Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Aldatildim ve hala kendini savunuyor
0
oy
1,692
göst.
25 Nisan 2022
Aile
kategorisinde
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
soruldu
13 Mayıs 2022
BusraTokur
tarafından
yeniden kategorilendirildi
Biri 30 diğeri 6 aylık iki oğlum var. Ben aileme ne zaman gitsem eşim bunu dert eder kavga ederiz. Sali gunu bana Busra sen yarin annenlere git kal birkac gun dedi sende birsey var hayirdir git demezdin dedim kıllandım. Birkac saat sonra vazgectim gitme dedi. Bu gece şeytan durttu dua ettim dedim ki Rabbim inşallah ben yanılıyorumdur ezan okunuyordu. Aldım kurcalamaya başladım telefonu görünürde bir şey yok sonra biraz daha incik cincik aradım o.rspunun biriyle randevulasmis evi ayarlicam demiş karı da ben regli oldum gelemeyeceğim yazmış. Kaldırdım uyuyordu resimler falanda atmışlar. Eşim yok çok eski onlar falan diyor salağım ya ben hani neyi nereye koyduğumu bilmiyorum sanki ayağı kırıldı diye salonda yer yaptım ona yorgan falan ayağının alcisi bile görünüyor fotoğrafta hala inkar ediyor. Daha önce de yakaladım hatta ilk çocuğuma hamileydim kız beni bulmuş evliymiş seninle bilmiyordum sadece konuştuk vs diye bosanicam dedim annemi aradım annem gelmeden telefonumu aldı kırdı sanki ben aldatmışım gibi davrandı. O zaman affetmiştim dedim hamileyim yapamıyor düştü bir hataya bir daha olmaz. Ama çok ağrıma gitti şuan gorduklerim bacılar aglayamiyorum bile hala gelip eski diyor bana. Küçülme gözümde daha fazla iki çocuk uyuyor içerde iki çocuğumun babası olarak saygım var onu da yok etme diyorum hala eski diyip duruyor aileme gitsem kan kusturur buna iki çocukla yük olmak istemiyorum nolur biri bana kabus yaşıyorsun uyan desin nolur.
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
41
Cevaplar
0
oy
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Vuracan tekmeyi gotune sesini çıkartan asla sessiz kalmayacan bunun başka bahanesi olmaz
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok bacım birde eski diyor ayağı kırık alçılı fotoğraf gösteriyordum yorgan o eski diyor şaka gibi
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
25 Nisan 2022
Deran
(
3,166
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne saygın olacak o adama kuzum. Boşamazsan belli ki 3. Çocukta yine aynı postu açacaksın.
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne 3 u ya geçen gün dedi küçüğü biraz büyüsün 3 dedim ben ikiyi istemedim doktorlar bile aldır dedi zorla dogurttun bana diye
25 Nisan 2022
Deran
(
3,166
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah yar ve yardımcın olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
Elf drms
(
842
puan)
tarafından
cevaplandı
Yaa ben sana kıyamam. Geri zekalı adam. Allah böyle evli adamlarla birlikte olan kadınların belasını versin. Eğer ki ailen yanın da olacaksa sana destek olurlarsa onların yanına git bence
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Gidicem zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Allah belasını versin inşaallah. Dün akşam ben de benzer durumu yaşadım, şimdi öküz gibi uyuyor, bugün tüm ailemi çağırıp bosayacakmis.
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay benimki birde bana o beni aldatıyor iftira derim diyor şaka gibi
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bu da diyor ispatla ispatlamazsan seni rezil ederim, dedim ver telefonu ispatlayayim. Banyo yapmaya giderken bile telefonu kendisiyle götürüyor. Dün telefonu almaya çalıştım arbede yaşandi resmen.
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Hatt-ı benim adima telefonuna ihtiyacım yok nerelere girebileceğini biliyorum sonucta
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Kemikleri kirilsinda kabustan uyansin inşallah
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Kemikleri kırılmasın yüzüne söyledim inşallah felc kalırsın da aklına gelirim helallik için cagirirsin karşına geçip bacak çelip sigaramı yakıp icip suratına tükürmezsem o eve çağırdığın o.rospularin bayrak taşıyanı olayım diye
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
O kadar haklisinki insani bide saf yerine koyuyo dimi aldatmanin öncesi sonrasi olmaz ki bacağının ne zaman kırıldığını evinin seklini bile bilir insan kendileri saf bizide saf saniyolar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ss alıp kendine atsaydin dava açıp donuna kadar al nafaka ile geçin ne ailene ne kardeslerine yük olurdun Allah yardımcın olsun çok üzüldüm inan ki
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
O sinirle aklıma gelmedi ama sonradan yine girdim silmiş silse ne ayağı alçılı halde attığı fotoğraflar var elimde ayağının kırıldığı tarih belli daha önce de kirilmadigina göre
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Wpdan mi silmiş sen şimdi onun wpsini sil yeniden yükle bütün konuşmalar geri gelir aninda
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bide dosya yöneticine gir wp media her şeyi bulursin ordan bundan sonra aklında olsun önce kendine af sonra üstüne yürü adamin
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Aha orda çıkıyor mu öyle
25 Nisan 2022
Azkaban
(
2,745
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet evet bunu yap inşallah bulursun çaktırma sakın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
gamzeozbk58
(
1,837
puan)
tarafından
cevaplandı
Bosanmiycaksan ailene bahsetme bundan. Yarın olur barışırsın ilerde en ufak tartışmada senin ve çocuklarının yüzüne vururlar kocanın hatasını bu defa yine sen ve çocukların rencide olur. Bosanicam bitti diyorsan ara aileni gelsin alsınlar
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Barışıp barışmama için değil ailemin başı belaya girer diye anlatamam avukatıma söylesem anamin arkadaşı illa haberi olur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
Begonya
(
7,751
puan)
tarafından
cevaplandı
Yazık yaa iki evlat vermiş kadın sana bu erkekler gerçekten çok nankör Allah korkuları yok namusunu korumak sadece kadıns has bir durum değil erkeğinde bunu yapması lazım ama onlarda korku yok Allah ıslah etsin.
