+6 oy
1,180 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Evde başını bulaşıktan çamaşırdan kaldıramayan kocası ne dese tamam diyip yapmak zorunda olan kim varsa burda okuduğu her ekstra şeye kurgu diyor fakesin diyor. Kimsenin işi gücü yok buraya kurgu yapacak vaktini ayıracak üstüne sizin yorumları okuyup cevap verecek . İnsanların işi gücü çocukları var burayı fake yada kurgu olarak kullanacak insan hastadır zaten sıktı artık derdini yazan insanlara sen fakesin bilmem ne yazmalarınız gözünüzü açın biraz ya hayat sizin rutin sıkıcı herşeye evet diyip susup oturduğunuz hayatınız gibi akmıyor insanların hayatında inişler çıkışlar paraya sıkışmalar para harcamalar gerilimler mutluluklar var siz yaşamıyosunuz diye kurgu olmuş olmuyor 
notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

10 Cevaplar

+1 oy
(2,092 puan) tarafından
Bunu senin demen de ayri bi ironi
tarafından
Ne derdin var la kizla :D
(2,092 puan) tarafından
Bi derdim yok kendi full tutarsız olupta milleti eleştirmesin dönsün aynaya baksın
tarafından
Dimi dimiiii

Allahkm knusmicammmmmmm ama kocasına kaynanaisna kayınpederine yok ona yok buna lafım gecmeyio buraya satasmiyorum
tarafından
Ne tutarsizliği var bu sadece üşengeç olan kadin değil mi yoksa ben nicklerimi karistiriyom
(1,837 puan) tarafından
Çok atarlı bacı. Baksana yazdığımız cümledeki yanlışlar bile rahatsız etmiş gacıyı. Her şeyi dert edip post açıyor işi gücü yok zaar.
tarafından
Evet ne tutarsızlığım var Ece fan club baş üyesi çınarın anası söyle bakalım :D
(6,046 puan) tarafından
Sus kız fake☺️☺️ postt sahibine diyorum kapanmış yazamıyorum
tarafından
İremmm kız bu çay bardağı vermeyen sjsj
(2,092 puan) tarafından
Bu kocasindan oara saklayip 1000 tl ayakkabi almaya kalkan laf deyince de 100 tl ye pahalı diyen , kendi çok düzgün konusuyomus gibi milletin konusmasina yazmasina laf eden baskasindan kendine prim cikaran bacı
tarafından
Evet oyum eeeee nolmuş ? :D
tarafından
Kiz allah sizi :D
(2,092 puan) tarafından
Kendine bakmayip millete laf atman komik
tarafından
Herhal kocan çay tabağı verme diyor sende tamam diyorsun
(1,837 puan) tarafından
Mal falan demişsin de sen çok zekisin galiba hangi Nobel ödülünü aldın kız nerelerde master yaptın da burdakiler mal oluyor biraz bahsetsene kendinden
(7,445 puan) tarafından
Ahahaha kız hafiye gibi karısınız :)))
tarafından
Çay bardağı vermiyorum aynen çaydanlıktan içiriyorum sırayla döküyorum ağızlarına jdjdjdnd
(2,092 puan) tarafından
Burda cok az kişiye kinliyimdir kara listeme eklidir bu bacı da onlardan biri
(6,046 puan) tarafından
Ece fan clubun yoneticisiyim . Sen ayirdir çınarın anası ☺️
(11,215 puan) tarafından
krizabtem o benim : D kaynanaaina konusamatio klavye delikanligi yapiomusum : D herkesi kendileri gibi 18 inde kocada gozunu acmis saniolar
(2,092 puan) tarafından
Sen onu da yaparsın yakinda bulaşık çıkmasın sana zor olur sonra hatta gelen çayını getirsin evinden daha iyi
tarafından
Ayyy Zelal kısı kendinden bilir derlerya bunlarda öyle aynı aman salla
tarafından
Duru seni çok seviyorum biliyomusun jdjdjd kalp ❤️ kalp
tarafından
Eve misafir almicak yakında bu ve bunun gibileri
(6,046 puan) tarafından
Bende beni seviyorum canım sağol. Ama hakketen burada sana biraz bilendik. Biraz sakin ol atar yapma relax ol. Hatta herşeyi buraya yazma. Adın unutulmaz oldu valla. Birde senin adın Ece değildi dimi
tarafından
Duru yok onun adı çay tabağı vermeyen kadın
tarafından
Sürekli misafirim var yılın bir numaralı gelini sen 1 saatte bütün evi temizlediğini guinness rekorlar kitabına haber verdin mi bari ?
(7,445 puan) tarafından
Esmaaa bende seni seviyom kız hadi herkes kalplensin ❤❤
(6,046 puan) tarafından
Ben çay tabağı mevzusunu kaçırmışım. Hemen girip okuyayım. Ben ayakkabı ve TDK dan sonrasıni çok hatirlamiyorum
tarafından
Gunminness rekorlara gerek yok temizligimle her yerin birinciyisiyimmmm  hamaratmi hamaratim en azından misafirlerime çay tabağı veriyorum jsjs
tarafından
Merve aşkım gel sana iki tana çay tabağı koycam sjsj ♥️

