor. 

2 ortalık karıştırıp karşısına geçip izlemeyi seviyor. 

Ama tüm olasiliklarda eşin haksız. 
tarafından
O ihtimali bana uzak geliyor çünkü umut esimim çok yakın arkadaşı ve onun üzülmesini istemez o yüzden atip tutacağını zannetmiyorum ama yine de kafam çok karıştı
(18,482 puan) tarafından
Bacım hiç arkadasindan kazık yiyen insanları duymadın mi. Bir insan arkadaşını seviyorsa hatasını ortaya yaymaz. Karısına bildirmez. İnsan olan arkadaşını uyarır en son kenara çekilir. Bence kesinlikle o adamda bir yamukluk var söyleyeyim.
0 oy
(323 puan) tarafından
Azz bile olmuş kadın bu cesareti nerden bulmuş da söylemiş onları biraz yollu galiba 
0 oy
(8,271 puan) tarafından
O kimmiş de kızdan özür diliceksin ayrıca umut ne alaka sana mesaj atıyor evli barkli kadına öyle mesaj mi atılır ayıp 
tarafından
Kendisi arkasim olur hem eşimin hem benim eşimin kardeşi gibi
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Egosu tavan yapmış iki beğenildi diye bir yerleri kalkmış hadsiz o ne özgüven o ne saygısızlık öyle bilmem ne bilmem ne o kim ki!  Onun özür dilemesi gerekli
0 oy
tarafından
Bu durumda çok sakinsin uzerler seni bak.. 
0 oy
(494 puan) tarafından
Kusura bakma ama bu nasıl bi ilişki anlamadim senin eşinin arkadaşı ne hakla seninle bunları konusyyo esin nasıl izin veriyo ayrıca o kız nasıl bu kadar rahat eşinle muhatap oluyoda o umut müdür nedir sana kıskanmadım mi diyo ya evlilik te 3. 4. Şahıslar bu kadar dahil olmamalı ayrıca esin ne demek git kızdan özür dile diyo dış kapının dış mandalı o gelsin senden özür dilesin esin kusura bakma ama ya çok gevşek yada bi haltlar karıştırıyor 
tarafından
Arkadasi benimde arkadaşım aramız iyidir öyle olunca eşim konusmamiza bir şey demiyor, aslında öyle degildir, yani onu tanimasam bende senin gibi düşünürdüm ama bir haltlar karıştığına hiç ihtimal vermiyorum,
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Çok şey demek geliyor içimden ama uzun olur. Siz haklısınız geri adım atmayın. Bu kadar da kibar olmayın o Umut denen herife karşı. 
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Çok haklısın ben dayanamaz o kızı bir benzetirdim sen kim oluyorsun da bizim hakkımızda konuşuyorsun ilişkimiz hakkında diye birşey bile demeden neyin özurunu dileyecekmissin mesela sonuna kadar haklisin yani 
0 oy
(4,102 puan) tarafından
Eşim gelip bana başka bı kadından özür dile diecek böyle adamı ben sakın özür dileme sakin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 272 göst.
28 Nisan 2023 Aile kategorisinde Esha (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 420 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Nehirrr (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 549 göst.
16 Aralık 2023 Aile kategorisinde Ela_05 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
69 cevap 1,800 göst.