Kızlar selamün aleyküm cümleten , hesabım vardı kapattım bu yeni muhtemelen yine kapatırım ,sorulara bakıyodum yine tekrar geri geldim :) çünkü napardiniz size sormak istiyorum. İki buçuk senelik evliyim , 14 aylık bir bebem var ve sekiz aylık hamileyim çok büyük konusmusum. Eşimin ailesinin de yardımıyla ev aldık ama tapuyu üstlerine yaptılar biz çalışıyoduk o sıra. Ev oturduğumuz sitedendi bakmadık , görmeden aldık altın felan ne varsa verdik onlarda koydu aldık. Kiracı çıktı çıktı biz de artan fiyatlardan dolayı buraya taşinma kararı aldık. Ama eşim burda çok huzursuz olduğunu söylüyor , evi satip hiç tanımadığı bı köye gidip işini de bırakıp yeni bı başlangıç yapmanızı istiyor. Namaza başladı herşeye tövbe etti ve evde azda olsa kredi var.krediyi kapatıp köye gitmek istiyor. Şimdiki iş yerinin maaşı da çok güzel iki senede bitecek böyle giderse . Ama sobalı bı yerde hiç tanımadığim bi yerde yeni doğmuş bir bebe ve ondort aylık bı çocukla naparim bilmiyorum. Bazen beni neden uyandırmadın deyip öfkesini tutamayip ramazanda tekme atmisligi bile var. Uykuluydum diyor ama sonra odaya çağırıp kolumu sıkıp bana iyi davran deyip ağzıma vurdu. Eskiden birçok kere nette anonim hesaplarını yakalamistim ama şu anda onu yapmıyor eminim. Arkadaş çevresini değiştirdi hatta telefonu bile satmak istiyor yaptıklarından dolayı. Ama ben geçiştiriyorum sürekli . Napmam gerekiyor kızlar . alınmış ev satılır mı bu eşe nasıl davranılmalı , siz söyleyin napardiniz