0 oy
1,692 göst.
Aile kategorisinde (1,154 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Biri 30 diğeri 6 aylık iki oğlum var. Ben aileme ne zaman gitsem eşim bunu dert eder kavga ederiz. Sali gunu bana Busra sen yarin annenlere git kal birkac gun dedi sende birsey var hayirdir git demezdin dedim kıllandım. Birkac saat sonra vazgectim gitme dedi. Bu gece şeytan durttu dua ettim dedim ki Rabbim inşallah ben yanılıyorumdur ezan okunuyordu. Aldım kurcalamaya başladım telefonu görünürde bir şey yok sonra biraz daha incik cincik aradım o.rspunun biriyle randevulasmis evi ayarlicam demiş karı da ben regli oldum gelemeyeceğim yazmış. Kaldırdım uyuyordu resimler falanda atmışlar. Eşim yok çok eski onlar falan diyor salağım ya ben hani neyi nereye koyduğumu bilmiyorum sanki ayağı kırıldı diye salonda yer yaptım ona yorgan falan ayağının alcisi bile görünüyor fotoğrafta hala inkar ediyor. Daha önce de yakaladım hatta ilk çocuğuma hamileydim kız beni bulmuş evliymiş seninle bilmiyordum sadece konuştuk vs diye bosanicam dedim annemi aradım annem gelmeden telefonumu aldı kırdı sanki ben aldatmışım gibi davrandı. O zaman affetmiştim dedim hamileyim yapamıyor düştü bir hataya bir daha olmaz. Ama çok ağrıma gitti şuan gorduklerim bacılar aglayamiyorum bile hala gelip eski diyor bana. Küçülme gözümde daha fazla iki çocuk uyuyor içerde iki çocuğumun babası olarak saygım var onu da yok etme diyorum hala eski diyip duruyor aileme gitsem kan kusturur buna iki çocukla yük olmak istemiyorum nolur biri bana kabus yaşıyorsun uyan desin nolur.

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vuracan tekmeyi gotune sesini çıkartan asla sessiz kalmayacan bunun başka bahanesi olmaz
(1,154 puan) tarafından
Yok bacım birde eski diyor ayağı kırık alçılı fotoğraf gösteriyordum yorgan o eski diyor şaka gibi
-Reklam-
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Ne saygın olacak o adama kuzum. Boşamazsan belli ki 3. Çocukta yine aynı postu açacaksın. 
(1,154 puan) tarafından
Ne 3 u ya geçen gün dedi küçüğü biraz büyüsün 3 dedim ben ikiyi istemedim doktorlar bile aldır dedi zorla dogurttun bana diye
(3,166 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun
0 oy
(842 puan) tarafından
Yaa ben sana kıyamam. Geri zekalı adam. Allah böyle evli adamlarla birlikte olan kadınların belasını versin. Eğer ki ailen yanın da olacaksa sana destek olurlarsa onların yanına git bence 
(1,154 puan) tarafından
Gidicem zaten
0 oy
tarafından
Allah belasını versin inşaallah. Dün akşam ben de benzer durumu yaşadım, şimdi öküz gibi uyuyor, bugün tüm ailemi çağırıp bosayacakmis.
(1,154 puan) tarafından
Ay benimki birde bana o beni aldatıyor iftira derim diyor şaka gibi
tarafından
Bu da diyor ispatla ispatlamazsan seni rezil ederim, dedim ver telefonu ispatlayayim. Banyo yapmaya giderken bile telefonu kendisiyle götürüyor. Dün telefonu almaya çalıştım arbede yaşandi resmen.
(1,154 puan) tarafından
Hatt-ı benim adima telefonuna ihtiyacım yok nerelere girebileceğini biliyorum sonucta
0 oy
tarafından
Kemikleri kirilsinda kabustan uyansin inşallah 
(1,154 puan) tarafından
Kemikleri kırılmasın yüzüne söyledim inşallah felc kalırsın da aklına gelirim helallik için cagirirsin karşına geçip bacak çelip sigaramı yakıp icip suratına tükürmezsem o eve çağırdığın o.rospularin bayrak taşıyanı olayım diye
tarafından
O kadar haklisinki insani bide saf yerine koyuyo dimi aldatmanin öncesi  sonrasi olmaz ki bacağının  ne zaman kırıldığını  evinin seklini bile bilir insan kendileri saf bizide saf saniyolar
0 oy
tarafından
Ss alıp kendine atsaydin dava açıp donuna kadar al nafaka ile geçin ne ailene ne kardeslerine yük olurdun Allah yardımcın olsun çok üzüldüm inan ki 
(1,154 puan) tarafından
O sinirle aklıma gelmedi ama sonradan yine girdim silmiş silse ne ayağı alçılı halde attığı fotoğraflar var elimde ayağının kırıldığı tarih belli daha önce de kirilmadigina göre
tarafından
Wpdan mi silmiş sen şimdi onun wpsini sil yeniden yükle bütün konuşmalar geri gelir aninda
tarafından
Bide dosya yöneticine gir wp media her şeyi bulursin ordan bundan sonra aklında olsun önce kendine af sonra üstüne yürü adamin
(1,154 puan) tarafından
Aha orda çıkıyor mu öyle
(2,745 puan) tarafından
Evet evet bunu yap inşallah bulursun çaktırma sakın
0 oy
(1,837 puan) tarafından
Bosanmiycaksan ailene bahsetme bundan. Yarın olur barışırsın ilerde en ufak tartışmada senin ve çocuklarının yüzüne vururlar kocanın hatasını bu defa yine sen ve çocukların rencide olur. Bosanicam bitti diyorsan ara aileni gelsin alsınlar 
(1,154 puan) tarafından
Barışıp barışmama için değil ailemin başı belaya girer diye anlatamam avukatıma söylesem anamin arkadaşı illa haberi olur
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Yazık yaa iki evlat vermiş kadın sana bu erkekler gerçekten çok nankör Allah korkuları yok namusunu korumak sadece kadıns has bir durum değil erkeğinde bunu yapması lazım ama onlarda korku yok Allah ıslah etsin.
(1,154 puan) tarafından
Islah etmesin felç olsun elden ayaktan düşsün helallik istesin yüzüne tüküreyim
(7,751 puan) tarafından
Yinede deme öyle iki çocuğunun babası Rabbim yüzünü sizden evlatlarından yana çevirsin inşallah.
(1,154 puan) tarafından
Dedim derim de daha neler demek istiyorum bunlar en iyisi
0 oy
(573 puan) tarafından
Gözü dışarıda olan adamın kimseye yararı olmaz sadece zevk peşinde koşar boşan demek aslinda çok kolay benim ablam boşandı gedi çok zor kimsenin ağzı kapanmiyor birleştiler hala kapanmıyor ama aldtma affedilecek bişey değil sen kendin karar ver kalınca mutlu olacak misin yoksa ayrılınca mi kimseyi dinleme kardesinde kendine dikkat etsin bir anda adam öldürmek kolay değil 
(1,154 puan) tarafından
Işte istesen de istemesende yok kendin istedin evlendin vs lafını duymaya bile tahammülüm yok şuan
0 oy
(14,338 puan) tarafından

