+6 oy
1,180 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Evde başını bulaşıktan çamaşırdan kaldıramayan kocası ne dese tamam diyip yapmak zorunda olan kim varsa burda okuduğu her ekstra şeye kurgu diyor fakesin diyor. Kimsenin işi gücü yok buraya kurgu yapacak vaktini ayıracak üstüne sizin yorumları okuyup cevap verecek . İnsanların işi gücü çocukları var burayı fake yada kurgu olarak kullanacak insan hastadır zaten sıktı artık derdini yazan insanlara sen fakesin bilmem ne yazmalarınız gözünüzü açın biraz ya hayat sizin rutin sıkıcı herşeye evet diyip susup oturduğunuz hayatınız gibi akmıyor insanların hayatında inişler çıkışlar paraya sıkışmalar para harcamalar gerilimler mutluluklar var siz yaşamıyosunuz diye kurgu olmuş olmuyor 
notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

10 Cevaplar

+1 oy
(2,092 puan) tarafından
Bunu senin demen de ayri bi ironi
tarafından
Bu arada dediğin şeye kesinlikle hak veriyorum bu ifadeleri bidaha kullanmıcam çok yanlış bencede dikkat ediceö
tarafından
Neyse yanlış olduğunu kabullenmen de güzel bişey :)
tarafından
Şey miydi bu?
Misafire kek cirpamayan ama sonra onlar gidince yorumlariniz yüzünden canı çekti diye kendine kek çırpan kadın, size de söylenmişti ahahahaha
tarafından
Heheeeeee o işte sjsjs
tarafından
İşte bilmiyor ne kurgular döndüğünü hayat sana güzel bacim
-Reklam-
0 oy
(544 puan) tarafından
++++++++++++++++++
0 oy
(8,354 puan) tarafından

agrasifim komplenksliyim:P

0 oy
(45,051 puan) tarafından
Kiiiiiz noldu gene :D 
tarafından
Geçen gün başımın etini yediler bugun baktım bi kadına yine herkes kurgusun fakesin yazmış kadın derdini anlattığına pişman oldu bu mallar yüzünden
tarafından
Bana diyo heralde
(4,094 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm valla Esma fjjdj
(45,051 puan) tarafından
Deme kız sende herkese :)
tarafından
Ya Allah aşkına knuscam kırıcı oluyorum konusmasam içime dert oluyor konuşsam engel yicem konusmasam yine içime dert olcak...

Allah'ım çok hamaratim 1 saat cekmeden tüm evimi dip köşe temizlerim oglumlada ilgilenirim evimlede kaynanamla da kayinoederimlede herkes le çok iyi anlasirim ailenin bir numarali geliniyim evime gelen misafir gıpta edip gider benim gönül bollugumdan misafir perverligimden konuşur en azından iyi aniliyorum senin gibi çay bardağı bile vermeyip kendi ailene yapıp kocanın ailesine yaomamazlikta yapmıyorum başını camasirdan bulasiktan çıkarmayan benim için tembeldir demekki sen kafanı kaldiramiyorsun ama ben saat 11 demeden tüm işimi bitirip oturur keyif yaparim
(2,513 puan) tarafından
Valla haklısın bacım yeni hesap açan herkese neredeyse öyle diyorlar. Bende ilk gebelik bölümünü sadece kullanıyordum mesela. Buralara üyeliğim yoktu kaç ay sonra geldim. Benim gibi olan bir sürü insan var.
tarafından
Roj canım bizde kimseye yuklenmiyoruz ki biraz geyik yapıyoruz kaç kişiye yapsak sonradan kanka oluyoruz ama burda kaç erkek var kaç sahte hesab var bir ton fake var bizle geyik geçtiklerini dusunuyorlsr
tarafından
Seni yılın gelini seçtim hadi şimdi sakinleş :D sen kimsin ayrıca benim dediğimi üstüne alınmışsın ilk defa gördüm ismini tanımıyorum bile
(2,513 puan) tarafından
Sahte hesapta gördüm paylaşılmıştı. Ama şöyle bir şey. Biri diyor mesela bu fake sonra posta giren herkes o kişiye yükleniyor. Karşıdaki de baya sinir oluyor yazık.
tarafından
Roj  yeni gelen birine yüklenir yha insan bizde şaka babında genelde takılırız sonra dagiliriz zaten
(2,513 puan) tarafından
Yüklenecek bir durum göremiyorum şahsen pek ama E valla siz bilirsiniz ne diyeyim. İlla yükleneceğiz diyorsan yüklen yani ne diyeyim.
0 oy
(1,245 puan) tarafından
  • Sizde çok mu atarlandınız ne. :)
tarafından
Sıktılar artık ya her postun altına geliyolar
0 oy
(20,440 puan) tarafından
:D şampiyooon sakinnnnnn
0 oy
(571 puan) tarafından
Aynen oyleeeee
0 oy
(854 puan) tarafından
biri tavuk kovaliyo ☺️
0 oy
(7,975 puan) tarafından
Bune siddet bune celal sakin ol kız
0 oy
(11,215 puan) tarafından
sahsen ben bursya girip yorum yazmaya bile zor zmn buluom o dedigine zmn bulani alkislarim : D

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,584 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 762 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nare88 (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 357 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,733 cevap