Ben de seni seviyorum galp galp
tarafından
Zelal nolmus la kim demis sana onu olay ne ben ne kacirdim
tarafından
Ben çok severim hamarat insanları genelde çevremdekiler hep hamarattır ben otururum onlar yaparlar zıt kutuplar birbirini çeker
(6,046 puan) tarafından
Çay tabagi postunu bulamadım .
(11,215 puan) tarafından
dur atam sana : D
(7,445 puan) tarafından
He kız iki çay tabağı koy değişikli kullanirim :)))
tarafından
At hemen wp den
(1,837 puan) tarafından
Zelal bana at kız bulamadım bende
(2,092 puan) tarafından
Biri iremi uyandırsın ya ndkebdusiensbd
tarafından
O zaman gel.misafirim olda misafir nasıl agirlanir gör sjsj

Keşke beni düğününe cagiraydin sana çay tabağı fabrikası alırdık sjsj
tarafından
Eski postlarımı sildim tamamen
(1,837 puan) tarafından
Neden sildin? Hani dört dörtlük birisin ya biz mallar okuyorduk da bilgi sahibi oluyorduk sayende.
tarafından
Aaaa gamze ayıp ediyorsun ececec 150 cevapli linç postu vardı sjsj hesab kapattı linclere dayanamadi
tarafından
Kiz neyi silersen sil ece deyilsinde iste ece alzaymir olmam gerek seni unutmam icin benim bileneee
tarafından
Ahahahahahahah ayy gamze alemsin kahkaha attım
(1,837 puan) tarafından
Ya kendimi Adnan Oktar ve kedicikleri gibi hissediyorum şuan :D
Maşallah bugün çok formdasiniz Ececec biraz daha yararlanalim birikimlerinizden. Bizi aydinlatacaginiz başka konular var mı? Mesela az önce sen hariç herkesin mal olduğunu öğrendim :D
tarafından
Alzaymır değil alzheimer
tarafından
Kizlar zelali bana attiği sey eceyle alakali degil :)
(2,092 puan) tarafından
TDK iş başında yine
tarafından
Ne münasebet ya ben hariç herkes mal diye nerde demişim iftira atma burda çok sevdiğim insanlarda var asla öyle bişey demem
tarafından
Ece sevdiklerinin arasinda bende varim deme kiz :)
(1,837 puan) tarafından
Aşağıda yaptığın yoruma bak.
"Geçen gün başımın etini yediler bugun baktım bi kadına yine herkes kurgusun fakesin yazmış kadın derdini anlattığına pişman oldu bu mallar yüzünden"
Hangi mallar reis bir aciklada aydınlansın herkes
tarafından
Sen doğru yaziyon da ne oluyo kiz kimse seni anlamiyo ben anlaşılıyorum cok şükür elhamdülillah hasimlarim yok burda ama sen mübarek  koas la besleniyosun yazikkk
tarafından
İremmm seni akıllı bilirdik birak bu isleri canimm
tarafından