Rabbım yardimcin olsun çok zor durum 

(1,154 puan) tarafından
Amin bacım amin
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Umarım o gördüklerini kanıt olarak almışsındır. Başka kadını evine yuvana getirmek nedir hemde çocuklarının yaşadığı eve ne kadar mide bulandırıcı irenç bişey böyle bişey asla affedilmez. Ailen kabul dtmiyosa bir süreliğine kadın sığınma evine gitki kocandan boşanmicaksan bile büyük bir ders vermen lazım.
(1,154 puan) tarafından
Savunma çok güzel biliyor musun gelmedi ya sonuçta.
0 oy
(20,238 puan) tarafından
Allah güç kuvvet versin canım
(1,154 puan) tarafından
Amin bacım amin
0 oy
tarafından
Hayavn herifff topal ayakla hovardalik peşinde. Bir kere yapan birdaha yapar affetmis üstüne 2. Çocuğu yapmışsın ne denir ki. Boşan desek bosanmazsin. Allah yardımcın olsun.
(1,154 puan) tarafından
Yok yüzüne söyledim ailesini de aradım bosuyorum diye
0 oy
(10 puan) tarafından
Madem ayrılmayacaksın ne diye kurcalıyorsun. Kendine yazık ediyorsun. Yıllar sonra arkana dönüp baktığında sadece kendine üzüleceksin gençliğin stresle üzüntüyle heba olacak. O ******** kocan da gününü gün etmiş olacak . Sana senden başka kimsenin faydası Yok. Bırak onu bunu bahane ederek ömrünü bu şerefsizle tüketmeyi. 
(1,154 puan) tarafından
Bu sefer boşayacağım
0 oy
tarafından
İlk hamileliğinde böyle bir şey yine olmuş diyorsun 2 ci çocuğu yapmasaydın keşke bu dengesize sizi kesinlikle haketmiyor 
0 oy
(9,565 puan) tarafından
Evlerınde helallerı dururken Allah ıslah etsin.
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Kaç yaşındasın, mesleğin var mı? Yaşadığın şehrin imkanları var mı? Ailen sana destek mi???? 

.

.

Yapan bir daha yapar bir daha yapar bir daha yapar bir daha YAPAR.
(1,154 puan) tarafından
27 yaşındayım mesleğim var önlisans mezunuyum ıstanbuldayim ailem destek ama çocuklara bakamazlar çünkü annemde anneannemde hasta devamlı hastaneye gidip geliyorlar:(
0 oy
tarafından
Tek diyebileceğim çok zor. Allah yardımcın olsun hakkında en hayırlısı olsun. 
0 oy
tarafından
Hamileyim yapamıyor ne ya bunun için mi evlisiniz siz benim bildiğim evlilik sevgi saygıyla olur kusura bakmayın ama bazı kadınlar seçimini kendi yapıyor 
0 oy
tarafından
Çok üzülerek söyluyorum Allah bildigi yaosin o pislik kocani agzinaa s*cc cik git evden coluk çocuğun buyur gider hayatini duzene sokarsin ama bu pislikten bir b*k olmaz Allahin cexasi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 717 göst.
5 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 534 göst.
13 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 266 göst.
0 oy
8 cevap 336 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra_oyku33 (80 puan) tarafından soruldu