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Islah etmesin felç olsun elden ayaktan düşsün helallik istesin yüzüne tüküreyim
25 Nisan 2022
Begonya
(
7,751
puan)
tarafından
yorumlandı
Yinede deme öyle iki çocuğunun babası Rabbim yüzünü sizden evlatlarından yana çevirsin inşallah.
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Dedim derim de daha neler demek istiyorum bunlar en iyisi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
Cikolataaa
(
573
puan)
tarafından
cevaplandı
Gözü dışarıda olan adamın kimseye yararı olmaz sadece zevk peşinde koşar boşan demek aslinda çok kolay benim ablam boşandı gedi çok zor kimsenin ağzı kapanmiyor birleştiler hala kapanmıyor ama aldtma affedilecek bişey değil sen kendin karar ver kalınca mutlu olacak misin yoksa ayrılınca mi kimseyi dinleme kardesinde kendine dikkat etsin bir anda adam öldürmek kolay değil
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Işte istesen de istemesende yok kendin istedin evlendin vs lafını duymaya bile tahammülüm yok şuan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
Güneş ☀️
(
14,338
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbım yardimcin olsun çok zor durum
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin bacım amin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
Hayalet
(
1,924
puan)
tarafından
cevaplandı
Umarım o gördüklerini kanıt olarak almışsındır. Başka kadını evine yuvana getirmek nedir hemde çocuklarının yaşadığı eve ne kadar mide bulandırıcı irenç bişey böyle bişey asla affedilmez. Ailen kabul dtmiyosa bir süreliğine kadın sığınma evine gitki kocandan boşanmicaksan bile büyük bir ders vermen lazım.
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Savunma çok güzel biliyor musun gelmedi ya sonuçta.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
ASENA40
(
20,238
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah güç kuvvet versin canım
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin bacım amin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Hayavn herifff topal ayakla hovardalik peşinde. Bir kere yapan birdaha yapar affetmis üstüne 2. Çocuğu yapmışsın ne denir ki. Boşan desek bosanmazsin. Allah yardımcın olsun.
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok yüzüne söyledim ailesini de aradım bosuyorum diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
Frambuaz
(
10
puan)
tarafından
cevaplandı
Madem ayrılmayacaksın ne diye kurcalıyorsun. Kendine yazık ediyorsun. Yıllar sonra arkana dönüp baktığında sadece kendine üzüleceksin gençliğin stresle üzüntüyle heba olacak. O ******** kocan da gününü gün etmiş olacak . Sana senden başka kimsenin faydası Yok. Bırak onu bunu bahane ederek ömrünü bu şerefsizle tüketmeyi.
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu sefer boşayacağım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
İlk hamileliğinde böyle bir şey yine olmuş diyorsun 2 ci çocuğu yapmasaydın keşke bu dengesize sizi kesinlikle haketmiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
Cemrenin mamasi
(
9,565
puan)
tarafından
cevaplandı
Evlerınde helallerı dururken Allah ıslah etsin.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
Azkaban
(
2,745
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaç yaşındasın, mesleğin var mı? Yaşadığın şehrin imkanları var mı? Ailen sana destek mi????
.
.
Yapan bir daha yapar bir daha yapar bir daha yapar bir daha YAPAR.
25 Nisan 2022
BusraTokur
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
27 yaşındayım mesleğim var önlisans mezunuyum ıstanbuldayim ailem destek ama çocuklara bakamazlar çünkü annemde anneannemde hasta devamlı hastaneye gidip geliyorlar:(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Tek diyebileceğim çok zor. Allah yardımcın olsun hakkında en hayırlısı olsun.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Hamileyim yapamıyor ne ya bunun için mi evlisiniz siz benim bildiğim evlilik sevgi saygıyla olur kusura bakmayın ama bazı kadınlar seçimini kendi yapıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Çok üzülerek söyluyorum Allah bildigi yaosin o pislik kocani agzinaa s*cc cik git evden coluk çocuğun buyur gider hayatini duzene sokarsin ama bu pislikten bir b*k olmaz Allahin cexasi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
3
sonraki »
İlgili sorular