Gayet açık söylemişim işte herşeye fake diye atlayanlardan bahsediyorum bu herkese mi söylenmiş oluyor? Burda aklı başında bi sürü insan var bende onlarla muhatap olmayı seviyorum genelde fikirlerine saygı duyduğum nezakette insanlar var
tarafından
Ama o nezaket sende yok o nolcsk sjsjs
(6,046 puan) tarafından
Ece beni çok seviyor bana mal demez bı kere ☺️
tarafından
Ayyy cok sıkıcı bi hal aldın ece yaaa hadi isine yaa benden pesss sanaa
(1,837 puan) tarafından
Tamam kanka devam et. Hadi yine iyisin bugünde seni doyuracak kaosu elde ettin. Bakalım yarın ne konuda kaos yaratıp besleyeceksin ruhunu
tarafından
Duruyu seviyorum eleştirirken seviyesini koruyor benim için önemli bi detay :)
(6,046 puan) tarafından
Teşekkürler Ece. Günlük post acmalisin bence ekşın oluyor bana da
tarafından
Duru Duru sjsj sende lincmi ediyon seviyonmu giiii
(7,769 puan) tarafından
Aha bi kaos ortamı:)
(7,445 puan) tarafından
Bu ne kız sevişiyonuz mu dövüşüyonuz mu belirsiz :))
tarafından
Ben daha isimlerinizi bile yeni okurken siz hepiniz bana kinlenmişsiniz sebebide kocamdan para saklamam çay tabağı koymamam
(6,046 puan) tarafından
Hahshshs ben orta yolu bulup egleniyorum
tarafından
Burda herkes bir sekilde akıllarda kalıyor

Sen yine misafir alıyon misafiri dışarı götüren de var üzülme tek deglsin sjsj

Bir anne gecmkaldin
(7,445 puan) tarafından
Biranne uyu annem bitti bile kaos
(1,837 puan) tarafından
Şahsi olarak çay tabağı muhabbetini okumadım. Ayakkabı postu da bana saçma gelmişti. Benim tek kızdığım insanlara mal demen. Diyemezsin hakkın yok. Daha kendin tartışırken seviyeni koruyamiyorsun millete laf ediyorsun. Birde her yazılan şey yapılan hatayı kendine dert edip post açıyorsun milleti kışkırtıyorsun. İnsanlar haklı olaran sana karşı çıkınca birde suçsuz gibi tahrik etmemiş gibi kendini melek ilan ediyorsun. Yanlış yoldasin
(1,837 puan) tarafından
Krizantem kim götürmüş misafiri dışarı yemeğe kız :D o ne biçim iş bir yaşıma daha girdim la
tarafından
Aaaa gamze o kocasına sesi çıkmıyor burayla uğraşıyor ayıp ediyorsun
tarafından
Sebebi bunlar deyil verdigin cevaplar tutarsiz olman  ve saygısız olman yoksa  ömrü hayatımda görmuyecegimiz insana niye laf soyleyelim burası fikir alış verişi yapcagimiz biryer senin ne sordugundan ne verdigin cevaptan haberin yok maalesef bu böyle
(7,445 puan) tarafından
Ahahah evde misafir agirlamak istemiyormus disari goturuyomus yemege cagiracaklarini
tarafından
Gamze melodi senfoniydi galiba sjsj

Evine misafir almiyormus geçen alt komsunu sırf karısni kıskanıyor tansisin diye çağirdi sadece mantı yaptı sjsj
tarafından
Neyse ben gidiyorum gitmeden önce size tavsiyem kendinizi sevin biraz gülümseyin ve benim sevimli olduğumu kabul edin artık kopamıyosunuz benden bi yanınız beni çok seviyor ben farkındayım en çok benimle konuşmayı seviyor burdaki herkes ama sohbet bu kadardı uykum geldi byee
(1,837 puan) tarafından
Krizantem baktım da kaldırmış soruyu. Ya ben onu nasıl kaçırmışım reis :D üç günlük kaos çıkmıştır o postta kesin
(6,046 puan) tarafından
Ece sen ne yaptın bize böyle. Büyü mü? Nedir sırrın . Sana bağlandık karşiim kopamiyoruz.
tarafından
Ecece herkes linclenmez unutma  sjsj akıllarda öylede böylede kaldın ama şu TDK ligi ve bir post sonrası post açmayı bırak ve Allah'ını seversen misafirlerine çay tabağı ver yoksa adres ver sana çay tabağı alayim
tarafından
Biride çıkıp demiyor ki ulan Ececece neden her postunda burdaki kadınları herşeye susup evet diyip sıkıcı hayatınız kocası ne dese tamam diyen çamaşırdan bulaşıktan başını kaldırmayan vi vi vi bilmem ne diye yermeye çalışıyorsun....
tarafından
Eee minik mucize şimdi kendi öyleyse herkesi öyle görür
tarafından
Çok güzel bi soru tam gidiyodum bu yorumu görünce durdum jfjfj minik mucizem aşırı haklısın ama bunun sebebi bana kafayı takan bi grup insan var yazdıklarından da ben böyle olduklarını düşünüyorum bu postumda da o gruba kızdım. O kadar basit bişeye bile öyle tepkiler veriyolarki ne kadar kötü yorumla karşılaşıyorum inanamazsın mesela evi 1 gün temizleyemedim ve iş birikti yazdım diye linç ettiler nasıl 1 gün temizlik yapmazsın kurgu bu diyenler oldu bende onlara böyle diyorum artık ne diyim
tarafından
Sen kendince kızabilirsin ama bu onları bu şekilde sanki aşağılayıcı bir ifade ile anlatamazsın.
Ben seninle hiç diyalog yaşamadım, kimseyi de fakesin şöyle böyle diye yargılamadım. Ama her postunda bu ifadeleri kullanıyorsun.

Ne yani kocasına tamam diyen bulaşık yıkayan çamaşır asan insanların rezil bir hayatı mi var? Bunlar rencide edilecek şeyler mi :)
(7,769 puan) tarafından
Okuyorum kız kaostan beslenicem. Ayrıca bu eceyi çay tabağı postundan beri unutamıyorum bende :)
tarafından
Yaa 20 kisi topladık anlastik ece yi kestirdik gözümüze canimiz sıkılıyor birda sitres atiyoz 40 yasindayim ben 40 alooooooo bi kendine gel ece burası senin kilavye nin ucunda dönmüyor otur bi düşün bu insalara ben ne dedimde boyle hepsinin kuyruk acısı oldu aaaa yeter bak gece gece darladin benide eeee mübarek gunde
tarafından
Yasemen ablaaa formundasin sjsj
tarafından
Bak ecece az önce bit postta beni linclediler döndüm baktım acaba dedim linclenicek ne yazdım diye donde sende bir oku canım
tarafından
Yok be gülüm yaaa ben olsam ağlamıştım simdiye ecenin yerinde olsam anlaşılmıyorum diye acaba niye diye bütün hayatimi sorgulardim yok hala hakli iyi haklısın tamam sensin ne diyim yaaaa allah karşıma normalde cikarmasin inşallah vallahi zorrrrr
(2,092 puan) tarafından
Küçük dağları ben yarattım havası işte
tarafından
Yo kendi içlerinde istedikleri hayatı çok güzel şekilde yaşayıp geçinip gidebilirler ama benim anlattığım basit bi olaya yada başkasının anlattığı bir soruna kurgu bu fake bu diye başımızın etini yiyene kadar yazıyorlar hayır kurgu değil yaşadığım olay diyorum yok imkansız olamaz böyle diyip küfrediyor ee bende o zaman onun anlıcağı dilden cevap veriyorum
tarafından
Sen olayı farklı şekilde yorumluyorsun.

Sürekli bir yerme çabası... Bende şu postunu hatırlıyorum geliyorlar hizmet bekliyorlar yemek bekliyorlar ben gidince onlar masayı donatıyor ben yapamam gencim güzelim hizmet edemem vs konuşmalarından hatırlıyorum seni :) başka da bişey demek istemiyorum
(2,092 puan) tarafından
Arkadaş sadrazam soyundan olduğundan kimseye hizmet etmediği gibi kendini de herkesten yüce güzel bilgili akıllı sanıyo .
tarafından
Gencim güzelim diye espri yapmıştım elimden geldiğince yapıyorum elimden onlsr kadar güzel ve çeşit çeşit gelmiyor
tarafından
Bu arada dediğin şeye kesinlikle hak veriyorum bu ifadeleri bidaha kullanmıcam çok yanlış bencede dikkat ediceö
tarafından
Neyse yanlış olduğunu kabullenmen de güzel bişey :)
tarafından
Şey miydi bu?
Misafire kek cirpamayan ama sonra onlar gidince yorumlariniz yüzünden canı çekti diye kendine kek çırpan kadın, size de söylenmişti ahahahaha
tarafından
Heheeeeee o işte sjsjs
tarafından
İşte bilmiyor ne kurgular döndüğünü hayat sana güzel bacim
-Reklam-
0 oy
(544 puan) tarafından
++++++++++++++++++
0 oy
(8,354 puan) tarafından

agrasifim komplenksliyim:P

0 oy
(45,051 puan) tarafından
Kiiiiiz noldu gene :D 
tarafından
Roj canım bizde kimseye yuklenmiyoruz ki biraz geyik yapıyoruz kaç kişiye yapsak sonradan kanka oluyoruz ama burda kaç erkek var kaç sahte hesab var bir ton fake var bizle geyik geçtiklerini dusunuyorlsr
tarafından
Seni yılın gelini seçtim hadi şimdi sakinleş :D sen kimsin ayrıca benim dediğimi üstüne alınmışsın ilk defa gördüm ismini tanımıyorum bile
(2,513 puan) tarafından
Sahte hesapta gördüm paylaşılmıştı. Ama şöyle bir şey. Biri diyor mesela bu fake sonra posta giren herkes o kişiye yükleniyor. Karşıdaki de baya sinir oluyor yazık.
tarafından
Roj  yeni gelen birine yüklenir yha insan bizde şaka babında genelde takılırız sonra dagiliriz zaten
(2,513 puan) tarafından
Yüklenecek bir durum göremiyorum şahsen pek ama E valla siz bilirsiniz ne diyeyim. İlla yükleneceğiz diyorsan yüklen yani ne diyeyim.
0 oy
(1,245 puan) tarafından
  • Sizde çok mu atarlandınız ne. :)
tarafından
Sıktılar artık ya her postun altına geliyolar
0 oy
(20,440 puan) tarafından
:D şampiyooon sakinnnnnn
0 oy
(571 puan) tarafından
Aynen oyleeeee
0 oy
(854 puan) tarafından
biri tavuk kovaliyo ☺️
0 oy
(7,975 puan) tarafından
Bune siddet bune celal sakin ol kız
0 oy
(11,215 puan) tarafından
sahsen ben bursya girip yorum yazmaya bile zor zmn buluom o dedigine zmn bulani alkislarim : D

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,584 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 762 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nare88 (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 357 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,733 cevap